2016. június 15., szerda

A Kongó-örvény meggyógyítása - Yaldabaoth, a Bangui Mágneses Anomália és az Istennő örvény

Dane Arr tollából jelent meg a Prepare for Change (Készülj a Változásra!) oldalon ez a cikk. Egy kis tudományos háttéranyag az Istennő örvények megértéséhez. Azt is fel kell ismerni, hogy milyen nagy segítséget jelenthet egy pozitív meditáció vagy gyógyító energiák összpontosítása egy adott területre. 
Ebben a cikkben most a Kongó örvényről van ugyan szó, de nyilván az élet más területére is igaz ez. 
Erről itt találhattok tudományos leírást: 
http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html
Magyar videó erről: https://www.youtube.com/watch?v=sgUkh3vO034 - és innen már csak egy lépés, amikor megértjük azt, amit már a tudósok is bizonyítottak, hogy a szavainkkal képesek vagyunk megváltoztatni a DNS-ünket: http://wakeup-world.com/2011/07/12/scientist-prove-dna-can-be-reprogrammed-by-words-frequencies/ - magyar: http://hu.ezo.tv/szepseg/a-szavak-ereje.html

Eredeti angol szöveg: http://prepareforchange.net/2016/06/03/healing-the-congo-yaldabaoth-the-bangui-magnetic-anomaly-and-the-goddess-vortex/A Fénymunkásoknak és Fényharcosoknak tisztában kell lenniük azzal, hogy nagyfokú diszharmónia forrás tapasztalható bolygószerte, hogy gyógyító energiákat összpontosítsanak ezekre a területekre. Ezen az oldalon információkat és gyógyító meditációs technikákat adunk közre ennek érdekében. Kérünk, vegyetek részt minden csütörtökön 18:00-tól a globális meditációkon és vizualizáljátok a bolygó gyógyulását ezen a területen.

Kongó északi része összefüggésben áll a fenti drámai képpel, amely azt a nagymértékű mágnesességet mutatja, ami Kongóban van, pont az Istennő Örvénytől északra. A skála két ellentétes oldalán a kék és piros színek határozzák meg ezt a térképet és a Kongó felett lévő kiugró értékek mutatják az itt jelen lévő mágneses energia mennyiségét. A mágneses mezők a napból vesznek plazmát és a Kongó vidék energiái egyesítik a torziós dinamikát és a plazma hatásokat, hogy létrehozzanak az emberek számára veszélyes geopatikus zónát és örvényeket. Feltételezve, hogy az örvény mind mágneses, mind torziós mezőből származik, ez a Földön az egyik fő plazmakoncentrátor. Ezért szükséges mind a geopatikus örvényekkel, mind a Yaldabaoth plazmaentitással is foglalkozni.

Ezt a fontos geopatikus örvényt meg kell tisztítani és Fénnyé kell változtatni. Elhelyezkedése szomszédos a Föld elsődleges Istennő Örvényével Kongó középső része fölött és ez adott helyet azoknak az entitásoknak, akik akadályozták abban a küldetésében az Istennő Örvényt, hogy a bolygót az Univerzum pozitív energiáival összekapcsolja.

Ez a cikk azért íródott, hogy megmutassa a Fénymunkásoknak, milyen fontos feladat ez és hogy ennek eléréséhez a bolygószintű tudatosságot összhangba kell hozni. Minden erőnket be kell vetnünk, hogy megtörténhessen, annyira fontos. Előfordulhat kisebb vita azzal kapcsolatban, hogy jelenleg sötét energia van a területen, Bangui-t, a központjában lévő várost a föld legveszélyesebb városának nevezik.

Ráadásul a szén-monoxid bolygószintű áramlása (balra), ami egy halálos gáz, minden év januárjában összegyűlik és sűrű felhőt képez a terület fölött. Ez a világon sehol máshol nem történik így. Meg kell ott tisztítani a geopatikus örvényt.

A Föld energetikai áramlatai vagy a Ley-vonalak torziós mező energiát terjesztenek bolygó szerte és örvényeket képeznek azokon a pontokon, ahol keresztezik egymást vagy ahol összetartanak. Ezek a vonalak olyan energiákkal találkoznak, melyek között mágneses anomáliák vannak, melyek aztán beleépülnek a helyi energetikai környezet természetébe. A bolygó legnagyobb mágneses anomáliája a Közép-afrikai Köztársaság és a Kongói Demokratikus Köztársaság határán helyezkedik el és középpontja a Közép-afrikai Köztársaság fővárosában, Bangui-ban található. Az Ubangi folyó partjain van, ami tökéletes vezetője a torziós mező energiáknak, melyek keresztüláramlanak azon a területen és fölötte, amit jelenleg a Bangui Mágneses Anomáliaként határoznak meg.

A fönti számítógépes illusztráció az Afrika felszínén lévő mágneses mezőkről, megmutatja a Bangui Mágneses Anomália szélsőséges természetét. A további, műholdas mérések alapján készült ábrázolásokból elmondhatjuk, hogy ezek a mezővonalak középről áramlanak ki és két oldalon térnek vissza az északi pólussal keleti irányba meghatározott szögben. Bangui, a Közép-afrikai Köztársaság fővárosa, az ország és a Kongói Demokratikus Köztársaság határán helyezkedik el. Bangui az anomália középpontjában van, ami azt jelenti, hogy Kongóba is több száz km-re benyúlik az anomália.

"A Közép-afrikai Köztársaság fővárosában összpontosul, kb. 1.000 km átmérőjű anomáliát a múlt évszázad közepén fedezték fel. (Angol nyelvű cikk az anomáliáról: 
http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1029/JB087iB02p01107/full - a szerk.) Egy feltételezés szerint az okozta, hogy egy mágneses anyag behatolt a Föld köpenyébe, a kéregbe.

(Angol nyelvű cikk: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/004019519290139W 
Magyar nyelvű cikk: http://cink.hu/gyemantmeteor-csapodhatott-afrika-szivebe-1604712870 - a szerk.) Viszont Patrick Taylor, a NASA egyik geofizikusa és kollégái úgy vélik, hogy egy több mint egymilliárd évvel ezelőtt becsapódó hatalmas aszteroida okozhatta. Sajnos az országban uralkodó bizonytalanság megnehezíti ennek a jelenségnek a tanulmányozását." 

Jobb oldalon egy másik műholdas adatokon alapuló számítógépes ábra látható, amely a Bangui Mágneses Anomáliát mutatja (http://core2.gsfc.nasa.gov/terr_mag/Bangui.html) az alacsony mágneses sávokkal, amely azokkal párhuzamosan fut. Az adatokból nem derül ki, hogy ezek a kék zónák a piros középpontú vonalból érkező mágneses erővonalakból térnek-e vissza. A normálistól nagy mértékben eltér az anomália és úgy tűnik, hogy egy ősi aszteroida becsapódásával áll összefüggésben, talán egy vastartalmú testtel, ami most olvad el a litoszféra mélyén és kölcsönhatásba lép az áramló asztenoszférával, mágneses hatásokat létrehozva a felszínen. Az anomália északi mágneses pólussal rendelkezik, melynek a vége kelet felé néz.

A mágneses mezők vonzzák és fenntartják a Napból kibocsátott plazmát, ahogy azt a Föld mágneses mező vonalai körül megjelenő cső alakú plazmatestek felfedezése is mutatja. Bár a Bangui Mágneses Anomália az egyenlítőn helyezkedik el, feltételezhetjük, hogy a bolygó mágneses mező vonalai összekapcsolódnak vele, hogy plazmát szállítsanak az 1000 km széles anomáliába.

2015 júniusában egy ausztrál diáklány felfedezte, hogy a plazmát csapdában tartják a Föld mágneses mezővonalai, továbbá a Murchison Széleslátószögű teleszkóppal (http://mwatelescope.org/) modellezték, hogy megmutassák a plazmacsövek méretét és alakját a bolygó fölött. A bal oldali ábrát egy művész készítette a plazmacsövek illusztrálására, de ne feledjük, hogy azokkal a mágneses mező vonalakkal állnak kapcsolatban, amelyek körülveszik a bolygót (lásd a bal oldali ábrát).
(Bővebben itt olvasható róla egy cikk magyarul: http://24.hu/tudomany/2015/06/03/orias-plazmakigyok-szorongatjak-a-foldet/- a szerk.)
Cobra írt arról a plazma entitásról, ami körülveszi a bolygót és a mágneses mező vonalak által befogott plazma és más mágneses anomáliák létezésétől is függ. Az áprilisi interjúban beszélt erről:

"Minden csütörtökön 17:00 órakor végezzük ezt a meditációt (a dátum nem változtatható meg) és bármikor, amikor vezettetést érzel hozzá.

Segíthetünk a Fényerőknek a plazma entitás - amit ősi gnosztikusok Yaldabaoth-nak neveztek el - gyógyításában. Cobra szerint főleg ez az entitás akadályozza meg, hogy az Esemény megtörténjen.

Ez a plazma entitás egy plazma akkréciós örvényen keresztül tartja fenn magát, amely összegyűjti az összes kozmikus anomáliát a Föld körül lévő plazma energiamezőben összetömörítve. Polipnak is nevezik, a csápjai az egész Naprendszeren keresztül átnyúlnak és a toplet bombákhoz vannak kötve. A plazma implantátumok tartják fenn, melyet minden ember hordoz az energiatestében.

Ezt a rendellenes plazma struktúrát azok a negatív történések táplálják, melyek jelenleg a Földön zajlanak, valamint az arkhónok technológiája és tulajdonképpen megakadályozza a Fény áttörését.

Léteznek egyszerű technikák Yaldabaoth meggyógyítására.
  • Először is tudatosan lekapcsolódhatsz erről az entitásról a Jelenléted erejével. Egyszerűen csak vizualizálj egy ibolyaszínű nyolcast arany háttéren. Egy alsó körben vizualizáld magad, a Jelenlétedet, egy felső körben pedig Yaldabaoth-ot. Hagyd, hogy az energia keresztüláramoljon a nyolcason néhány percig az óramutató járásával megegyező irányban. A meditáció végén kérd meg Mihály arkangyalt, hogy vágja el a kardjával a nyolcast középen.
  • Majd vizualizálj fényesen csillogó szikrákat, kis csillagokat vagy csillagport, ami az egész plazmamezőn keresztül föntről áramlik, a Yaldabaoth entitáson keresztül és felbomlasztja az összesűrített anomáliát/negativitást és meggyógyítja azt. Néhány percig maradj ezzel a képpen. 
  • Végezhetsz valamilyen implantátum eltávolító gyógyító technikát.
  • Használd a Cintamani kövedet.
  • Végezd el az Istennő örvény meditációt:
Az Istennő örvény spirálja tulajdonképpen a tórusz... itt most nem megyek bele túl sok technikai dologba, mert ehhez sokkal több időre lenne szükség. De alapvetően ez egy természetes forma, amely meggyógyítja az idő/tér anomáliát. Ez az anomália korrekciós mechanizmusa. Korrigálja és összehangolja azt a Forrással. Ezen alapelven gyógyítanak minden plazmát és anomáliát és minden más anomáliát az egész univerzumban, főleg ezen a bolygón, mert ez a fókuszpontja a különböző dimenzióknak. Az Istennő alapelv annyi tudatosságának kell itt lennie, amennyi lehetséges. Ez a fő oka, ami miatt el lett nyomva, mert ez a kulcs az anomália meggyógyításához bolygószinten és kozmikus szinten egyaránt."

A Kongó fölött lévő Istennő Örvény

A Bangui Mágneses Anomáliától délre található a kongói Istennő Örvény, amelyet a Kongó dzsungelei alatt lévő körkörös szerkezetű anyagtömeg horgonyoz le. A gravitáció ott egyenletes és az anyag sűrűségének köszönhetően torziós mező attraktorként szolgál a Naprendszer fő gravitációs erői számára, stabil kapcsolatot biztosítva a keringő Hold dinamikus erőinek és más testeknek, mivel részt vesznek a bolygónkat befolyásoló árapály erőkben. Tisztán látható a köpeny megnövekedett megvastagodása a kongói területen lilával jelölve az ábra jobb oldalán.
(http://www.lithoflex.org/IRENA/)

Az anyagtömeg körkörös alakja megerősíti a terület képességét arra, hogy támogassa az Istennő Örvényt, mivel együtt rezonál a bolygó mozgásával és a Hold és a bolygók mozgásával.

Megtudtuk, hogy a Föld energiamezejének torzulásai eltérő vagy geopatikus zónákat hoznak létre ahol betegség alakul ki, mert a biológiai formákat megzavarja a mező összefüggéstelensége. Negatív entitásokat vonzanak ezek a területek és a Bangui Mágneses Anomália jelenléte északra létrehozott egy kellemetlen szomszédot az Istennő Örvény számára Kongó központja fölött.

A Fénymunkásoknak használniuk kell ezt az információt, hogy segíteni tudjanak Afrika meggyógyításában. Ha ezernyi Fénymunkás összpontosítja a szeretetenergiát, nagyszerű hatása lehet a területre. Föntebb található a Bangui Mágneses Anomáliát elfoglaló plazma entitás, Yaldabaoth meggyógyításáért és a Cobra által lentebb leírt meditáció a Kongó fölött lévő Istennő Örvény megtisztításáért és meggyógyításáért.

Az Istennő Örvény a Fényerők végső technológiája, ami végül majd feloldja a mátrixot az asztrális és éteri síkon bolygószerte.

Az Istennő Örvény az a szivárvány energiaspirál, amely magában foglalja a Fény összes lehetséges kombinációját. Ez egy angyali lény jelenléte, amely átalakít minden sötétséget tiszta fénnyé az Antarion Átalakító nyolcdimenziós csillagkapuján keresztül. Ez az Egy jelenlétének örvénye, amely elnyeli a dualitás minden anomáliáját és felemeli azt az Egységbe a mikro-háromszögelés folyamatán keresztül.

Minden Istennő Örvény egy Fényhálózatot hoz létre az éteri és asztrál síkokon, amely az Egység morfogenetikus mezőjét hozza létre, ami az isteni beavatkozás eszközeként szolgál a bolygón. Ez a Fényhálózat végül majd átalakít minden sötétséget az asztrál és éteri síkon és eltávolít minden negatív entitást, amíg az utolsó reptilián is örökre eltűnik és minden nem fizikai sík a Föld körül a Fény birodalma lesz. Ez fogja megteremteni a megfelelő feltételeket az Eseményhez.
Az Istennő Örvény egy angyali jelenlét, amely keresztülmegy a testünkön és a fizikai síkon lehorgonyoz. Képes leszel érezni ezt az Istennő Örvényt a testedben. Az arkhónok allergiásak az Istennő energiára. Ezért nyomta el a katolikus egyház a nőket. A nem fizikai arkhónok nagyon allergiásak erre. Minden alkalommal, amikor egy nő vagy férfi csatornázza ezt az Istennő Örvényt, reptiliánok ezrei vannak eltávolítva örökre.
Tudnivalók az Istennő Örvény lehorgonyzásához:

  • Első - Emeld fel kezeidet a fejed fölé, és kezdj a testeddel az óramutató járásával megegyező irányba (jobbra) forogni.
  • Második - Miközben ezt teszed, énekeld az íííí hangot úgy, hogy belerezegjen az egész tested, és képzeld el, hogy a tested egy ragyogó fényoszloppá változik, amin belül millió szivárványszínű csillag van.
  • Harmadik - Énekelj és forogj tovább. Pár perc múlva engedd le kezeidet, és továbbra is forogj az óramutató járásával megegyező irányba.
  • Negyedik - Míg ezt csinálod, kezdd el énekelni azt, hogy eeeááá, hogy vibráljon át az egész testeden és vizualizáld azt, hogy egy szivárványszínű Fényörvény nő ki a szívedből az egész bolygón keresztül. Kérd szellemi vezetőidet, felemelkedett mestereket, plejádiakat, angyalokat, ikerlelkedet, lélektársadat, lélekcsaládodat és más Fénylényeket, hogy jelenjenek meg.
  • Ötödik - Továbbra is énekelj és forogj egy darabig, amíg ezen Fénylények társaságában vagy...
Az Istennő Örvényt bármikor aktiválhatod, amikor vezettetést érzel, hogy csináld, így erősebb lesz a Fény planetáris hálózata és felgyorsul a tisztítási eljárás a nem-fizikai síkon, amely végül elvezet az Eseményhez.

Ez a videó tartalmazza az Istennő meditációt is: https://www.youtube.com/watch?v=gI46qgGZoHY

Magyar Cobra Csoport