2016. augusztus 28., vasárnap

Ízisz

Összeállította: Czékus Viki


Ízisz istennő az Egyiptomi kultúrában a termékenység, a nőiesség, a hűség, a varázslás istensége volt. Voltak külön neki szentelt templomok, amik különösen a római időkben terjedtek el. Ízisz papnői a rózsát használták szakrális szimbólumként.
Majd Konsztantinusz császár 325-ben létrehozta a keresztény vallás programozói kultuszát, mert látható volt, hogy az Istennő tudatosság mekkora területen terjedt el. Sokkal népszerűbb volt, mint a kereszténység, de soha sem tudták elvágni a kapcsolatot Ízisszel.


Most, hogy a feltételek ismét kedvezőek és a chiméra nyomása enyhül a bolygón, a kapcsolat ismét egyre erősebb vele.
Az Istennő szeretetet akar teremteni az emberek között és ez sikerülni is fog.

Untersberg egy hegy a német-osztrák határon és az egyik kulcsfontosságú hely az Istennő energia beáramlásához. A második világháború után a terület a chiméra csoport kezébe került skaláris ultrahang technológiai kísérletekhez. 

2014-ben az Ellenállásnak sikerült a helyről eltávolítani őket. Jelenleg ez a terület egy erőteljes Fény pont, egy nagyon erős interdimenzionális átjáró, ami a Plejádi testvéreink csillagrendszeréhez kapcsolódik és az Ellenállásnak is van jó pár, rejtett bejárata a Föld alatti bázisukra.
Ízisz úgy kapcsolódik ehhez a területhez, hogy az egyik aspektusa, Isais istennő 1220-ban megjelent egy Templomos Lovagnak, akit Hubertus Koch-nak hívtak és megkérte, hogy építsen egy istennő templomot Untersberg közelébe az örvény megerősítéséhez és adott neki egy darab Cintamanit, a Szent Grál fekete-lilás kövét a Szíriuszról. Megalapította a Fekete kő urai nevű Templomos csoportot, akik vigyáztak a kőre és az istennő örvényre. ( A Cintamani kő segít az implantátum hálózat és a Fátyol feloldásában. A kő tiszta Fény és az energiája nem használható rossz célra.)
Egy darabka kő nemrég ismét visszatért Untersbergbe és Ízisz harmonizálja egész Európát az örvényen keresztül.

Talán sokan nem tudják, de Mozart, a zeneszerző is Ízisz papja volt és a zenéjén keresztül szerette volna kifejezni, milyen nagyszerű is ez az energia. A zeneművei magukért beszélnek.
Salzburgban, Untersberg közelében szoros kapcsolatot ápolt az Ordo Bucintoro nevű titkos társasággal, amit korábban Causa Nostra-nak hívtak.


Ízisz a Fény istennője, a nevét olyan emberek használják fel rossz célra mostanában, akik nem méltók hozzá. Az arkhónok nagyon képzett okkultisták és tisztában vannak vele, hogyan lehet az embereket úgy programozni bármilyen pozitív jelentésű névvel vagy szimbólummal úgy, hogy az fájdalmat, sötétséget és szenvedést közvetítsen. Csak néhány példa: 666, mely eredetileg Vénusz istennő szakrális száma, most pedig a sötét erők szimbóluma, a pentagram, mely szintén Vénusz istennő szakrális szimbóluma, most pedig a fekete mágiához társítjuk, vagy említhetném még a szvásztikát, mely eredetileg a spirituális fejlődés szimbóluma, most pedig a nácizmushoz kapcsoljuk automatikusan.
Ízisz csodálatos energiáját alávaló módon akarják felhasználni, ami nem fog sikerülni. Ízisz békét akar és béke lesz!


2014. december, az istennő visszanyerte energiáját és a folyamat visszafordíthatatlan. Abban a hónapban volt egy nagyon fontos aktiválás, melyet a földi populáció akkori meditáló tagjai, az Agarthai Hálózat és az Ellenállás tagjai, elérve a kritikus 144 000-es számot, végrehajtott. Az Ellenállás egyik speciális csoportja, az RM2m nevezetű Szakkarában, a Gízai fennsíktól 24 km-re lehorgonyozta a hálót és az Áttörés Fázis beindult.
Az istennő energia, a tiszta és határtalan női aspektus visszatér a fizikai síkra olyan módon, ahogy már régen nem volt tapasztalható.
Ízisz istennő lágy, nőies és harmonikus, több ezer éve elnyomták, hogy saját céljaikra használja fel a sötét oldal. A valódi irány, amit közvetít az az, hogy bőséget és jólétet sugároz. Segít megbocsájtani, nem követel semmit, elismer minket, valódi céljainkat és tiszteli az Egységhez vezető utunkat. 

Most kezdjük csak el megtanulni, miért is fontos, hogy mindannyian összekapcsolódjunk ezzel a gyönyörű energiával.
Az első lépéseket már megtettük...
A Fátyol eltűnése után Ízisz védelmező szárnyai mindenki számára egyértelművé fognak válni.

Szeretetteljes napot kívánok mindenkinek!


Magyar Cobra Csoport