2016. augusztus 7., vasárnap

Vizualizáció: Az Esemény után 30 nappal

Írta: Czékus Viki

Szeretném veletek megosztani az én elképzelésemet, hogy mi lesz az Esemény után kb. 1 hónappal itt a Földön velünk. Cobra kérte, hogy érdemes erről is meditálni, hogy minél jobban kiteljesedjen a mindennapjainkban. Ugyanis 2012. december 21-én minden negatív idővonal összeomlott és nincs 3. Vh., nincsenek depopulációs tervek és nincs új világrend. Csakis az élet szépségei várnak ránk, a felemelkedéssel egyetemben.

Hunyd le a szemed..lélegezz....és képzeld el..

Jól aludtál és mikor felébredsz kitűnően érzed magad. A Mátrix darabokra hullott és új Világ születik általunk és velünk együtt… Felöltözöl, közben látod a tv-t, esetleg újságot olvasol vagy rádiót hallgatsz. A Média cenzúra nélkül működik és a valódi híreket és történelmünket látod mindenhol. Felfedésre kerül minden titkos irat és ügy. Az emberek megtudják az igazságot: nem vagyunk egyedül az Univerzumban és soha nem is voltunk. Tárgyalásokat látsz a Cabal bizonyos tagjai miatt, az emberek kérdeznek és a miértekre választ kapnak. Sokan mérgesek, de a megbocsájtási folyamat beindul, az Istennő energia is segít feldolgozni ezt a rengeteg szörnyűséget.

A gyógyító technológiák bevezetése folyamatos. A kórházak és rendelők átállnak az új berendezések használatára. Testünk, lelkünk gyógyul, naponta minden időpontban más ember kerül sorra. Nyugalom és Szeretet mindenhol.

Elindulsz otthonról. Látod, hogy a bankok újra nyitva vannak és a jóléti alapok kiosztásra kerültek. A boltban mindenki hozzájut a mindennapi szükséges dolgokhoz.
Mindenki fellélegzik, hogy soha többé nem lesz szegénység, éhség, háború és bűnözés. 

A Föld legszegényebb pontjaira elértek az ellátmányok, mindenki kap ételt és tiszta vizet, és van hol aludnia. Milliók hangjait hallod, ahogy hálával és boldogsággal teli köszönetüket fejezik ki mindazon embereknek, akik értük dolgoznak a nap 24 órájában.

Az Ellenállás és az Agarthaiak tervezik bemutatkozásuk az emberiségnek, természetesen nem hősként tisztelegve, hiszen magasabb cél vezérelte őket.

Elkezdődik Gaia helyrehozatala, a levegőt a Fény erői tisztítják óriási léptékben. Fényhajók jelennek meg egyre többször, hogy az embereknek segítsenek elfogadni a jelenlétüket. Az utcán az emberek beszélgetnek, esetleg valaki meditál és megosztják egymással valódi gondolataikat és érzéseiket.
Szépen haladunk..…

Oktatási programok indultak, ahol segítenek az embereknek elindulni ezen az új úton.
Gaia egy érző entitás és végre ismét egy csodaszép gyöngyszeme lesz az Univerzumnak.

Josh Groban egyik nagyon szép számát hoztam most nektek, melynek címe: Szeretnek téged, ne add fel.
A zeneszámnál a következő mottó áll: A világnak te lehet, hogy csak egy ember vagy, de egy embernek te lehetsz a világ.Azért választottam ezt a videót, hogy mindenki tartson ki és fókuszáljon a legjobbakra. Segítsük egymást és akkor hamarosan ebben a világban ébredünk együtt. Erről szól:

Ne add fel, ez csak a világ súlya.
Ha a szíved nehéz, én felemelem neked.
Ne add fel, mert azt akarod, hogy meghalljanak téged és a csend körbezár, én megtöröm érted.
Mindenki azt akarja, hogy megértsék, nos én figyelek rád.
Mindenki szeretné, hogy szeressék.
Ne add fel, mert szeretnek téged.
Ez csak a fájdalom, amit elrejtesz, amikor belül elveszett vagy, én ott leszek és megtalállak.
Ne add fel, mert fényesen akarsz ragyogni, ha a sötétség elvakít, én fényleni fogok, hogy vezesselek téged.
Szeretnek téged…