2016. június 23., csütörtök

Helyzetjelentés

Cobra 2016. június 22-i helyzetjelentése
Eredeti bejegyzés: 


A chiméra csoport eltakarítása folytatódik. Bebizonyosodott, hogy a maradék strangelet és toplet bombák eltávolítása sokkal nehezebb, mint vártuk, mivel potenciális kvantum kamrákkal védik őket szerte a Naprendszerben. Ezek a kamrák irányított skaláris torziós mezők, amelyek akkréciós örvényt hoznak létre a lehető legtöbb plazma anomália számára, hogy felhalmozódjanak a még megmaradt toplet bombák körül. Ezek a kamrák azoknak a potenciális kvantum fegyvereknek a fejlettebb változatai , melyek már évtizedek óta ismertek.(A skaláris hullámokról bővebben:

Az elsődleges plazma anomália a negativitás összes lehetséges kombinációját tartalmazza, mint az Abszolút logikai ellentéte. Ezeknek a kombinációknak csak kis százaléka nyilvánul meg a fizikai síkon, mivel a Fényerők többnyire még az előtt törlik őket, mielőtt a fizikai síkon megvalósulhatnak a kvantumhabból. A Fényerők a Fényoszlopok (ATVOR) fejlett technológiáját használják arra, hogy feloldják a nem lineáris elsődleges plazma anomáliát, az ismétlés /iteráció matematikai alapelveit felhasználva:


(Az iteráció egy olyan eljárás, ahol egy fokozatos közelítéssel egyre pontosabb értékeket kapunk, egy ugyanolyan eljárásnak egyre pontosabb értéket adó megismétlését értjük alatta. Ezen az alapelv működik a technológiájuk.  - a szerk.)

Ezeknek a fejlett módszereknek az alkalmazása mellett is megmaradnak kis feloldhatatlan részek az elsődleges anomáliából, majd szétesnek a toplet bomba körül lévő akkréciós örvénybe. Majd a Fényerők az ATVOR technológiát alkalmazzák újra, amíg az elsődleges anomália kritikus tömege fel nem oldódik, majd megsemmisítik egyszer s mindenkorra a megmaradt toplet bombákat.

Ez lesz a Kompressziós Áttörés pillanata, az Esemény. Ha láthatnánk az Esemény pillanatában a Föld éteri és plazmatestét, valami ilyet látnánk:


Bár a fenti szimuláció valójában egy felrobbanó szupernóvát ábrázol, a Kompressziós Áttörés energiadinamikája a Földön nagyon hasonló lesz.

Ahogy egyre közelebb kerülünk az áttöréshez, a dolgok kezdenek érdekessé válni a fizikai síkon.

A Rothschild-ok kapcsolatba léptek egy bizonyos Sárkány csoporttal és tárgyalásokba kezdtek:


A tárgyalások folytatódnak és más csoportok is beszálltak a folyamatba. A történelem során először ezek a tárgyalások elérkeztek egy olyan pontra, ahol elérhetők bizonyos megállapodások.

A tárgyalások kulcsembere Nathaniel Rothschild:

https://en.wikipedia.org/wiki/Nathaniel_Philip_Rothschild
Sok okkult oka van annak, hogy miért ő áll a tárgyalási folyamat középpontjában. csak céloznék arra, hogy az édesanyja Serena Dunn Rothschild a rosslyn-i Grál Szent Clair  vérvonalhoz tartozik:
A Rothschild-ok kezdenek rájönni, hogy nincsenek teljes biztonságban és hogy az igazságszolgáltatás elé vihetik őket. Már 2003-ban nyilvánvalóan látható volt a biztonsági rendszerükben a hiányosság, amikor egy ’Robin Hood’ jellegű banda betört a Rothschild-ok waddesdon-i uradalmába két percre és elloptak két, milliókat érő aranydobozt, amit soha többé nem láttak újra a tulajdonosai:

Az kétségtelenül meglehetősen sokkolta a Rothschild-okat, mivel a következő év elején felfüggesztették az aranykereskedelmet:


Majd 2012-ben az Ellenállás elvette a Rothschild-ok összes aranytartalékát és a föld alá vitték és elzárták a felszíni lakosságtól elől.

Azóta a Rothschild-ok minden reménye a globális pénzügyi rendszer mesterséges intelligenciájú zavaros logikájú számítógép programjában van és erre fókuszálnak. Most, 2016-ban, ezek a remények is szertefoszlanak, mivel a rendszerük sebezhető:
A Rothschild-ok azt remélik, hogy sértetlenül túlélik a felszabadítási folyamatot, erőltetik a részleges közzétételt és a Rockefellereket, a Bushokat és más cabal tagokat hibáztatják mindazért, ami történt:


A cabal tagjai nyilvánvalóan félnek az űrbéli fenyegetéstől, a jelenlegi status quo elveszítése miatt:A részleges közzététel NEM lehetséges. Láthatjátok, hogy a fősodratú médiában is egyre többször jelennek meg olyan hírek, amelyek a titkos űrprogramokra utalnak:


https://www.washingtonian.com/2016/06/14/nasas-newest-space-tourism-posters-will-asking-not-mars-yet/

(Szükségünk van Rád.)

 
(Dolgozz éjszakai műszakban a Mars holdján)

A nyilvános magán-űrprogramok gyorsan haladnak:Nem is említve a csendben zajló, de ultragyorsan fejlődő ázsiai űrprogramokat:


A Keleti Szövetség a saját előnyére fogja felhasználni ezeket az űrprogramokat:


Az általános tudományos körök kezdik elfogadni a hiperdimenzionális féreglyukak és a teleportálás létezését:.

https://www.rt.com/viral/346164-wormhole-spacecraft-blackhole-universe/

Közel állunk egy hatalmas technológiai áttöréshez, ami örökre meg fogja változtatni a világunkat:A fent megemlített változások csak a jéghegy csúcsa, ami a tömegmédián keresztül látható, de sokkal több dolog közeleg.

Addig is kapcsolatba léphettek a többi fénymunkással és Fényharcossal a Fény hatalmas bolygószintű hálózatában:


A Fény Győzelme!