2016. június 27., hétfő

Felemelkedés Konferencia összefoglaló - Glarus, Svájc - 2016. április - 2. rész

A svájci Glarusban megrendezett Felemelkedés Konferenciáról készült feljegyzés fordítása - 2. rész 
Angol nyelvű bejegyzés: 


Felelősségi nyilatkozat
A konferenciáról készített jelen feljegyzés a feljegyzést készítő személy értelmezését tükrözi. Sok részletet kihagyott és néhány eredeti jelentéstartalom elveszett. A feljegyzésben szereplő mondatok nem pontosan Cobra és Isis szavai.

A feljegyzést Antares készítette a konferencia alatt, fordította Pippa, Nova Biscotti és Cobra szerkesztette.

Az eredeti bejegyzés (németül) itt található: http://trans-information.net/aufstiegskonferenz-in-teil-2/

Az első rész (angolul) itt olvasható: ascension-conference-notes-pt-1-glarus-switzerland-april-16-17-2016/ Magyarul: http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/06/felemelkedes-konferencia-osszefoglalo.html

Cobra, Április 16., szombat

A Titkos Űrprogramok

Már számos kiszivárogtató beszélt a Titkos Űrprogramokról. Cobra mutatott képeket ezekről az űrhajókról.A Titkos Űrprogramok alapjait a 19. században rakták le. Akkoriban Németország rendelkezett a legjobb technikai tudással. A tudományos és ipari területek virágoztak. A plejádiak úgy döntöttek, hogy kapcsolatba lépnek felébredett emberekkel és arra ösztönzik őket, hogy űrhajókat építsenek. Szóval voltak próbálkozások űrhajóépítésre, de technikailag ez még nem volt lehetséges. A plejádiak kapcsolatba léptek (csatornázás útján) médiumokkal, hogy információkat közvetítsenek az űrhajók megépítéséről.

A 20. század elején sikeres volt a próbálkozás a zágrábi Maria Orsic-csal. Orsic megkapta az információkat a plejádiaktól és az aldebaraniaktól, akik a plejádi csoporthoz tartoznak, majd átadta azokat professzor Schuman-nak Münchenben. 1923-ban megépült egy prototípus Augsburgban ezen információk alapján. Ebbe a technikai csoportba beszivárogtak olyan erők, amelyek más véleményen voltak, amit a történelemből ismerünk. A náci időszak elején gyorsan fejlődtek a technikák és azok, akik visszaéltek a legújabb fejlesztésekkel, hatalmas pénzügyi forrásokra, szerkezetekre tettek szert.

1942-ben már létezett náci bázis a Holdon. Itt találkoztak azokkal a lényekkel, akik ellenük harcoltak - a drakonidákkal. A nácikat legyőzték, csak néhányan maradtak a Holdon. Amikor 1945-ben véget ért a II. világháború, két frakció létezett. A titkosabb Kammler frakció tagjai, akik a föld alatti bázisokat építették a bolygón, Argentínába menekültek, ahonnan az Antarktiszra mentek tovább. A másik csoportot a sokszor emlegetett 'Gémkapocs Hadművelet' vitte át az USA-ba. A legismertebb képviselőjük Wernher von Braun volt, aki sokáig a NASA vezetője volt. A NASA-t azért hozták létre, hogy egy fő szervezetként szolgáljon, míg titokban irányítják a Titkos Űrprogramokat. Mire 1961-ben a NASA űrrepülésekkel megkezdte működését, titokban már nagy űrhajók repültek mindenfelé.

A Kammler frakció már 1944/45-ben járt a Holdon az Antarktiszon keresztül. A II. világháború után kiterjeszkedtek az egész Naprendszerben. Találkoztak a drakonidákkal és egyezséget kötöttek velük az első Titkos Űrprogramokkal kapcsolatban és azóta uralják az egész Naprendszert és az azon túli területeket. Ez az együttműködés hosszú ideig tartott. Corey Goode ezzel kapcsolatos állításai valósak. Bele tartozik az ún. 'Sötét Flotta' is. Nem tudományos-fantasztikus dolgokról van szó, hanem valóságos ismeretről.

A másik frakcióból több ezer német nácit vittek az USA-ba - tudósokat, műszaki szakembereket, gazdasági szakértőket. A hivatalos űrprogramokat a NASA irányította Werner von Braun vezetésével. Cobra szerint a NASA alkalmazottak között különböző csoprtok voltak, amelyek közül az egyik létrehozott egy pozitív űrprogramot. Az irányítók azonban megpróbáltak mindent elnyomni. A hivatalos holdra szállást Neil Armstrong-gal a pozitív NASA tagok vitték sikeresen véghez. Így a hivatalos holdra szállás a Föld felszínén élő Fényerők látható sikere és erőfeszítése volt. Wernher von Braun és a beosztottai azonban jónéhány szabotázst hajtottak végre, amelyek kellemetlen eseményeket és katasztrófákat okoztak.

A pozitív emberek másik nagy sikere ezen a területen az volt, hogy felküldték a Voyager 1-t és 2-t a naprendszerbe. Ezek a szondák felvételeket készítettek a Pluto kivételével a Naprendszer összes bolygójáról. 1986 januárjában nyilvánvalóan 'mesterséges' objektumokat fényképeztek az Uránusz holdjain és ezek a képek a fősodratú médiában is megjelentek. Ismét nem ez történt, amit a szabotálók akartak, ami két nappal később a Challenger űrrepülő felrobbantásához vezetett és ismételten elvonta a nagyközönség figyelmét a lényegről. A fotók és a fontosságuk feledésbe merült.

Annak ellenére, hogy sok rosszat hallunk a NASA-ról, nagyon sok jó ember dolgozik ott, akik sok mindent közzétesznek.

Az USA katonaságában lévő pozitív erők

Az 1950-es évek elején már létezett egy pozitív csoport az USA haditengerészetében. Az irányító csoportok elhallgatták az antigravitációs meghajtóról szóló információkat, bár a Földön lévő ismeretlen repülő tárgyak többsége főleg ilyen meghajtóval rendelkezett. Ez a pozitív csoport rájött, hogy valami nem stimmel és létrehoztak egy munkacsoportot, akikkel titokban felépítették a saját űrhajóikat. Voltak kapcsolataik a Douglas vállalatnál, a Boeing-nél és más helyeken, ahol általában repülőgépeket építettek.


Eleinte innen hozták az alkotórészeket, és így pl. az űrhajók ülései ugyanolyanok voltak, mint a repülőgépeké. Ezekkel a hasonló alkotórészekkel építettek űrhajókat és Föld körüli pályára helyezték őket. Ők voltak a Solar Warden Titkos Űrprogramok megalapítói. A Solar Warden növekedésnek indult és a negatív idegenek elleni védelem eszközévé nőtte ki magát. Majd hivatalos programmá alakult és túl nagy és nemzetközi lett.

A drakonidák beszivárogtak a saját embereikkel az olyan vállalatokhoz, mint a Boeing és a Lockheed, hogy a fókuszt a program legfelső szintjére helyezzék. Majd nagy létszámú személyzetre volt szükségük, más szóval katonákra, akiknek azt mondták, hogy a Föld biztonságának érdekében vannak ott. Ezzel valójában a drakonidák megteremtették a megszállás feltételeit.

A csoport egyre erősebb lett és a vagyonuk kizárólag 'fekete költségvetésből' származott. (http://aranylaci.freeweb.hu/blackproject/blackproject.htm - a szerk.)

Az első forrás az az arany volt, amit a nácik Ázsiában loptak össze a II. világháború alatt. A föld alatti bázisok és az űrhajók építését a több ezer tonna aranyból finanszírozták. Mivel egyre hatalmasabbá váltak, létrehozták a saját (titkos űr) programjukat, amiről Corey is beszámolt. Ebben a vállalati konglomerátum programban számos üzleti vállalkozást hoztak létre a Solar Warden program részeként, az aszteroidákon való bányászatra, a Marson lévő bázisok létrehozására és a nagyméretű rabszolgamunkára.

Ezzel kapcsolatban Cobra képeket mutatott, fotókat és művészi ábrázolásokat, amelyek közel állnak a valósághoz. Mutatott egy NASA fényképet egy Solar Warden űrhajóról és egy másik fotót, melyen egy Solar Warden űrhajó épp a Holdra indul. Hivatalosan az űrhajóknak álcázva kell repülni, de ezen a képen... a pilóta lehetséges, hogy egy kicsit lusta volt és túl későn nyomta meg a gombot (az álcázáshoz). Cobra mutatott egy másik képet, amelyen egy flottát látunk amely szándákosan repül álcázás nélkül, azért, hogy filmre vegyék (ezt is megerősítette Corey) - a Kepler kráterben, ahol a Solar Warden program bázisa található, illetve ahol volt.

És most a másik forrásról: mindannyian fizetünk adót, de összesen mennyit? Az USA egyedül elég adót gyűjt be ahhoz, hogy évente tízmillió házat vegyen. De vajon felépítik ezeket a házakat? Nem! Hova ment ez a pénz? A Titkos Űrprogramokba, hogy föld alatti bázist építsenek. Cobra mutatott egy ábrát a Pine Gap bázisról Ausztráliában, számos föld alatti szinttel.

A liften több mérföld mélyre le lehet menni, amit természetesen nagyon sokba került megépíteni. Miután az Ellenállási Mozgalom megtisztította ezt a bázist, bezárták. Cobra képeket mutatott... Mit bányásznak az aszteroidákon? Gyémántot. Sok aszteroida tele van óriási gyémánttal, amelyek olyan hatalmasak, mint ez a konferenciaterem; valamint arany is van, amit csak össze kell gyűjteni.

Cobra mutatott egy másik képet, amit a NASA készített és aszteroida bányászatot mutat be, egy épület és a bányaakna látható rajta.

Március óta a Fényerők a külső Naprendszert tisztítják, ahol a Sötét Flotta tartózkodott. A chimera korlát egy strangelet bombákat tartalmazó hatalmas űrhajó flotta. Ez a flotta akadályozza meg, hogy a galaktikus központból érkező energiák bejussanak a Naprendszerbe. A Fényerők jelenleg ennek az eltávolításán dolgoznak. Cobra egy képet mutatott:


A Fényerők rétegenként tisztítanak meg mindent, mivel rétegenként épült meg minden az elmúlt 25000 év alatt. A Fényerők jelenleg ennek a flottának a lebontásán dolgoznak. A Kuiper-övben lévő flottát már eltávolították. Az összes űrhajó álcázva volt (fizikai eszközök számára).

A Cobra-hoz intézett kérdések:

Oroszország milyen mértékben vesz részt a Titkos Űrprogramban? 
- Oroszország rendelkezik saját űrprogrammal (Corey UNO-szerűnek nevezte meg ezeket), amely pozitív együttműködésben áll sok országgal, sőt még az Ashtar parancsnoksággal is. 1954-ben a sötét erők megpróbálták legyőzni, de a plejádiak tárgyalásokat kezdeményeztek arra, hogy engedélyt kapjanak egy bázis építésére Bora Borán, a galaktikus program részeként.

Mennyi rabszolgamunka van még a bázisokon?
- Majdnem minden megoldódott ezzel kapcsolatban. 

Földi években számítva hány éves Ashtar? 
- Ashtar egy felemelkedett lény, aki 25000 évvel ezelőtt emelkedett fel. Földi években számítva nincs életkora.

Mi történik a chimera űrhajóival az eltakarítás során? 
- A Fényerők belépnek az űrhajóba és a rajta lévő lényeket a Központi Napba küldik. Majd az űrhajót lebontják.

Mi a véleményed az európai űrrepülésről (programról)? 
- Ezekbe nem szivárogtak be. Nem nagyon sikeresek, de a szándékaik jók.

A Fényerők a Naprendszerben

A Titkos Űrprogram űrhajóiról beszéltünk. Ezek a hajók hogyan rejtik el és fedik fel magukat?

Minden űrhajó felületén egy vékony tachyon membrán található. Ez biztosítja, hogy az űrhajóról érkező és a beleütköző összes részecske gyakorlatilag láthatatlanná teszi azt - az emberi szem, és mindenféle technológia és radar számára. Még az űrhajó energialenyomatát sem lehet észlelni, pl. telepatikus képességgel rendelkezők számára; vagyis az űrhajó ott is van és nincs is.


Cobra elmagyarázta, hogy az Ashtar parancsnokság flottája abban a belső gyűrűben állomásozik, amely a Föld - Hold pálya fölött és körülötte található. Célja a Föld felszabadítása. Ahogy arról már korábban szó volt, 1953-54-ben az Ashtar parancsnokság kapcsolatba lépett az emberekkel. Egy űrhajó landolt az Edwards légitámaszpont Kaliforniában és egy találkozó zajlott le Eisenhower elnökkel, a jezsuitákkal és más magas beosztású személlyel.

Az Ashtar parancsnokság delegációja fejlett technológiákat és spirituális fejlődést ajánlott fel az emberiségnek - feltéve, hogy az összes nukleáris fegyvert megsemmisítik. Ennek következményeként a hadsereg kiakadt és lemondták a találkozót. Hivatalos jelentések szerint Eisenhower fogorvosnál járt aznap. Az Ashtar parancsnokság delegációja elhagyta a bázist, és azt mondták, hogy más nem 'olyan barátságos és pozitív' lények fognak érkezni. Ezek voltak a drakonidák, akik az egész politikai rendszerbe beszivárogtak. - 'Ezért néznek ki ma olyan viccesen a politikusok.' Napjainkban Laura Eisenhower, Eisenhower elnök dédunokája fontos szerepet játszik a közzététel folyamatában.

A legutóbbi konferencián Cobra rámutatott, hogy 2015 márciusában Putyin elnök eltűnt egy kis időre a nyilvánosság elől (a sajtó szerint). Cobra elmondta, hogy Putyinnak találkozója volt a plajádiakkal az egyik szibériai bázisukon. A plejádiakkal való együttműködés keretein belül az orosz hadsereg modern (védelmi) technológiákat kap, amelyeket többek között a szíriai háborúban is használtak. A plejádiak közbelépést és stratégiai kérdéseket szorgalmaznak.

Tehát a 'Jó Stratéga' Putyin mögött a plejádi vezető elme is ott áll.

Putyinnak egykor volt egy mély spirituális élménye a plejádiakkal. Mivel Sorost kiutasították Oroszországból, megpróbált bosszút állni. Hogy Putyint ellehetetlenítsék, közreadták a 'Panama Papírokat'. Az orosz média nyíltan beszélhet a Rothschildok és Soros szerepéről és a 'Panama Papírok' célja visszafelé sült el. (Pl. a Russia Today beszámolt erről: https://www.rt.com/news/338683-wikileaks-usaid-putin-attack/ - a szerk.)

Cobra arról is beszélt, hogy az Ashtar parancsnokság az 1950-es években megpróbált kapcsolatba lépni magas fejlettségi szinten lévő emberekkel a bolygón. Sajnos ez olyan hatást váltott ki ezekből az emberekből, mint egy 'Messiás komplexus' - abban az értelemben, hogy 'Jézus meg fogja menteni a bolygót'.

A valóság azonban az, hogy csak MI, Egyként fogjuk megmenteni a bolygót. Nem csak te vagy én, hanem mi együtt. Ezek után a próbálkozások után az Ashtar parancsnokságnak meg kellett változtatnia a stratégiáját - vagyis hogy senki nem cselekedhet guruként vagy hogy bárki lehet sikeres valamilyen speciális területen. Ezért a csatornázás módszerét kezdték használni és 1980 és 1996 között sok jól megalapozott csatornázás történt. De... amikor a New Age mozgalom népszerű lett, 'mindenki Ashtar-t csatornázott'.

Erre való reakcióként és főleg az 1996-os inváziójuk után, az archónok kifejlesztették az 'Isten Hangja' technológiát. Ez egy elektromágneses impulzus, amely közvetlenül az agyi szinapszisokat és bizonyos embereket céloz meg. (A technológiáról bővebben itt lehet olvasni:)


A technológia következtében jelentős mértékű torzítások és dezinformációk jelentek meg a csatornázók közösségében, aminek ismerős és látható hatása volt. Ez után az Ashtar parancsnokságnak újra változtatni kellett a stratégián. Cobra azt mondta, nem beszélhet a jelenlegi stratégiáról, de a lakosság 99,9%-a meghökken majd rajta, mert hatalmas meglepetés lesz.

Az Ashtar parancsnokság még mindig a belső gyűrűben rejtőzik - 500 km-es és annál is nagyobb űrhajókkal.

A másik flotta a Jupiter keringési pályáján van. A Jupiter parancsnokságnak az a szándéka, hogy egyensúlyba hozzák a Naprendszer energiáját és lehetővé tegyék, hogy a szeretet és áldás energiája mindent betöltsön. A Jupiter parancsnokság bázisai a Jupiter holdjain, a Kallisztón, az Európán és a Ganümédészen vannak, viszont az Io holdon nincsenek, mivel az vulkanikus... A Ganümédészen van az az óriási központ is, ahonnan a sötét erőket a Központi Napba küldik. A Jupiter parancsnokság is hatalmas űrhajókkal rendelkezik, nagyságuk 1000 és 2000 km között van.


A Galaktikus Konföderáció űrhajói a harmadik gyűrűben állomásoznak. A Galaktikus Konföderáció különféle eredetű fajokból áll, szerte a galaxisból és a galaktikus központból. Ezek a nagyon fejlett fajok, akik a Galaktikus Központi Nap közeléből származnak, hatalmas űrhajókkal rendelkeznek, nagyságuk 5-10000 km.

Ezek nem űrhajók a szó szoros értelmében, hanem bioszférák, mesterséges fényhajók, amelyek portálok is és a Galaktikus Központi Napból érkező fényt alakítják át. A központi faj lényei azok, akiket Corey gömblényekként említ.


Cobra mutatott egy képet Asthar-ról és azt mondta, ez a legjobb róla készült ábrázolás.


Egy képet mutat a Ganümédészről és kihangsúlyozza a Galileo területét (sötét ovális terület a kép tetején), ahol a Naprendszer legerősebb fényportálja található. Ez a pont a Szíriusz csillagrendszerre mutat, míg egy másik a Galaktikus Központi Napra. Ez a ganümédész terület az egyetlen hely a Naprendszerben, amelyet soha nem győztek le a sötét erők - mindig fenntartotta a fényt.

Cobra említést tett a Shasta hegyről, ahol az Ashtar parancsnokság nagyon erős jelenléte figyelhető meg. 


Mutatott egy felhő űrhajót (fenti kép). Egy fizikai felhőben lévő víz körbezárja az űrhajót és így az űrhajó nem látszódik lehetővé teszi, hogy a felhő körülölelje. Néhány felhőben speciális űrhajó szerkezetek helyezkednek el, egyfajta kupolák.

A Felemelkedett Mesterek tulajdonképpen olyan lények, akik keresztülmentek inkarnációkon a Földön és elérték a felemelkedést. Segítettek a bolygó evolúciójában. Mindannyian tudjuk, kikről van szó - Buddha, St. Germain, stb.

Tényleg jó dolog kapcsolatba lépni velük, de ezáltal egy szokatlan jelenség lép fel. Ezek a lények mind 1996 előtt emelkedtek fel. Ez után a Földön drasztikusan megváltozott a helyzet és most a MI TAPASZTALATAINKRA van szükségük, hogy megtudják, mi a helyzet nálunk.

Csak akkor tudnak minket vezetni - ha figyelembe veszik (a mi tapasztalatainkon keresztül) azt a másik helyzetet, ami számukra új.

Különböző alkalmakról tudunk a történelemből, hogy a Felemelkedett Lények sikeresen avatkoztak be a történelem döntő pillanataiban. Így jelentek meg a Templomosok idején, hogy vezessék őket, St. Germain jelen volt az USA megalakulásánál, minthogy az alapítólevél az egyik legfelvilágosultabb dokumentum a bolygón.


A Felemelkedett Lények energiái olyan erősek, hogy le kell tompítaniuk, ha kapcsolatba lépnek velünk. Ebben a teremben senki nem élné túl a közvetlen jelenlétüket.

Cobra és Isis találkozott Ashtarral a Shasta hegynél amíg kb. 5 km-re volt tőlük és a jelenléte még nagyon erős és nehezen elviselhető volt. A templomaik az éteri szinten vannak, pl. a Himalájában 5000 méteres magasságban és afölött.


Aztán Cobra mutatott egy jól ismert képet, amit úgy írt le, mint azt a fotót, amit a Sárkány erőktől kapott. 2014 decemberében Dou Mu istennő a Földre érkezett fizikai testben (az IS:IS portál aktiváláskor) és most a bolygó felszínén él, hogy támogassa az istennői erők kiegyensúlyozását.


A plejádiak a mi testvérfajunk. Ha találkoznánk velük az utcán, aligha ismernénk fel számottevő különbséget a szemléletmódjainkban. Segítenek nekünk, ahol csak lehet. Támogattak bizonyos embereket, mint pl. Teslát. Hajóik általában meglehetősen kicsik, legfeljebb 10 kilométeresek. (Cobra mutatott róluk egy fotót.) Egyik fő bázisuk a Holdon található és az a célja, hogy pozitív energiákat küldjön a Földre. Cobra kivetített egy képet a NASA Apollo küldetéséről és ugyanazt a fényképet az elmúlt hónapból, ahol a bázis látható.

Cobra mutatott egy másik képet, amelyet akkor készített, amikor a sztratoszféra fölé repült, kb. 14 km magasságba egy plejádi űrhajóval (nagyobb távolságban). A plejádiaknak a Földön Bora Borán vannak bázisaik (lásd fentebb) és a Himalájában - India és Kína közötti határvidéken a Konkala hágónál. Évekkel ezelőtt számos zarándok járt ezen a területen, ahol újra és újra fotókat készítettek. A kínai hadsereg lezárta ezt a területet, mert túl népszerű lett. Az indiai média akkoriban nyilvánosan megjelentette ezt a havi beszámolóiban.

A szíriusziak az öröm energiáit hozzák a Földre. A karantén előtt a szíriusziak bálnák és delfinek formájában inkarnálódtak a Földre, hogy stabilizálják a fényrácsot az óceánokban. Ők valóban nagyon intelligensek és telepatikus kapcsolattartást használnak.

Cobra mutatott képet egy szíriuszi anyahajóról, amelyik nagyobb, mint 500 km... ez szabványos méretű, mint mondta. Aztán megmutatta, hogy egy ilyen hajónak ugyanolyan energetikai struktúrája van (mint egy tórusz), de ez nem acélból, vasból vagy téglából készül, hanem egy olyan energiamezőből, ami anyagot hoz létre, ugyanolyan alakút, mint amilyen a fénylényeknek van.


A bálnák pusztulását a sötét erők okozzák; az általuk használt skaláris technológiával megzavarják az útvonalukat és így ölik meg őket. Cobra mutatott képet a szíriusziakról.

A humanoid forma a leggyakoribb a galaxisunkban és ez elmondható a fajok kb. 70%-ára. Mintegy 20%-uk hüllő; a maradék 10% az összes többi fajt foglalja magában.

Cobra mutatott egy képet egy andromedai felderítő űrhajóról. Pont egy ilyen hajót látott az Ellenállás hangárjában. Később megtalálta ezt a képet az interneten ugyanazzal a képfelirattal. Bizonyára valaki olyan tette közzé, akinek tudomása volt erről.

Mutatott egy másik képet az andromédaiak Hokkaido hajójáról, a japán Titkos Űrprogramból.


Cobra beszélt újra az X bolygóról. A pályája pirosnak látszik a képen és másik szinten helyezkedik el a Naprendszer többi bolygójához képest. Pont emiatt nehéz megtalálni az X bolygót, mert főleg a nappályán keresték, azon a 'szinten', ahol a többi bolygó keringési pályája van.

Egy fiatal brazil tudós felállított egy tudományos tézist Japánban az X bolygóról. Ezt elhallgatta a tömegmédia, a többi rendelkezésre álló képpel együtt. Hawaii-on van egy hatalmas teleszkóp és Maui-n található egy óriási USA irányítóközpont, melyen keresztül a chimera nyomon követi a teleszkópokat. Ebben a hatalmas számítógépes központban minden egyes képet ellenőriznek és cenzúrázzák, hogy mit tesznek nyilvánossá. Ez vonatkozik az X bolygóra is, a Titkos Űrprogram űrhajóira és így tovább. A sötét erők a saját javukra akarják fordítani a közzétételt. Ezért jelentek meg teljesen helytelen adatok az X bolygóról '9. bolygó' néven.


A Fényerők bázisa itt a Mersenius holdkráterben helyezkedik el. A szeptember 15-i beszámolójában Cobra említette, hogy most már a Google moon alkalmazáson is megtalálható. Egyszer valaki Mexikóból megtalálta, amikor felfedezte ezt a tornyot. A tudósok furcsa magyarázatokkal szolgálnak ennek a toronynak az árnyékával kapcsolatban. (Itt található róla angol nyelvű anyag:

Az Ellenállási Mozgalom egy olyan civilizáció, akik a Föld felszíne alatt élnek a saját világukban, úgy mint pl. az agarthaiak. A felszíni lakosságnak erről nincs tudomása.

A. Kirchner, egy jezsuita, az elsők között volt, aki a földalatti birodalmakról írt. A könyvében közreadott egy térképet (a 16. századból), amely elképesztően pontos. Az, amit ír, sokkal átfogóbb, mint a mai tudomány. Pl. létezik egy tenger Svájcban, mélyen az Alpok alatt, ami egész Európát ivóvízzel látja el.


Cobra mutatott egy képet ezekről a föld alatti területekről. Azt mondta, hogy tengerek, épületek és kristályok is vannak a környéken. Aztán mutatott egy másik képet az Ellenállási Mozgalom egy tipikus irányítóközpontjáról, a felszínhez közel. Egy lift, mint egy átjáró, vezet le kb. 30 méterre. Szelepként szolgál (mint a sebészetben) ahol nanitok, mikrobák és hasonlók után kutatnak, amiket eltávolítanak, hogy megakadályozzák azok elterjedését.

Mutatott még két további képet Ázsiában (ill. közelében) lévő föld alatti városokról.

Sajnos nincs rá lehetőség, hogy megmutassuk a konferencián bemutatott összes képet, mivel számunkra nem hozzáférhetők. Így néhány kép csak hasonlít az eredetire, csak illusztráció.

Magyar Cobra Csoport