2016. augusztus 2., kedd

"A Cabal legyőzetett" - magyar összefoglaló

Fordította és összeállította: Deres Gábor


"A Cabal legyőzetett" címmel jelent meg egy írás 
(http://www.earthascends.com/page/493423760), 
amely több (számomra nagyságrendben hiteles) "csatornázó" üzeneteinek egybevágó összeállítása. Egy összefoglalót készítettem, amely hitem szerint a legfontosabb gondolatokat emeli ki.

Miután a jelentősen megkopott angoltudásom és a google fordító tették lehetővé, hogy mindez magyarul is olvashatóvá váljon, szóval (írván), ha valaki (sokan) nálam jobban bírja az angol nyelvet, akkor azt javaslom, hogy olvassa el eredetiben is, a többiek pediglen ezzel az általam néha kissé "pestiesen" megfogalmazott szerkesztménnyel kénytelenek beérni :)
A képen Nancy Tate látható, egy a "kontakták" közül. Az arca és szeme (a Lélek tükre) sok mindent elárul... Július 9-én Ohmnipure-től, a Mushaba Erők (Szellemiségének) tagjától kapott üzenetet, amely szerint a Cabal tagjainak eltávolítása folyamatban van és hamarosan be is fejeződik. A pénzügyi folyamatokban bekövetkezett elakadás (amit talán Titeket is érinthet :) ) annak köszönhető, hogy a háttérhatalom lényei - menekülésüket "megolajazandó" - magukkal kívánták vinni a valós értéket képviselő pénzügyi alapokat. Mármint Földön kívülre... Ezt a nagyságrendi lopást (is) megakadályozandó, az erre rendeltetett erők elkezdték a Cabal földalatti bunkereinek tisztogatását, amelyhez jelentős segítséget kaptak a Belső Földiektől. Az üzenet szerint a teljes művelet 98%-ban sikeres (de hogy miért pont 98... :) )


Ohmnipure ígérete szerint hamarosan minden késedelem okát megmagyarázzák és egyben arra kérik Nancy-t, hogy hozzá közel állókkal ossza meg a kapott információkat. Amint a helyzet megengedi, minden részletet közzétesznek (mintha Cobrától olvasnánk... :) )


Itt tartottunk július elején.


27-én bizonyos Anakhanda Mushaba Nancynek küldött üzenetében azt írja, miszerint Pordá-tól (Mushaba Papa, a Mushaba Erőktől) a következőket kapta (két részletben): a Cabal "maradék" két százalékának egyik fele "átállt" és megadta magát, míg a másik fele (1%!) semmiképpen sem kívánta hatalmát (az Emberiség feletti totális kontrollt) elengedni és mindent megtett, hogy megnehezítse a földalatti bunkerekben - a másik "maradék" által, akik átálltak és segítettek az elfogásukban - történő "összegyűjtésüket". Ők azok, akik, Porda megfogalmazása szerint, "kétszer halnak majd meg", azaz: a Tudatuk és a tudatosságuk fölolvad majd a Forrásban. Mint tudjuk, ezt Cobra is többször említette volt, mint "legvégső megoldást"...

Az üzenet folytatása már nélkülözi az akciókat... :)
Szemelvények:

"Hamarosan kormányzati szintű változásokat láthattok..."

"Hosszú ideig tartott ez az egész, de végre üdvözlünk Itthon!"
"Az életetek elképzelhetetlen módon megváltozik majd..."
"Olyan mély kegyelemben részesültök, hogy minden régi lelki seb és trauma szinte egy pillanat alatt feloldódik majd..."
"Úgy érzitek majd, hogy egész Lényetek egy pillanat alatt megfiatalodott"
"Öleljétek Magatokhoz az új Valóságotokat, azt az új valóságot, amelyet Ti teremtettetek! Tiétek a Szabadság és a Hatalom, öleljétek Magatokhoz!"

...és csupa ilyesmi… :)
A fentieket megerősítendő itt áll még egy, Sophia Anakhanda által 27-én "közvetített" üzenet:

"Sophia! Az Egy beszél Hozzád.

A pillanat sürgető, ezért válaszolunk a hívásodra.
Ez az a pillanat, amiért éltek, és ez az a pillanat, amikor a kísérlet véget ér.
Azok a hatalmon lévők, akik nem hajlandóak befejezni, amit tesznek és nem hajlandóak megadni magukat, fizikai szinten kivétetnek (az élők sorából...)
A terv, amely egy faj manipulációját lehetővé tette, a végéhez ért."
....
"A Napnak, ahogyan Gaianak is, más tervei voltak, és a terv megvalósítása felgyorsult...
Eljött az a pillanat, hogy az Emberiség elpusztítását és/vagy foglyul ejtését megakadályozzák... Az erre irányuló szándék nem megengedett.
Azon globalisták, akik a figyelmeztetések ellenére nem fejezik be a tevékenységüket, visszakerülnek a Forráshoz. (ez ugyebár már megint Cobrára hajaz :) )
Ez, talán már észrevehetted, az Ítélet Napja, amit már korábban megjósoltak"
....
"Most már pihenhettek, azt tudva, hogy a Világ változása, kívánságaitoknak megfelelően felgyorsult. A vég még nem látható - minden a maga természetességében történik majd."
...
"- Mik a megjósolható földi változások?
- ...még semmi sem bizonyos... Gaia határozottan és véglegesen kifejezi majd szándékát és ezt hamarosan meg is teszi. Ez egy nagyon hosszú, fáradságos és fájdalmas időszak vége"


Egy utolsó gondolat Nancytől:
Talán Augusztus lesz a csodák hava.

Tudjátok mit?
Legyen!

Áldá-SOK!