2017. január 25., szerda

A Nemzetközi Aranykor Csoport interjúja Cobra-val

Eredeti bejegyzések:
Fordította: Takács Anikó 
2017. január 18.
Üdvözlünk Cobra.
Örömmel és izgatottan készítjük veled ezt az interjút csoportunk tagjainak nevében. Először készítünk veled interjút, de reméljük, ez rendszeres lesz a jövőben. Mielőtt elkezdenénk, szeretném röviden bemutatni magunkat. Coportunk neve: "Nemzetközi Aranykor Csoport" és természetesen Prepare for Change csoport is vagyunk és a kínaiak Felszabadítási Csoportja az egész világon. Több, mint 3000 Fénymunkás tagunk van több mint 10 országban és sokféle platformon keresztül biztosítunk üzeneteket és gyógyítást a kínai Fénymunkások számára ingyen, bármely országban. Weboldalunk: https://www.golden-ages.org/


És most kezdjük az interjút.
Helyzetjelentés
Patrick: Több mint hét hónappal ezelőtt kezdtünk Cintamani köveket elásni szerte a világon. Arra lennék kíváncsi, hogy ez a Cintamani Fényrács elég erős ahhoz, hogy kibírja az Esemény Villanást?
Cobra: A Cintamani kövek energiarácsa egyre erősebb és természetesen az Eseményvillanáskor elég erős lesz. Ami ennél is fontosabb, hogy ez a rács segít eltüntetni a Yaldabaoth entitást és ez az egyik oka, amiért erősödnie kell, mert minél erősebb a rács, annál jobban tud segíteni a plazma anomália megszüntetésében. Így jelenleg ez a legfontosabb projekt, amivel segíthetjük az Esemény felgyorsítását és addig is a folyamat stabilizálását.
P: Ahhoz, hogy a plazma entitást eltüntessük, mennyi Cintamani követ kell elásnunk szerte a világon amíg azok az angyali lények el nem érik a kritikus tömeget?
C: Különböző okokból nem beszélnék ezekről a számokról. Néhány ok elég nyilvánvaló. De azt mondanám, hogy azok, akik vezettetést éreznek, folytathatják a Cintamani kövek elásását belső útmutatásuk szerint. Ez a tökéletes megközelítése ennek az adott helyzetnek.
P: Az Asgardia projekt tavaly októberben indult, mint első nyilvános szakadár civilizáció. Mivel sokan még nincsenek tisztában ezzel a fogalommal, arra lennék kíváncsi, az Ellenállási Mozgalom miként definiálja a szakadár civilizációt?
C: Szakadár civilizáció minden olyan csoport, akik elszakadnak a felszíni lakosságtól. Nem jelent semmit az adott csoport célját illetően, de azt mondanám, hogy egy szakadár csoport bármilyen csoport lehet, akik azt választják, hogy elválnak a felszíntől.
Untwine: Azt mondtad a plazmáról, hogy soha nem halott anyag, hanem inkább tudatossággal rendelkezik. A legutóbbi helyzetjelentésedben olyan plazma anomáliáról beszéltél, ami még mindig jelen van a Naprendszerünkön kívül. Ez a plazma anomália helyet ad valamilyen lénynek?
C: A plazmában mindig jelen van az élet és azt mondanám, hogy az egész galaxis egy élő lény. Ennek a lénynek az egyik karja bizonyos fokig még sérült az elsődleges anomáliától és különösen a galaktikus háborúktól, amik régóta zajlanak azon a területen, főleg az orioni karban, a Galaktikus test ezen ágában. Tehát még mindig egy gyógyulási folyamat zajlik a Galaxis ezen részében.
U: Értem. De ez Pleroma tudatosságának része, nem egy különálló tudatosság, mint a Yaldabaoth?
C: Nem, nem olyan, mint a Yaldabaoth.
U: A legutóbbi helyzetjelentésedben említetted, hogy a cabal hogy próbálja felhasználni Trump-ot arra, hogy a Keleti Szövetségben háborúkat és viszályokat szítsanak. Putyin tud róla, hogy Trump-ot bábként használják?
C: Természetesen Putyin tud erről.
U: Értem. Szóval jobb irányba próbálja terelni a dolgokat?
C: Vannak tanácsadói és tudja, mit kell tenni.
U: Meg tudnád mondani, hogy mi okozta, hogy a korábbi atlantiszi egyenlítő elhelyezkedése oda került, ahol most van?
C: A 75000 évvel ezelőtt történt galaktikus pulzálás okozta.
A PFC fejlesztése
Patrick: Mit tehet a vezetőségi csoportom az Esemény előtt annak érdekében, hogy képes legyen vezetni egy több mint 10000 Fénymunkásból álló társadalmi szervezetet?
Cobra: A Prepere for Change-nek nem az a célja, hogy társadalmi szervezetté váljon. Ezeknek a csoportoknak az a céljuk, hogy lehorgonyozzák az Esemény energiáját és felkészítsék az embereket. Tehát jelenleg az a legfontosabb, hogy a már megalakult Prepare for Change csoportok eljussanak a belső harmónia és összetartás következő szintjére és elkezdjék megtenni mindazt, amit meg tudnak tenni. Először is, terjesszék az információt, másodszor pedig hogy fizikailag találkozzanak, meditáljanak, végezzenek energiamunkát és felkészüljenek az Eseményre.
P: Az Új Technológia csoportomnak mit kellene tennie az Esemény előtt, jelen körülmények között, amikor nagyon korlátozott a fejlett technológiákhoz való hozzáférésünk?
C: Jelenleg léteznek már olyan technológiák, amelyek hozzáférhetők és ti is ismertek néhányat. Ezek a technológiák nagymértékben segíthetnek mielőtt más technológiák megjelenhetnek.
P: Több mint 20000 kínai iratkozott fel a Wechat csoportunkban és több ezren követik a Facebook oldalunkat is. Mégis úgy becsüljük, hogy kevesebb mint 4000 ember szokott hozzánk csatlakozni a Heti Felemelkedés Meditációnkhoz. Amikor petíciókra kerül sor, akkor is nagyon keményen kell dolgoznunk azért, hogy elegendő ember írja alá az adott petíciót. Kérdésem az Ellenállási Mozgalomhoz: hogy terjesztették a forradalom eszméjét egy orwell-i környezetben és aztán hogy tudták tettekké alakítani ezt az eszmét?
C: Az emberek hajlamosak arra, hogy csak megfigyelnek és könnyű számukra, hogy csatlakozzanak egy chat-hez, de nem könnyű nekik bármilyen produktív dolgot tenni. Így várhatóan az Eseménykor és az Esemény után az emberek sokkal hajlandóbbak lesznek részt venni valamiben, amikor látják, hogy valami érdekes történik. Addig a már meglévő emberekkel folytatjuk a munkát, végezzük a meditációkat és az energiamunkát, amennyire ez ennyi emberrel lehetséges.
P: Egyszer azt mondtad nekem, hogy az új pénzügyi csoport képes bőséget teremteni az Esemény előtt. Igazán szeretném tudni, hogy mit tehet a csoport, hogy segítsen a tagoknak pénzügyi szabadságot elérni az Esemény előtt.
C: Tulajdonképpen a tajvani konferencián beszéltem sokat erről. Ha megnézed azokat a feljegyzéseket, elmagyaráztam az egész teremtési folyamatot, elmagyaráztam, hogyan kell bőséget teremteni az életünkben, a csoportban és hogy terjesszük ezt a bőséget. Csak nézd meg ezeket a jegyzeteket. Sok órán keresztül válaszoltam beszéltem erről a kérdésről. Szóval csak nézd át és megértheted és terjeszd a csoportjaidban.
P: Most, hogy létezik a Rózsa Rendje, ami az Istennő energiát csatornázza, létre kellene hoznunk ennek a férfi megfelelőjét, egy férfiakból álló csoportot, hogy az Isteni férfi energiákat csatornázzuk?
C: Ha vezettetést éreztek, természetesen létrehozhattok ilyen csoportot.
Jedi: A csoportunk, a Nemzetközi Aranykor Csoport és a Prepare for Change csoport is sok előadást tartott múlt évben a nagyközönség számára. A résztvevők részéről nagyon jó visszajelzések érkeztek a Rózsa Rendje álal vezetett programokról. Az Esemény támogató csoporton belül növelnünk kellene a Rózsa Rendje tevékenységét?
C: Igen, növelhetitek.
Az Eseményt követő feladatok
P: Ahogy egyre közelebb vagyunk a végső áttöréshez, azt hiszem nagyon fontos a PFC csoportok számára világszerte, hogy dolgozzanak a lakóhelyük környékén lévő privát kapcsolati zónákon. Beszélnél ezekről a kapcsolatfelvételi zónákról és az ezen területekkel kapcsolatos tudnivalókról?
C: Az alapvető elgondolás az, hogy a 30 x 30 méteres vagy 30 x 30 yardos magánterülettel rendelkező emberek, ha vezettetést éreznek, engedélyt adhatnak a plejádiaknak, hogy egy bizonyos időpontban az Esemény után az ő birtokukon landoljanak, hogy felkészítsék az emberiséget az Első Kapcsolatfelvételre.
P: Azokban az országokban, ahol nem ismerik el a magánbirtokot, hogyan kellene az embereknek kialakítani a privát kapcsolatfelvételi zónákat?
C: Ezekben az országokban egyszerűen felajánlhatják az adott területet és meghozhatják ugyanazt a döntést, mint a többi országban, mert az Esemény után minden át lesz szervezve. Ha engedélyt adnak arra a területre annak ellenére, hogy jelenleg nem jogos tulajdonosok, az Esemény után ez megváltozhat.
P: Mivel szinte lehetetlen a PFC csoportok számára, hogy 7 milliárd embert meggyógyítsanak kis létszámú csoportjaikkal, igazán szeretném tudni azt, hogy a Fényerők hogyan fogják megvalósítani tömeges gyógyítóprogramjukat?
C: Az Esemény után sok gyógyító fog csatlakozni ehhez a feladathoz, akik lehet, hogy még nem aktívak jelenleg. A Fényerők részéről is lesz sok útmutatás, akik új ás hatékony gyógyító technikákat fognak bevezetni. Nagy nyomás fog nehezedni a másokat gyógyítókra, mert nagy lesz az igény a gyógyításra.
P: Milyen technikákra gondoljunk?
C: Először sok fejlett spirituális gyógyító technika és természetesen új fejlett technológiák kerülnek bemutatásra az Esemény után, amelyek hatékonyan fogják gyógyítani a fizikai betegségeket.
P: Az új technológia csoportunkkal összehasonlítva, már sok olyan hi-tech vállalat vagy állami intézmény létezik, akik jóval alkalmasabbak lennének arra, hogy bemutassák a fejlett technológiákat az Esemény utáni társadalom számára. Kíváncsi vagyok, az új technológia csoportunknak van-e valamilyen elengedhetetlen szerepe az emberi társadalom átalakításában.
C: Természetesen, az PFC Új Technológia Csoportoknak nagy szerepe lesz ebben, főleg az Esemény után.
P: Tudsz erre példát mondani?
C: Ezeknek a technológiáknak a terjesztésében és fejlesztésében fognak segíteni, és mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy ezeket e technológiákat hozzáférhetővé tegyék az emberek számára.
Jedi: Jézus, Buddha és a többi felemelkedett lény hogyan fognak megmutatkozni a Földön az Esemény után, főleg az Első Kapcsolatfelvételt követően?
C: Nem fognak megmutatkozni az Esemény pillanatában, csak majd az Első Kapcsolatfelvételt követően egy bizonyos időpontban, amikor az emberiség tudatossági szintje elég magas lesz ahhoz, hogy elfogadják ezeket a felemelkedett lényeket olyannak, amilyenek valójában és nem olyannak, amilyennek képzelik őket. Szóval mielőtt ez megtörténik, meg kell szűnnie az emberek programozásának és akkor az emberiség képes lesz megérteni és közvetlenül megtapasztalni ezeknek a lényeknek az energiáját a megfelelő időben. Ez jóval az Esemény után lesz, nem sokkal az Első Kapcsolatfelvételt követően.
P: Az amazoniai esőerdő mélyén élő törzsek a civilizáció szempontjából még mindig nagyon primitívek. Azt szeretném tudni, mi lesz velük, mire a felszíni lakosság kezd felkészülni az Első Kapcsolatfelvételre és az azt követő Felemelkedési folyamatra.
C: Valójában könnyebb lesz számukra, mert kevésbé programozták őket. Könnyű lesz nekik elfogadni a földönkívüli fajokkal való kapcsolatfelvételt, mert a mitológiájukban már tudnak erről és nem lesz olyan nehéz nekik alkalmazkodni, mint ahogy azt sokan gondolják.
Javaslat a planetáris felszabadítás felgyorsítására
P: Úgy tudom, hogy az energia túl tud menni téren és időn. Ezért az hiszem, felhasználhatnánk azt a szándékunkat, hogy visszamenjünk az X Bolygóra 1999 decemberébe; hasznosítjuk az energiamintáját és lehorgonyozzuk a planetáris felszabadító frekvenciáját a 2017-es Föld bolygóra. Szerinted ez jó ötlet?
C: Megteheted, ha vezettetést érzel erre, de ezen a bolygón nem pont ugyanaz a helyzet, mint ami az X Bolygón volt. Segíthet bizonyos fokig, de ez önmagában nem lesz elég, mert itt sokkal másabb a helyzet, mint az az X Bolygón volt 1999-ben.
P: Néhányan a csoportunkból kettes szintű Serapis Bey beavatást kaptak. Mivel a Serapis Bey sugár segít az embereknek és dolgoknak, hogy jobb kapcsolatuk legyen az angyalokkal, javíthatunk a Cintamani Fényrácson azzal, hogy ilyen sugarat küldünk neki?
C: Valójában nem javítana a Cintamani rácson, de a Fátyol struktúrán további gyógyítást végezne, így nem számít, hogy ezeket a gyógyító energiákat a rácsba vagy a Cintamani kövekre helyezzük vagy valahova máshova, javítani fog a helyzeten.
P: Azt mondtad, hogy a felszíni lakosság kollektív tudatossága nagy mértékben programozott, azért hogy az emberek a leglassabb módon készüljenek fel az Eseményre. Hogyan tudjuk ezt a programozott tudatállapotot közvetlenül megszüntetni, sőt azonnali tömeges felébredéssé alakítani?
C: Ne próbáld meg egy bizonyos ember programozását törölni vagy felébreszteni őt. Annyit tehetsz, hogy terjeszted az információt, terjeszted a Fényt és azok, akik készen állnak, fel fognak ébredni egy bizonyos szintre. Ez az ébredés alapvető protokollja a bolygón. Egyszerűen azt mondhatom, hogy a Fényerők nem aggódnak a bolygón lévő felébredettségi állapot miatt, mert amikor eltávolítják a Fátyolt, az emberiség alapvetően abban a pillanatban készen áll az Eseményre, így ez nem probléma. A fő problémát a Fátyol, a toplet bombák és a plazma anomália okozzák, mindezek a dolgok. Amikor ezeket eltávolítják vagy megoldódnak ezek a problémák, egyszerűen megtörténik az Esemény.
P: Tehát alapjában véve már most felkészültünk az Eseményre?
C: Azt mondanám, megfelel a minimális elvárásoknak a felszíni lakosság.
P: A szíriai pentagramma mellett az európai náci koncentrációs táborok pentagrammáján is kellene dolgoznunk?
C: Ez nagyon jó ötlet.
P: Mondj kérlek öt olyan stratégiailag kritikus helyet a Föld felszínén, melyek azonnali és folyamatos gyógyulásra szorulnak.
C: Az első természetesen Szíria és Irak területe, a második Kongó területe, a harmadik jelen pillanatban Mexikó és Dél-Amerika bizonyos országai, a negyedik pedig egyetértek, a II. világháborúból megmaradt európai pentagramma. Azt hiszem, még mindig ez a négy helyszín számít kiemeltem fontosnak ebből a szempontból.
Jedi: Melyik eszköz segítségével tudja leginkább a felszíni lakosság felgyorsítani a plazma toplet bombák eltávolítását, a szivárvány örvénnyel vagy az ibolyalánggal vagy valami mással?
C: Valójában mindkettő elég hatékony és tulajdonképpen jó ötlet a kettő kombinációja is.
J: A japán és a kínai csoport minden este ugyanabban az időpontban végzi a Felemelkedés Meditációt és több, mint 500 Fénymunkás csatlakozik hozzájuk. Érezzük, hogy elég erős az energia. Javaslod, hogy három egymás melletti időzónában lévő ország együtt végezze a felemelkedés meditációt minden nap ugyanabban az időpontban a heti meditáció mellett?
C: Ha vezettetést éreztek rá, végezhetitek a szokásos heti meditáció mellett.
A Föld/történelem
P: Druvalo Melchizedek szerint a Marson élők a Lucifer kísérlet elfogadását követően leválasztották saját női aspektusukat és elválasztódtak a Forrástól. Arra lennék kíváncsi, hogy a Marson élőket rászedték az arkhónok, majd belementek az arkhón implantátum folyamatba?
C: Alapvetően nem értek egyet sok elképzeléssel, ami a Marsról jelent meg. A Mars történelme egy kicsit összetettebb, mint ahogy azt az emberek lefestik. Többféle faj élt ott, néhányuk a felszínen, néhányuk a felszín alatt, főleg a felszín alatt, ezért nem tudom megválaszolni a kérdésedet egyszerűen.
P: Atlantisz idején az emberiség miért hívta a bolygóra a sötét erőket?
C: Sokféle okból. Először is, nem értették, hogy mi lehet ennek a következménye, másodszor a saját, hogy úgy mondjam, személyiségük felépítésének tökéletlensége, ami odahívta az anomáliát, harmadszor pedig magának az anomáliának a jelenléte. Szóval nem volt könnyű elkerülni ezt a helyzetet.
P: 2012-ben azt mondtad, hogy Isis visszakapta a koronáját. Ez mit jelent?
C: Ez egy szimbolikus kód, amely az Istennő megerősödését jelenti, elsősorban ennek a bolygónak a felszínén és a Naprendszerben, mert az Istennő jelenlét el volt nyomva. Így szimbolikusan az, hogy Isis Istennő visszakapja a koronáját, azt jelenti, hogy az Istennő jelenlét újra felerősödik és a valódi női alapelvek energetikailag és fizikailag szabadon kezdenek el áramolni a bolygó felszínén.
P: St. Germain hogyan tartotta kézben és halmozta fel a vagyonát amikor Franciaországban volt?
C: Ennek sok vonatkozása van, az egyik az, hogy St. Germain nagyon járatos volt a teremtés alapelveiben és mivel értette ezeket az alapelveket, követte őket. Bárki, aki megérti a teremtés alapelveit, ugyanilyen módon juthat vagyonhoz. A másik, hogy nagyon járatos volt az alkímiában és megértette azt és a teremtés alapelveit, amivel megteremtette a vagyonát.
P: Tehát nem dolgozott, csupán megteremtette a vagyonát?
C: Nem dolgozott. Csak követte a teremtés folyamatát és ily módon tett szert a vagyonára.
P: A dunkerque-i csata idéjén Hitler egy megállásra felszólító parancsot adott ki május 24-én a német seregnek. Ezt a parancsot a háború nagy fordulópontjának tekintik. Vajon a Rózsa Rendje lépett közbe és mentett meg 340.000 életet? Vagy ez Hitler bábmesterének az ötlete volt, hogy meghosszabbítsa a II. világháborút?
C: Sok minden közrejátszott abban a szituációban. Egyike valóban a Rózsa Rendjének befolyása volt, de sok hátráltató intézkedés is történt. Egyik ilyen intézkedés volt a legmagasabb szintű náci személyek megmentése, a kapitulálásért cserébe, tehát egy nagyon összetett helyzet volt ez, de igen, a Rózsa Rendje is érintett volt benne.
Jedi: Tudjuk, hogy a nácik repülő csészealjakat alakítottak fegyverekké, de végül is miért vesztette el Németország a II. világháborút?
C: A II. világháború valójában "proxy háború" (olyan háború, mikor két hatalom külső viszályt használ fel annak érdekében, hogy megtámadja a másik érdekeit, területeit) volt a reptiliánok és a Galaktikus Konföderáció között. A technológia, amivel a német háborús apparátus rendelkezett, reptilián és drákó technológia volt. A Galaktikus Konföderáció természetesen jobb háborús technológiával rendelkezik, így egy idő után a nácik rájöttek, hogy így, vagy úgy, de el fogják veszíteni a háborút, ezért megegyeztek a kapitulációban annak fejében, hogy ingyen jegyet kapnak az USA-ba a Gémkapocs hadműveleten (Operation Paperclip) keresztül, vagy Argentínába, vagy az Antarktiszra. És jelenleg lényegében ugyanaz a csoport próbál egyezményre jutni a szabad átjutás ügyében Argentínába és az Antarktiszra. Ez a jelenlegi egy nagyon hasonló helyzet.
Kozmikus ismeretek
J: Az összes galaxis a Kozmikus Központi Nap körül kering?
C: Nem egy adott hely körüli fizikai keringésről van itt szó, hanem inkább egy energetikai kapcsolatról az Energia Forrással.
J: Mi a Kozmikus Központi Nap célja?
C: Hogy energiát továbbítson a Forrástól az Univerzumba.
J: Az összes központi fajt számításba véve, a Kozmikus Központi Nap körül élő Központi Faj éri el a legmagasabb fejlettségi szintet?
C: Bizonyos fokig ez így igaz, de inkább azt mondanám, hogy megvan bennük a hajlam, hogy fejlettebbek legyenek, mint más galaxisok. De ez nem egy merev szabály, hogy ők fejlettebbek, mint más központi fajok.
J: Jelenleg melyik dimenzióban létezik a Kozmikus Központi Faj?
C: Ahogy mondtam, különféle fejlettségi szintű emberek élnek abban a központi fajban
J: A Kozmikus Központi Faj a mentora az Univerzum többi központi fajának?
C: Bizonyos tekintetben igen.
J: A Kozmikus Központi Faj jelenleg támogatja a bolygó felszabadítását?
COBRA - Nem szolgálná a legmagasabb célt, ha válaszolnék erre a kérdésre ebben a pillanatban.
J: Csillagcsaládjaink, mint a plejádiak és a szíriusziak halhatatlanok? Vagy végül ők is meghalnak annak ellenére, hogy igen fejlett technológiával rendelkeznek?
C: A szíriusziak és a plejádiak fizikai teste rendelkezik egy bizonyos élettartammal, de ez nem jelent számukra problémát, mivel bármikor testet ölthetnek, vagy hozhatnak létre. Akármit is tesznek, bármikor képesek új fizikai testet alkotni maguknak, amikor szükséges, ez egyáltalán nem jelent gondot számukra. Nincsenek kitéve az inkarnációs folyamatnak, ahogy mi itt a Földön.
J: Élnek a Plejádokon és a Szíriuszon ragadozó állatok?
C: Nem, azokban a naprendszerekben nem.
J: Rendben, tehát az állatok ott mind növényekkel táplálkoznak?
C: Igen, igen.
J: Az Elsődleges Anomália szimplán nagyon alacsony frekvencián rezgő energia, vagy érző lény?
C: Nem egyszerű körülírni. Nem érző lény abban az értelemben, amire te gondolsz. Nem is kizárólag valamiféle energia, ez egy alapelv, egy erőtér, mely nem rendelkezik semmilyen magasabb szándékkal, és mindenféle szándék nélkül létezik. A szándék ellentétes polaritása.
P: Milyen kapcsolat áll fenn pontosan a chimera csoport és az arkhónok között?
C: A chimera csoport lényegében az, aki kiadja a parancsokat az arkhónoknak, a chimera csoport a tápláléklánc csúcsa a másik oldalon.
P: Mivel minden pillanat jelen van a magasabb dimenziókban, igaz, hogy a magasabb dimenziós lényeknek nincs fogalmuk a térről és időről?
C: Nem értek egyet az első állítással, és a másodikkal sem.
P: Hogyan érzékelik a teret és időt?
C: Egy bejövő folyamként érzékelik a teret is időt, úgy ahogy mi is, csak egy kicsit multidimenzionálisan.
Spiritualitás
P: Mi a különbség ezoterikus és okkultista között?
C: Ezoterikus azt jelenti, hogy nem exoterikus (kívülállók számára is elérhető), belső, nem külső, minden, ami nem áll közvetlen kapcsolatban a fizikai síkkal. Okkultista pedig az, ami rendelkezik technikákkal, vagy módszerekkel ezeknek az energiáknak egy konkrétabb módon való felhasználására. Az okkult dolgok önmagukban se nem pozitívak, se nem negatívak, csak egyfajta módszer az energiák kezelésére, az energiák irányítására, az energiákkal való ilyen-olyan munkára. Az ezoterikus pedig inkább a belső kapcsolat az energiákkal, nem annyira a külső manipulálása, vagy irányítása azoknak.
P: Tibetbe ment Jézus fiatal korában buddhizmust tanulni? Vagy valójában a spirituális tanulmányait egyiptomi misztikus iskolákban végezte Máriával 12 és 31 éves kora között?
C: Valójában igen, Egyiptomban kapott képzést misztikus iskolában, ez így igaz, és igen, utazott is. Nem pontosan Tibetbe, de a Ladakh és Kashmir közötti térségbe.
P: Mi volt utazásainak a célja?
C: A küldetését folytatta.
P: Mit jelent a Krisztus-tudat?
C: A Krisztus-tudat lényegében egy kifejezés a Feltétel Nélküli Szeretetre.
P: Ha az ember kedvencként kutyát, vagy macskát tart, hozzájárulhat ez bármilyen különleges módon a spirituális fejlődéséhez?
C: Az állatokkal való kapcsolat természetesen megnyitja a szívet és mindenki életébe több Szeretet hoz.
P: Honnan ered a varázsvessző?
C: A varázsvessző az energiaáramlás észlelésének egy formája, és lényegében egy igen körülhatárolt töredéke a régi atlantiszi felfogásnak az energiaáramlás meghatározását és észlelését illetően.
P: Melyik bolygó Hszi-vang-mu (Nyugati anyakirálynő, vagy Nyugati Királyi Anya) és Jáde Császár otthona?
C: Jáde Császár bizonyos ideig a központi civilizációban élt, valamint egyéb különböző csillagrendszerekben is időzött már a Göncölszekér konstellációban, Hszi-vang-mu pedig hasonlóképpen, sokat időzött Thubanon, mely a Draco konstelláció fő csillaga. Itt tapasztalhatta meg saját spirituális fejlődésének nagy részét, majd azt követően jött a mi bolygónkra, hogy a kínai civilizáció fejlődését elősegítse.
J: Megbízhatóak-e a Seth-szövegek? Ki ez a Sethnek nevezett entitás?
C: Ahogy minden más csatornázott anyagra, ezekre is azt mondom, hogy megbízhatóak egy bizonyos fokig. A saját belső útmutatásodat kell használnod minden csatornázott információval kapcsolatban.
J: Igaz, hogy a Dalai Lama képes felismerni a következő inkarnációját? Ha ez tényleg így van, hogyan lehetséges, hogy 14-szer inkarnálódott anélkül, hogy elveszítette volna előző életbeli emlékeit?
C: Tényleg előfordul, hogy felismeri, mivel erre vannak bizonyos protokollok, de az emlékezete nem teljesen zavartalan. Rengeteg manipulációnak volt kitéve a múltban, tehát bizonyos mértékig ez helytálló, de nem teljes egészében.
J: Mi volt felemelkedett lényként Lao-ce küldetése, mikor Kínában élt?
C: Hogy rengeteg bölcsességgel lássa el a kínai népet.
J: Quan Yin az ő ikerlelke?
C: Nem az ikerlángja, de a lélekcsaládjából származó egyik lelki társa.
J: Az egyiptomi mitológiából ismert Anubis felemelkedett lény?
C: Jelenleg igen.
J: És hogyan lehet vele felvenni a kapcsolatot?
C: Ugyanúgy, ahogy minden más Fénylénnyel is, rengeteg technika és megközelítés létezik erre, teljesen mindegy, melyiket használod.
J: Mi a szerepe az emberi lélek tekintetében?
C: Azoknak nyújt segítséget, akik éppen a fizikai síkról térnek át a nem fizikai síkokra.
J: A buddhizmus nagy hangsúlyt fektet az inkarnáció kérdésére. Azt az elképzelést is támogatja, hogy emberi lények állati formában inkarnálódnak, ha bármiféle erkölcstelen viselkedést tanúsítanak még haláluk előtt. A tanítás ezen része negatív elmeprogramozás?
C: Valójában a buddhizmus a felfogás és az elme programozás egyvelege, tehát a reinkarnációról szóló rész helyes, tényleg ez történik. Egy teremtmény azonban soha nem fejlődhet vissza az állatvilágba, ha egyszer már az emberi birodalomba tartozott. Ami viszont megtörténhet, ha egy adott teremtmény túlságosan elment negatív irányba, akkor elvihetik őt a Központi Napba, újrafeldolgozás alá kerülhet, majd ismét keresztül kell mennie a teljes evolúciós cikluson, és ez természetesen magába foglalja az állati evolúciót is egy bizonyos ponton.
J: Mi a Buddha-természet?
C: A megvilágosodás állapota.
J: Mikor valakinek a fizikai teste meghal, és ő továbblép az asztrál síkra, a plazma, illetve éteri teste is meghal, eltűnik, vagy átalakul?
C: Először is az az elhunyt, aki elhagyja a fizikai síkot, egy plazma alagúton kel át, és ha sikerül neki ezen a plazma alagúton átjutnia, akkor a plazma teste feloszlik, és így kerül át az éteri síkra, majd egy bizonyos idő múltán, ha feloszlatta az éteri testét, átlép az asztrál síkra.
J: Néhány cintamani kő áttetsző, míg a többi nem. Mi ennek a kétféle kőnek a funkciója?
C: Lényegében az áttetsző kövek fókusza inkább azon van, hogy magasabb energiákat hozzanak és ezek egy kicsit finomabbak, míg a nem áttetszők ezeknek a bizonyos energiáknak a leföldelésére alkalmasabbak.
"J: Hogyan fejlesszük telepatikus képességeinket annak érdekében, hogy könnyebben kommunikálhassunk csillagcsaládunkkal, valamint a felemelkedett mesterekkel az Esemény után?
"
C: Az Esemény után sok energetikai támogatást kapunk majd a Galaktikus Központi Napból, és sokkal könnyebbé fog válni az effajta telepatikus képességek fejlesztése. A Fényerők útmutatást és oktatást is fognak biztosítani számunkra e téren, és természetesen erre időt kell majd szentelnünk ezekre ahhoz, hogy felébredjünk, és gyakorolnunk kell, csak úgy magától nem fog menni. Az embereknek továbbra is meglehetősen sok időt és energiát kell belefektetniük ezen képességek fejlesztésébe, viszont sokkal könnyebben fog ez akkor már menni, mint most.
J: Az ember megtartja egyéni tudatát miután felemelkedik vissza a Forráshoz?
C: Igazából az egyéni tudat kitágul, hogy magába foglalhassa az egységet.
J: Elpusztítható a lélek, vagy felszívódásra képes?
C: A lélek elpusztítható, ha a Galaktikus Központi Napba küldjük, de ez persze kivételes eset, hiszen a lélek örökkévaló. Természetesen egy bizonyos momentumban feloszlik a lélek, amikor is egy adott teremtmény a lélek szintje fölé emelkedik, de ez is egy nagyon egyedi és speciális helyzet.
J: Kifejlesztettek a sötét erők már bármiféle technológiát a lélek manipulálására, vagy elpusztítására?
C: Nem, semmi ilyesmire nincs lehetőségük. Persze a lelket már megkárosították a nukleáris robbantásokkal, de ez minden.
Rejtélyek
J: Ha az akhónok választják ki a szüleinket és a családi körülményeinket, miért hagynák, hogy egyes fénymunkások viszonylag jobb biológiai szülőkkel, illetve családi körülményekkel rendelkezzenek ahelyett, hogy az összes csillagmagot a Földön létező legrosszabb családba és országba küldenék?
C: Alapvetően az arkhónok nem tudják az összes inkarnációt és szituációt 100%-ig ellenőrizni, természetesen a Fényerőknek is van némi beleszólásuk ebbe, és így időnként a Fényerőknek sikerül egyes emberek számára kedvezőbb inkarnációt intézni.
J: Csillagtestvéreink is részt vesznek a heti felemelkedés, valamint az Istennő örvény meditációkban?
C: Igen, természetesen a saját szintjükön ők is végzik ezeket.
J: Ha igen, akkor hogyan lehet, hogy még nem értük el a kritikus tömeget?
C: Ez az emberiség szabad akarata miatt van így, akiknek a közreműködése nem elegendő.
J: Miért van az, hogy emberek alkalmanként láthatják a jövőjüket álmukban?
C: Az emberek olyan bizonyos, speciális eseményeket láthatnak a jövőjüket illetően, melyek már el lettek döntve, hogy megtörténnek. Ilyenkor a Fényerők álmukban tájékoztatják őket, vagy a lelkük üzen nekik, hogy valami hamarosan történni fog.
J: Azt beszélik, a Szupermély fúrást a Kola-szigeten azért zárták le, mert emberek rémisztő sikolyokat hallottak, sőt még szörnyeket is láttak előbukkanni a furatból. Van esetleg rálátásod ezekre a rejtélyekre?
C: Tulajdonképpen az történt, hogy reptiliánok éltek ott a felszín alatt, de ezek a dolgok még korábban történtek. Embereket raboltak el, és néhányukat a reptiliánok az irányításuk alatt tartották a földfelszín alatt.
J: Mi az oka, hogy a hipnotizált emberek levitálnak, vagy egyéb fizikai szupererőkre tesznek szert?
C: Ehhez látnom kellene egy esetet megerősítésként, mivel rengeteg szóbeszédet hallani ilyen-olyan történésekről, melyek alaposabb vizsgálat után, mindig tévesnek bizonyulnak.
J: Létezik a szilárd harmadik dimenziónál alacsonyabb szinten is világ, mondjuk az első, vagy második dimenzióban?
C: Nem.
J: Mi a különbség a bolygó Fényrácsa és a Ley-vonal között?
C: A Ley-vonal egy bizonyos része a bolygó Fényrácsának.
J: A Ley-vonalak tehát, valójában a földben, vagy a föld felett vannak?
C: A Ley-vonal valójában egy energia vonal, mely a felszínen áramlik, és valamelyest kiterjed a felszín alá és fölé is.
P: Milyen kapcsolat van Széth Alagútjai és Széth egyimptomi istenség között?
C: Széth Alagútjai Széthről nevezték el bizonyos okkultisták, mivel Széth Alagútjait negatív entitások használták a plazmában lévő féreglyukakon keresztüli utazásra. És Széth a sötét erők egyik fő entitásaként volt ismert.
P: Elmagyaráznád nekünk a fotoradionikus meghajtó működésének elvét, melyről a plejádi interjúdban esett szó?
C: Amit lényegében ez a meghajtó tesz, hogy felhasználja az energiaátvezetés és energiaátvitel elvét az éteri és fizikai síkok között, így a meghajtó energiája az éteri és fizikai síkok közötti energiaátvitelből származik, nem teljes egészében fizikai jelenség. Ezért tűnik úgy, mintha ellent mondana néhány általános tudományos ismeretnek.
J: Szóval az energia úgyszólván feltölti magát az éteri síkra, majd újra leképzi magát a fizikai síkon?
C: Nem, energiaáramlás történik a fizikai, plazma és az éteri síkok között, a meghajtó így van megtervezve.
P: El tudnád mondani az antigravitációs jármű működésének elvét?
C: Lényegében az alapjául szolgáló elv ugyanaz. Valójában ezen fejlett technológiák legtöbbje a fizikai és éteri sík közötti energiaátvitelen alapszik, mely a plazmán keresztül történik. A plazma végül is egy közvetítő, jobban mondva csillagkapu, melyen keresztül az energiaáramlás működik.
P: A Kígyótartó tényleg a 13. csillagjegy?
"C: Ez az egyik lehetséges értelmezés. Ez csak az egyik lehetséges módja annak, ahogy az állatövi jegyeket fel lehet osztani, de nem ez az egyetlen.
"
P: Azt tapasztaljuk, hogy sokan még több skaláris támadásnak esnek áldozatul, mióta magukon viselik a cintamani kövüket. Azon tűnődöm, hogyan tudnánk orvosolni ezt a helyzetet.
C: Ok, mindenki,aki a Fénynek dolgozik, és a küldetését teljesíti, sokkal több skaláris támadásnak van kitéve, mivel benne vagyunk egy háború kellős közepében, és ez pedig csupán egy jelzés, hogy nagyobb hangsúlyt kell fektetni önmagunk védelmére.
P: Remek, köszönjük Cobra. Így az interjú végéhez érve szeretnél-e még valamit üzenni a hallgatóságnak?
C: Igen, elárulhatom, hogy az utóbbi időben néhány érdekes fejlemény van kibontakozóban, mely sokkal közelebb visz bennünket a végső célunkhoz, és nagyon fontos, hogy most mindenki legyen nagyon óvatos, nem megszokásból cselekedjetek, legyetek éberek, legyetek körültekintőek, és kövessük az utunkat, mert minden tett, minden cselekedet számít, különösképpen most.
Befejezés
Köszönjük Cobra ezt a csodálatos interjút. Köszönjünk Untwine-nak a segítséget, hogy elkészítette nekünk az interjú szöveges verzióját. Köszönet Patricknak és Jedinek a fáradozásaikért, hogy lehetővé tegyék ezt az interjút. A Föld felszabadításával kapcsolatos további információkért kérlek iratkozzatok fel Cobra blogjára: http://2012portal.blogspot.tw/. Akik ismerik a kínai nyelvet, a következő oldalt is felkereshetik: https://www.golden-ages.org/. Rengeteg igazságot és fantasztikus információkat fogtok itt találni.
A Fény győzelme!
Nemzetközi Aranykor Csoport

Magyar Cobra Csoport