2017. január 14., szombat

Fontos helyzetjelentés

Eredeti bejegyzés:

A 2017-es évben sokkal inkább jelen lesz a Fény a bolygó felszínén, mint az előző években, mivel nagyban megnövekedett a Galaktikus Központból érkező nem-fizikai Fényrészecskék jelenléte. 2016 utolsó napján sok jel volt az égen poláris sztratoszférikus felhők és más szokatlan felhőjelenségek formájában:


Néhányan a Galaktikus Szuperhullám lehetséges jeleként (az Eseményként) értelmezik ezt a megnövekedett Galaktikus Fényt 2017-ben:
Ezzel egyidőben folytatódik a chimera csoport eltávolítása. Nemrég észlelték, hogy a Naprendszerünkben a Fényerők tisztjei közé beszivárgott a chimera csoport. Még arra is képesek voltak, hogy eltérítsenek egy olyan teleportáló portált, ami elfogott cabal tagokat szállított, akiket úgy volt, hogy a Galaktikus Központi Napba visznek. A Kuiper övben lévő chimera bázisra vitték őket. Ezt a helyzetet már megoldották.
Azt is felfedezték, hogy a külső korlát/tachyon membrán bizonyos fokig átjárható a plazma anomália számára és bizonyos körülmények között a negatív plazma entitások keresztül tudnak jutni ezen a membránon a Seth alagútjain át mindkét irányba, be és ki a Naprendszerben. A Naprendszerünkön kívül lévő plazma még nem teljesen mentes az elsődleges anomáliától, főleg az a plazmaszál, ami az Orion-kar mentén húzódik:

Ebben a régióban a plazma anomália az elmúlt néhány millió évben zajló orioni galaktikus háborúkból ered és szinte teljesen megtisztították, de a fennmaradó kis része még mindig kapcsolatban van a Yaldabaoth entitással. Az anomáliával teli plazma legmagasabb koncentrációban a Rigel csillagrendszertől a Taurus sötét felhőjéig terjed, amit Taurus molekuláris felhőnek is hívnak:
Erre való reagálásként egy hatalmas és erős, százmilliónyi tagból álló Fénycsoport lépett be a Naprendszerbe és segíteni fognak a chimera végső eltávolításában. Ennek a pozitív csoportnak a kilétét még nem árulhatom el.
Az Ellenállás és az összes szakadár civilizáció, akik a Galaktikus Konföderációval szövetkeztek, "intenzív tevékenységbe kezdtek ebben a Naprendszerben és azon túl, egy olyan szinten, amivel még soha nem találkoztunk."
Minden szakadár csoportba (a Titkos Űrprogramok és a föld alattiak csoportjaiba), akik még nem léptek szövetségre a Galaktikus Konföderációval, még mindig beszivárognak a chimera tagjai.
A bolygó felszínén ez a beszivárgás még erősebb. Sokszor, amikor nem a terv szerint haladnak a dolgok, az egyértelmű jele a beszivárgásnak. A bolygón lévő ÖSSZES pozitív csoport szenved a chimera és csatlósai beszivárgásától. Sok geopolitikai esemény is megerősíti ezt.
A valódi oka annak, hogy a Daesh vissza tudta foglalni Palmyra-t, az volt, hogy az orosz katonai parancsnokságba nagyfokú volt a beszivárgás. Az orosz elemzők zavarukban saját elképzelésük szerint magyarázták meg, hogy mindez miért történt meg:
Elfelejtették, hogy a hatalmas orosz kémműholdak által készített képekről szóló egyszerű vektoranalízissel könnyen felfedezhető egy csoport, akik egy pontba tartanak.
A cabal más BRICS országokba is be akar szivárogni és ők állnak az Indiában zajló "készpénz háború" mögött is.
Az összes közül Kissinger stratégiája a legveszélyesebb, aki Trump-on keresztül támogatja Oroszországot a kínaiakkal szemben és megpróbálja megtörni a Keleti Szövetséget:
Sokan kezdik megérteni, hogy Trump csak egy báb, és politikáját a színfalak mögül irányítják láthatatlanul:
Hogy fényesebb dolgokról is beszéljünk, a kínaiak bejelentették, hogy sikerült nekik tesztelés céljából elhelyezni az űrállomásukon a híres EmDrive prototípust.
(Magyarul itt olvasható erről egy cikk: 
http://cink.hu/mukodik-a-nasa-hajtomuve-ami-latszolag-ellentmond-a-fi-1701452360 – a szerk.)
Az óvatos közzététel folytatódik és az aszteroida bányászat is bekerült a fősodratú médiába:
Még egy weboldal is létezik arra, hogy megbecsüljék bizonyos kisbolygók gazdasági értékét:
Azok számára, akik közvetlenebbül részt szeretnének venni a bolygó felszabadításában, itt olvasható egy nagyon jó példa arra, hogy egy felszabadítási csoport hogyan működhet (bónuszként egy rövid Cobra interjúval):
(Magyarul már olvashattuk itt: 
http://2012portal-hungary.blogspot.hu/2016/12/osszefoglalo-2016-december-29-i-cobra.html - a szerk.)

Azok, akik vezettetést éreznek, nagylelkű adományukkal támogathatják a Malawiban élő emberek élelmezését (az oldal jobb oldalán található, a lap tetejétől kicsit lejjebb):
A Malawiban és Afrika más részein kialakult helyzet messze nem tökéletes, de a Fény hamarosan oda is el fog jutni.

A Fény győzelme!