2016. augusztus 8., hétfő

Energetikai eseménynaptár: 2016 augusztus-szeptember

Írta: Denes Aksh


Namaste!

Nagyon sok energetikai esemény lesz a közeljövőben, így megpróbálom tömören és időrendben megosztani Veletek azokat az információkat, amik hozzám eljutottak. Annál is inkább, hogy ne csak elhaladjon mellettünk ez az idő, hanem lélekben és fizikálisan is felkészüljünk az energiák fogadására. A cikkek többsége angolul van, ezért kivonatosan - pár szóban - leírom a lényegüket. Ahol tudtam magyar nyelvű hivatkozást is megadtam. Az idővonal nem teljes, csak a számomra - jelenleg - ismert és fontosabb információikat tartalmazza. Valójában azért szeretném megosztani Veletek, hogy az energetikai/vibrációs hatásokra rá tudjatok hangolódni. Lehet, hogy lesz aki még nem fog „semmit” érezni, de lesz olyan is, aki már régóta érzi ezeket a hatásokat, csak nem volt esetleg tudatában annak, hogy mi, és miért akkor, okozza ezeket a külső/belső érzeteket, hangulatváltozásokat, spirituális finomodásokat.
(Felhívom a figyelmeteket arra, hogy az újhold és a telihold hatása a pontos együttálláskor, valamint az előtte és utána következő pár napban a legerősebb, de 2 hetes ciklusaik vannak, így az események nem naphoz, hanem időszakaszaikhoz köthetőek!)

Augusztus 6: 10 milliószoros nap. Lehet csatlakozni egy hatékony, közös, instruált meditációhoz mely szombatonként CET 14h-kor kezdődik, lásd itt:

Augusztus 9: Putyin találkozik Erdogánnal. Ezt azért említem, mert a találkozón Szíria helyzetéről is tárgyalnak, és mellesleg – vagy nem? – pont az Oroszlán kapu nyílásának idején lesz.

Augusztus 8-12: fordulópont a kollektív tudatosságban. Az Oroszlán portál megnyílik (a gízai szfinx az Oroszlán csillagkép felé néz, innen a kapu elnevezése). Numerológiailag is fontos nap a 08.08-a. A 8-as szimbolizálja a belső bölcsességet, a végtelent, a karmát többek közt, és alaki hasonlóságot mutat a DNS-el. Ez az időszak, amikor a Föld a legközelebb kerül a Szíriusz csillaghoz, és a Galaktikus Központhoz, létrehozva egy anyag-antianyag tartalmú harmonikus portált, lehozva ezek kiáramló energiáját. Ez az impulzus nyaláb keresztüláramlik a Galaktikus Központi Napból a Szíriuszon, a mi Napunkon, majd a Föld központi rácspontján, a gízai piramison keresztül a Föld egyéb energetikai rácspontjaira. Ennek hatására „alvó” DNS-sünk kvantumrésze további energetikai lökést kap. Ez rendkívül jelentős esemény, mivel korábban az emberek csak nagyon kis százaléka, nagy lemondások és évtizedes, speciális gyakorlatok napi elvégzésével voltak képesek ilyen állapotba hozni magukat (lásd különleges képességű jógik). Ez a tiszta spirituális „atomi energia” amit ebben az időszakban kapunk, arra inspirál bennünket, hogy lépjünk kapcsolatba Önvalónkkal, és elérjük azt, amire mint ember teremtettünk. Az asztrológiai felállás biztosítja a tökéletes hatást, hogy a Lélek felfedje sorstervét. Kb. egy hetünk van arra a ritka lehetőségre, hogy megérezzük az „Oroszlán Kapu”-n való áthaladást....Mi több, annak az energiaáramlásnak a hatását ami a Forrás energiából érkezik a portálon keresztül, a 9.2-i és 16. részleges nap és holdfogyatkozás tovább fokozza, és megnyitja az utat a hatalmas csillagközi anyahajók számára, hogy belépjenek a Naprendszerünkbe (ezek még hatalmasabbak, mint amik már jelenleg is itt tartózkodnak).
Forrás:
http://cosmicascension.com/- Liongate’s Fearless from Elizabeth Trutwin

Kövesd a belső intuíciód: bízd magad a szívedre, ahogy egyesül a magasabb (Krisztusi) tudatossággal. Teremts annyi szabadidőt amennyit csak tudsz, lépj ki a rutinból, hogy ráhangolódj a fényenergia új szintjére. A régi, berögzült energiamintázatokat le kell tenni, hogy a magasabb tudatosságú lélekrészünk újra felépülhessen.


Augusztus 11-13-i csúcsponttal : meteorhullás a Perseidák/Perzeusz csillagképből 100-200 óránként.
Mint mindennek, ezeknek is van energetikai hatása.

Augusztus 12: A Szaturnusz a Marssal és a Holddal fog együtt állni. Majd 23-24-én a Skorpió legvörösebb bolygójával, az Antares-szel láthatjuk egy vonalban.

Augusztus 15: A Merkúr bolygó éjjel, alacsonyan a horizonton, jól észlelhetővé válik. Kommunikációs áttörést kezdetét jelezheti.

Augusztus 18: telihold. Jelentős pénzügyi változások!!!

Augusztus 21: újabb fordulópont a kollektív tudatosságban.

Szeptember 1: újhold, mely olyan információt fog számunkra elhozni - egyelőre csak az interneten keresztül -, ami jelentősnek ígérkezik (talán Edward Snowden ekkortájt időzíti a beharangozott újabb közzétételét? Jelentősebb pénzügyi hírek is felbukkanhatnak.

Szeptember 9-11: újabb (2016. harmadik legnagyobb) átalakító energia impulzusának érkezése (előtte nagy erejű Napkitörés?), melynek csúcspontját a forrás szeptember 26-29-re teszi. Ezekben az időszakban az arra érzékenyeknél már beindulhat a „fülcsengés”, jelezve a magasabb vibráció beáradását a Földre. Érdemes rákészülni „tiszta” (nyers, vegán) ételek fogyasztásával, kontrollált gondolatokkal, beszéddel, „elvonulással”, csendes tevékenységgel.

A frekvencia emelkedésről és hatásáról itt olvashattok:
Mindezen változások oka, hogy a Naprendszerünk olyan magas frekvenciájú helyre érkezett, ahol soha ezelőtt nem járt. Ugyanis még soha, egyetlenegyszer sem tett meg egy teljes kört a galaxis középpontja körül. Lásd: http://in5d.com/david-wilcock-the-solar-system-is-moving-into-a-new-area-of-vibration/és Kryon: Feltárul az emberi lélek – A fátylon túli világ titkai c. könyv, 101.o.


Szeptember 16: telihold. Olyan fénykódokat kapunk ami e dátum előtt és után 3 napig mindent áthat, minden DNS kódot felülír a Földön. Légy nyitott, figyelj befelé, és hagyd megtörténni benned a változásokat!
Forrás: http://cosmicascension.com/- Liongate’s Fearless from Elizabeth Trutwin

Szeptember 22: őszi napéjegyenlőség. Itt egy frekvenciaugrást ígérnek (melynek előzménye a 9.11-i impulzus elindulása), így előtte megint erősebb Naptevékenység várható. Informálódni a Nap aktuális tevékenységéről, NAP FB oldalán tudtok, de igyekszem én is követni és feltenni a vonatkozó energetikai eseményeket

A fenti cikkben (melynek szerzője Romeo Baron) azt ígérik továbbá, hogy a cikk megjelenésétől (08.04-től) számítva 2 hónapon belül, tehát kb. az október 1-i újholdig (ami tényleg jelentősnek
ígérkezik) a „felemelkedési portálok” mind kinyílnak (értsd: újabb magas energiák leáramlása előtt nyílik meg a lehetőség, melyek emelik a Föld és lakosai vibrációját, többdimenziós „kapukon” keresztül), és a Krisztus tudatosság energiája eltávolítja az összes – az új Földdel és a vele rezgő energiákkal – nem harmonikus elemeket. Biztató! (Az energiák egyébként egyre magasabb vibrációkkal érkeznek, egyre magasabb tudatossági szintről, melyhez adaptálódunk.)

Az őszi napéjegyenlőség dátumára, így jelentőségére is, figyelemfelhívásként kaptunk gabonakört is 08.03-án: https://www.facebook.com/246667595346687/photos/a.246675158679264.78487.246667595346687/1365380913475344/?type=3&theater
A gabonakörhöz tartozó magyarázat itt:

Szeptember 23-24: A Szaturnusz együtt áll az Antares csillaggal (egyfajta spirituális kapu, lecke, amin áthaladunk. Elsősorban mélytudati, kollektív, nem fizikai síkon hat.)

Szeptember 26-29: A 2016-os év harmadik, jelentősebb kozmikus ébresztő hullámának csúcsnapjai. (Forrást lásd 09.11-nél.) „Zengeni” fog a fülünk. Jó, ha ekkor is el tudunk kicsit vonulni és befelé figyelni, vagy egyszerűen csak pihenni, befogadó állapotban. Legyetek kíméletesek magatokhoz, érzelmi hullámzás, fizikai tünetek is jelentkezhetnek. A csakráink tovább tisztulnak, segítjük a folyamatot, ha magunk is teszünk érte. Az interneten rengeteg segítséget kaphatunk hozzá:


Szeptember 27: Anonymus (A Hekker) szerint a dollár (és pénz) piac összeomlásának lehetséges napja (ami persze kerülendő, megakadályozva egy újabb gazdasági világválságot) Numerológiailag ezt a napot a 9-es jellemzi (felsőbb hatalom, igazság, beteljesedés, kozmikus lezárás) Eilzabeth Truthwin szerint ez az a nap, mely lezárja a korábbi kb. 5 hét hatalmas energetikai változásait. Ezt az időszakot (augusztus 8-szeptemebr 27) tehát spirituálisan töltsük aktívan amennyire tőlünk telik. (Nyilván utána egy újabb szakasz kezdődik, egy újabb lépcsőfokra lépünk. Lásd októberi energiák))
Forrás: http://cosmicascension.com/- Liongate’s Fearless from Elizabeth Trutwin

Előzetes.
Október 1: Újhold. A fenti (Romeo Baronos) cikkel harmóniában, ennél az újholdnál a Plútó fényszög nélküli! Tudjátok mit jelent ez? Azt hogy nem kap támogatást, nem lesz ereje a Plútónak kifejteni a negatív hatását. Ahogy az 8.2-i újhold képletnél kifejtettem (korábbi poszt), a Plútó a Cabalt (is) jelöli, szóval ennek tükrében helyettesítsétek be az előző mondat tárgyát. Soooo, don’t worry, be happy! Egyfajta „társadalmi jólét” beköszöntét is jelzi az október 1-i újhold képlet, emiatt a későbbiekben azt hiszem megérdemel majd egy külön posztot.

Addig is sok-sok meditáció, belső munka, tegyétek, osszátok a jót, kerüljetek harmóniába Önmagatokkal!

Peace & Love,
Denes Aksh
Victory of the Light!
Béke és Szeretet
A Fény Győzelme!