2016. június 29., szerda

Nemzetközi programok / Orgonit készítés és felhívás

Írta és összeállította: Czékus Viki

2016. július 2-3-án Cobra és Isis Astara Felemelkedés Konferenciát tartanak Thaiföldön, Chiang Maiban. 


Majd 2016. július 16-17-én Tajvanon, Tajpejben. Tajvanon van a Sárkány családok egyik központja, ezért reméljük, hogy sok képviselőjükkel fog tudni találkozni Cobra és értékes információ csere lesz mindkét oldalról. 

Hálásan köszönjük Cobrának mindent,amit értünk tesz. 
A Konferenciák témái ugyanazok lesznek, mint ami az eddigi svájci és krétai esetében.


2016. aug. 26-27-28-án pedig a Shasta hegyen lesz egy Titkos Űrprogram Konferencia, amin Corey Goode, Michael Salla, Laura Eisenhower ( a hölgy Eisenhower unokája és fontos szerepet játszik a Közzététel folyamatában), és Robert Potter tartanak előadást. A Shasta hegy alatti város részét képezi egy pozitív földalatti civilizáció hálózatának, a globális Agartha hálózatnak. Az ott lakók képviselik az ősi pozitív Atlantisz maradékát. Tehát egy rendkívül nagyszerű energetikájú hely.

2016. július 8. A Közzététel Napja. Ezen a napon Corey Goode-ék útjára indítanak egy "reklámkampányt" és ezzel is promótálják a közzétételt. 

Egy idézet a Cobra és Corey közös interjúból:

"Cobra: Igen, természetesen, egyetértek. A tömegmeditáció a leghatékonyabb tényező, amivel a felszíni populáció hozzájárulhat az áttöréshez. Július 8-a a "Közzététel Napja" és ez egy jó lehetőség arra, hogy a különböző csoportok egyesítsék erőiket a közös cél érdekében és figyelmük fókuszát a tér és idő egy bizonyos pontjára irányítsák, hogy ezzel közelebb hozzák az áttörés pillanatát. Javasolnám azoknak a csoportoknak is, akik követik, vagy megpróbálnak asszisztálni a felszabadítás folyamatához, hogy ugyancsak támogassák ezt a kezdeményezést.
Ha David Wilcock is támogatja, akkor talán mások is támogathatják. Mindannyiunknak látnunk és egyre inkább manifesztálnunk is kell ezt a támogatást. Teljesen mindegy, hogy az én meditációm, vagy más valaki meditációja révén. Ami számít, az a fókusz és a közös cél a tér és idő egy bizonyos pontján. Ez az ami eredményre vezet."


Most pedig, ha megengeditek akkor szeretném nektek megmutatni a férjemmel és a gyerekekkel közösen készített első orgonitunkat. Steven Smaly korábban megosztott egy videót a csoportban, és mi ez alapján készítettük el őket.

Hogy miért, arra ez a válasz, idézet egy korábbi Cobra írásból:
" A Chimera csoport eltávolítása folytatódik. A Holdpálya alatti műveletek többségét befejezték, a hangsúly most a Chimera csoport és különleges plazma technológiájuk Föld felszínéről történő eltávolításán van.
Ezen technológiák egyike azok a parányi plazmakamrácskák, amelyeket a legtöbb mobiltelefonba, számítógépekbe és wifi routerekbe tettek néhány éve. Ezeknek a plazmakamrácskáknak az a funkciójuk, hogy a Fátylat megerősítsék, de hamarosan eltávolításra kerülnek.
Megjegyzés: a Cobra oldalon a kommentek között kérdezte valaki, hogy az orgonit segít-e a mobiloknál és wifi routereknél a a "közömbösítésben", mire azt válaszolta Cobra, hogy igen, segít."Ez pedig egy oldal, ahol mindenféle információ és rengeteg színes kép van az orgonitokról: http://viszavzsodor.blogspot.hu/2013/08/orgon-energia-sajatossagai.html

Mi egyelőre 6 darabot készítettünk, amiből mindannyiunknak jutott egy, aztán tettünk egyet az okos tévénk elé és egyet pedig a wifi routerre. Természetesen továbbiak készítését tervezzük a családdal, hogy az egész lakás le legyen "fedve".
Hegyikristályt (általában ezt szoktak bele tenni), rózsakvarcot, fémszivacsot, epoxi gyantát és rézdrótot, no meg némi dekorációt használtunk fel. (A dekoráció olyan dolog legyen, ami nem olvad el, mivel hő keletkezik a gyanta megszilárdulásáig, nálunk: aranyra festett kavics, kagyló, fémmedál és fémkarikák voltak, a gyerekek választották őket.)
A kristályok kiválasztásánál érdemes figyelembe venni, hogy melyik milyen célt szolgál, hogyha esetleg nem hegyikristályt teszünk az orgonitba. Ez a kedvenc oldalam, nagyon jó kis leírások vannak a különböző kövekről: http://www.prananadi-miskolc.hu/gykovek.html

Nem nehéz elkészíteni, ezért mindenkinek jó munkát kívánok és szeretnélek benneteket megkérni, ha valakinek elkészült, akkor mutassa meg, ezzel is segítve a többieket és persze nagyon jó érzés látni is, hogy ki milyet kreált. (Itt a blogon is megjelentetjük - a szerk.)

Csodálatos napot kívánok mindenkinek. Viki