2016. június 11., szombat

AZ ESEMÉNY - 3. rész - A Cintamani kövek

Az Esemény idején nagy szerepet kapó Cintamani kőről állítottunk össze néhány információt.
Cobra 2012. szeptemberében beszélt róla először a Csillagtestvériséggel összefüggésben. 
A cikkben megemlíti, hogy ennek a pozitív, a színfalak mögött működő Csoportnak a szimbólumai közé tartozik a kő.
2014. szeptemberében egy nagyon fontos európai örvénypont kapcsán is említést tesz a kövekről.
Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.hu/2014/09/untersberg.html 
Fordítás: ujvilagtudat.blogspot.hu
Magyarul itt érhető el a teljes cikk:

"Untersberg egy hegy a német-osztrák határon, amely a planetáris felszabadulás egyik legfontosabb örvény pontja.
Sok ezer éve sok barlang szolgált a hegyen belépési pontként a hatalmas földalatti alagútrendszerbe, melyek az Agartha hálózatba vezettek:


Aztán 1220-ban, Isais Istennő (aki Isis egy aspektusa) megjelent egy bizonyos Hubertus Koch nevű templomos lovag előtt, amikor Ninive közelében utazott Irakban, ami nagyon közel van a Hassuna-Samarra Istennő örvény központjához. Az Istennő utasította őt, hogy építsen egy Istennő templomot Untersberg közelében, és vigye az Istennő örvényt oda, mert a mongol invázió közeledik a Samarra örvényhez. Adott neki egy darab Cintamanit, egy követ a Szíriusz csillagrendszerből, hogy azt vigye Untersbergbe. Ezután alakult meg az úgynevezett Fekete Kő Urai templomos csoport, akik a kő, és az Istennő örvény őrzői lettek.

A követ később odaadták a katharoknak, majd a templomosoknak Franciaországban, rövid ideig Adam Weishaupt, az Illuminátus alapítója birtokában volt, később Edward Bulwer-Lytton kezébe került, aki megírta a The Coming Race című híres regényét, és aztán a fia vette vissza a fekete követ Bécsben.A Cintamani kő, a Szent Grál köve, melyet gyakran tévesen fekete kőnek neveznek, mivel egy lilás fekete színe van. Ennek célja, hogy feloldja az implantátumok hálózatát, és segítsen szétbomlasztani a Fátylat. 

Karl Haushofer fekete mágust, aki megismertette a Chimera csoportot az emberiséggel, egy csoport plejádi kontakta manipulálta, az úgynevezett Vril Lányok, és a Fekete Kő Urainak egyik képviselője, hogy létrehozzák a Vril társaságot Berchtesgaden-hez közel, amely azonnal elkezdte fejleszteni űrprogramját Winfried Otto Schumann irányítása alatt. Ez volt a kezdete az első űrprogramnak a bolygó felszínén. Schumann, aki később a gémkapocs művelettel az Egyesült Államokba került, a Wright-Patterson bázison a katonai-hadiipari komplexumnak dolgozott, és jól ismert a gyakran félreértett Schumann rezonanciáról:


A közelmúltban (2014-ben- a szerk.) Chimera csoport jelenlétét eltávolították a területről. Most ez az egyik legerősebb fény pont a bolygón, sok rejtett bejárattal az Ellenállási Mozgalomhoz, és a plejádi csillagrendszer további portáljaihoz.
Az egész térség egy nagyon erős interdimenzionális portál, amelyet egy erős mágneses anomália jelez ugyanezen a területen:Az Istennő örvényt a közelmúltban újra aktiválták a Fény erői az Isais Istennő tóban Untersberg közelében:
Egy darab Cintamani kő visszakerült Untersbergbe. Isis Istennő jelenleg egész Európában harmonizálja az energiákat az Untersberg örvényen keresztül."
Cobra 2015. júniusában beszélt először nagyobb terjedelemben a Cintamaniról.

A Cintamani egy szent kő, amely a Szíriusz csillagrendszerből származik. Évmilliókkal ezelőtt, egy galaktikus szuperhullám során a Szíriusz A körül keringő bolygó felrobbant. A darabjai minden irányba szétszóródtak és néhányuk elérte a Földet a csillagközi űrben való hosszú utazás során.


Az elmúlt 26000 évben a pozitív agarthaiak voltak a Cintamani kövek őrzői. A történelem során az a néhány ember kapta meg a Cintamani darabjait, akiknek maximális potenciális pozitív befolyásuk volt az emberiség történelmére. Salamon király, Nagy Sándor és Akbar is rendelkezett egy-egy darab Cintamani kővel.
Egy korábban a Templomosok birtokában lévő Cintamani darabot Edward Bulwer-Lytton kapott meg, aki felfedte az agarthaiak létezését (a már említett) „Az eljövendő faj” c. híres regényében:
Később ugyanez a darab egy bizonyos Untersberg közelében lévő Templomos csoport, majd a „Vril lányok” birtokába került, akik Atlantisz eleste óta az első működő felszíni űrprogram technológiai kivitelezését csatornázták.
A kőből kapott egy darabot Nicholas Roerich is, aki megpróbálta a világbékét elérni vele. Az általa létrehozott, jól ismert Béke jel a hármas Szíriusz csillagrendszerhez kapcsolódó szimbólum:
Az inkvizíciótól kezdve a Jezsuitákon és Hitleren át a sötét erők megpróbálták megszerezni a Cintamani kő egy darabját, de nem jártak sikerrel.
A Cintamani a Csillag Testvérisége csoport szent köve, a Fény misztériumiskoláinak utolsó valódi maradványa Atlantiszról.
Sok Fénymunkás és Fényharcos tartozik a Fény 144000 csillaglény-mandalájához, akik számos inkarnációval ezelőtt érkeztek a Földre, hogy segédkezzenek a bolygó felszabadításában és a korszakváltásban.
A 2014. decemberi IS:IS portál aktiválása óta Fény áramlik a Galaktikus Központi Napból a Szent Grál moldavitból készült kelyhének csiszolt lapocskáin keresztül, ami lencseként szolgál és a 144000 csillaglényre irányul, hogy beindítsa a felébredésüket.
A Cintamani kő a következő lépés ebben az energetikai folyamatban. A MOSS (Multidimenzionális Naprendszer Hadművelet) kezdete óta a Fényerők megkértek, hogy terjesszem a Cintamani kő darabjait a legfelébredettebb Fénymunkások és Fényharcosok között.
Az Eseménykor a Cintamani kövön keresztül fog áramolni a galaktikus pulzálás. A kő minden egyes birtokosa energiavezetőként fog szolgálni, akik a kompressziós áttörés energiáit fogják közvetíteni a bolygószintű energiarácsba.
Egy nagyon limitált mennyiségű Cintamani követ elhelyeztünk a StratoProbe 3-on, egy űr-közeli járművön, amit a csapatommal bocsátottunk fel. A StratoProbe 3 kb. 40km-es maximális magasságot ért el és azok a fotók, amiket a jármű ezen a magasságon készített, tisztán mutatják a Föld görbületét. Remélem, ez elég bizonyítékul szolgál a legtöbb embernek arra, hogy a Föld nem lapos, vagy legalább is nem volt lapos 2015. május 19-én, amikor a fotó készült.


A Cintamani kövek maguk a tiszta Fény megtestesítői és nem lehet az energiájukat rossz céllal felhasználni. Segítenek feloldani az implantátumokat és megerősítik a belső iránymutatást. Viszont azt tudatosítsd magadban, hogy a kövek erősítőként működnek és nagyító lencseként szolgálnak. Megmutatják neked, mindazt, ami benned van, annak érdekében, hogy át tudd azt alakítani és még inkább felkészítsen téged a küldetésedre, hogy ki tudd venni a részed a bolygó felszabadításának folyamatában.”


2015.06.24-i interjúban Rob Potter kérdezte Cobrát a Cintamani kőről: 
Eredeti: http://thepromiserevealed.com/2015-june-24-q-a-with-cobra/

Rob - Beszélnél a Cintamani fénytestre gyakorolt hatásáról? Ezoterikusan mi történik a Cintamani kővel?

COBRA - Nem fogom részletezni mélyebben a kő mibenlétét, mivel ez jelenleg nagyon kényes információ. Annyit, hogy a Cintamani kő tulajdonképpen a plazma síkot befolyásolja, és valóban hatással van az implantátumokra. A Fényerők rendelkeznek egy bizonyos technológiával, amivel képesek bizonyos energiákat közvetlenül a Galaktikus Központból a Cintamani kövekbe juttatni.
A Cintamani kövek felfogják ezt az energiát, ami aztán feloldja a plazmát. Ez nem csak egy újabb szép kő, annál sokkal több.
A Cintamani kő bizonyos egyedi energetikai jellel rendelkezik, mert 1) a Szíriusz csillagrendszerből származik, 2) közvetlenül a Galaktikus Központból töltődött fel energiával évmilliókkal ezelőtt, mikor a Szíriusz csillagrendszerben felrobbant a bolygó.
Tulajdonképpen egy galaktikus szuperhullám miatt robbant fel. Ennek a szuperhullámnak a következtében sok szubatomi részecske utazott keresztül a galaxison, amik magukban hordozzák ezt a bolygót és a Cintamani kő minden kis része tartalmazza magában ezeket a részecskéket. A Fényerők ezeket használják fel a plazma semlegesítésére egy olyan bizonyos módon, amiről itt nem fogok beszélni.
A Cintamani kő nem egy újabb New Age-s kristály, ez annál sokkal több. Ez a bolygó felszabadításának az egyik kulcsa. Természetesen a bensődben van az egyik legerősebb kristály, a felsőbb éned. A Cintamani követ használva, felerősítheted a folyamatot önmagad és a bolygó számára.

Rob - Igen, rám is nagy hatást gyakoroltak. Meglepett, hogy milyen kicsik, de tudom, hogy a minőség sokkal fontosabb, mint a méret.
Milyen információid vannak arról, hogy hol vannak most a kövek?

COBRA - Azt mondanám, hogy a kő darabjai sokfelé megtalálhatók. A kő legnagyobb darabja több ezer évig a pozitív agarthai hálózat tulajdonában volt. Ennek a kőnek a darabjait vitték a bolygó több pontjára, köztük a Titicaca-tóhoz.
Nem ez az egyetlen hely ahol kövek vannak. Sokfelé van még, főleg föld alatti pontokon. A bolygó felszínén nem sok van és ezek közül kerül kiosztásra jó néhány a fénymunkások, és a fényharcosok közt, akik egy bolygószintű fényhálózatot alkotnak.

Rob - Cobra mit ajánlanál az embereknek, hogyan használják a követ? Mivel elég, arra gondoltam, hogy nyakláncot is lehetne belőlük készíteni. Ismerek valakit, aki ezt meg tudja csinálni.
Mikor az emberek kézhez kapják ezeket a köveket, mit ajánlasz, hogy használják? Van valami különleges dolog amit ajánlanál? Tartsák távol a többi embertől és csak magukra használják?

COBRA- Azt javaslom, hogy legyünk fizikai kapcsolatban a kővel meditáció alatt. Ez a kapcsolat egy energiaáramlást hoz létre, ami segít kapcsolatot teremteni a felsőbb énünkkel, és átalakítja a körülöttünk lévő plazmamezőt.
Voltaképpen megtartják a tisztaságukat, függetlenül más emberektől, emiatt nem kell aggódni.”

2015. decemberében is beszámolt Cobra a Cintamani kövekkel kapcsolatban, miszerint a „kövek válogatott darabjai lettek elhelyezve a planetáris energiaháló több tucatnyi fontos kulcsfontosságú rácsörvény pontján, hogy stabilizálják az Eseménybe való átalakulás folyamatát. Ez a bolygót körülvevő Cintamani energiarács most már majdnem teljes."
Ősi tibeti prófécia szerint eljön az idő, amikor a Világ Királya felemelkedik a föld alatti birodalmakból seregével, hogy legyőzze a sötétség erőit és bejelentse az Aranykor eljövetelét. Most van itt az idő. A Cintamani kőnek kulcsfontosságú szerepe lesz ebben a folyamatban:
A Cintamani kő a tiszta Fény kibocsátója és a lelkünk tisztaságának külső manifesztációja:
A közelmúltban egy limitált mennyiségű Cintamani követ helyeztünk a StatoProbe 4-re, egy földközeli pályán lévő járműre, amit a csapatommal együtt bocsátottunk fel. A StratoProbe 4 elérte a kb. 15 mérföldes (24km) maximális tengerszint feletti magasságot. 

Cobra 2016. áprilisában egy interjúban újra kérdezték a Cintamani kőről:
Lynn - Mi a Cintamani kövek célja az Eseménykor?

COBRA - Minden Cintamani kő egy gyújtólencseként fog szolgálni a kompressziós áttörés energiáihoz. Amikor az energialöket eléri a bolygót, ezt az energiát egy bizonyos vezetőn keresztül kell majd vezetni vagy energia szupravezetőn. A Cintamani kövek lesznek ezek a szupravezetők az Eseménykor. Mivel ez az energiahálózat szinte teljes mértékben kész lesz, ezek az energiák harmonikusan fognak tudni keresztüláramlani a bolygó felszínére.”

2016.05.23-i helyzetjelentésben a következőket írta Cobra:
A Fényerők fejlett Tachyon kamra hálózatot és Cintamani kő hálózatot építettek ki a Naprendszerben lévő minden főbb égitesten, hogy létrehozzanak egy pozitív erőteret, amivel támogatják a Végső Áttörést. A Végső Áttörés pillanata lesz a földi társadalom átalakulásának jelentős lépése.

Az Esemény előtt egy hatalmas energiahullám fog keresztüláramolni ezeken a kamrákon és a Cintamani köveken. Ez a hullám el fogja söpörni a maradék sötétséget és legfőképpen a maradék plazma anomáliát a Naprendszerből.”

A Cintamani-hálózatról Cobra fog majd beszámolni, ha elérkezik az ideje, de jelentős eredményeket értek el a Fény erői májusban.
A Fény Győzelme!

Magyar Cobra Csoport