2017. január 28., szombat

A PFC-Kína interjúja Cobra-val

Eredeti bejegyzések:
Fordította: Takács Anikó 

PFCC: Megtisztelve érezzük magunkat, hogy eljött hozzánk Cobra és a PFC-Kína elkészítheti vele első interjúját. Kína egy 1,4 milliárd lakosú ország. Kína spirituális fejlődése és ébredési folyamata igen jelentős hatással lehet a bolygó felemelkedésére. Szerfelett izgatottak és hálásak vagyunk azért, hogy mostantól kezdve hidat építhetünk a kínai nép és a Fényerők közé. PFCC összegyűjtött néhány hasznos kérdést, amit Cobrának szeretnénk feltenni. Üdvözöljük tehát Cobrát még egyszer.
COBRA: Köszönöm.
PFCC: Akkor kezdjük az első kérdéssel, melyre szeretnénk mihamarabb választ kapni. Mi a legfontosabb tényező, mely megakadályozza, hogy megtörténjen az Esemény?
COBRA: A plazma toplet bombák.
PFCC: Százalékosan kifejezve hol tart most a plazma toplet bombák eltávolítása?
COBRA: Nem fogok százalékot mondani, de jelentős mértékű az előrelépés.
PFCC: Állandóan ezt kérdezgetik az emberek. Miután mindannyian tudjuk, hogy a plazma toplet bombák az utolsó akadálya kellene, hogy legyen a Föld felszabadításának, nem nehéz kitalálnunk, hogy ez egy kemény feladat lehet. A Galaktikus Föderáció tehát minden lehetséges Fényerőt mozgósított a plazma toplet bombák leszerelése érdekében? Amennyiben a Galaktikus Föderáció nem képes egyedül teljesíteni ezt a küldetést, van-e rá lehetőség, hogy magasabb dimenziós lények is be legyenek vonva ezekbe a munkálatokba?
COBRA: Nagyon magas dimenziós lények is be vannak már vonva.
PFCC: El tudnád pontosan magyarázni, hogyan szolgál segítségül a csoportos meditáció a plazma strangelet és toplet bombák eltávolításában? Hogyan működik ez?
COBRA: A csoportos meditáció összekapcsolja a fizikai síkot a magasabb spirituális síkokkal és egy multidimenziós hidat hoz létre, mely segíti a Fényerőket a plazma és a toplet bombák kezelésében.
PFCC: Ahogy azt tudjuk, a Galaktikus Föderáció és a Felemelkedett Mesterek magasabb dimenzióból származnak. Hogy lehet mégis, hogy úgy tűnik, elég korlátozott eljárással rendelkeznek a sötét erők kezelésére vonatkozóan, akik pedig lehet, hogy csak a negyedik vagy annál alacsonyabb dimenzióból származnak?
COBRA: Ez azért van, mert nem értik teljes mértékben az elsődleges anomáliát. Mindamellett legtöbbjük még az 1996-os arkhón invázió ideje előtt felemelkedett, így elég behatárolt arra vonatkozóan is a megértésük, hogy milyen a Föld felszínére inkarnálódni 1996 után. Ezért jó, ha beszélgettek a Felemelkedett Lényekkel és elmagyarázzátok nekik, milyen az élet a ti szemszögetekből nézve.
PFCC: Az általad mostanában közzétett információk szerint a Fényerők váratlanul felfedezték, hogy néhány implantátum még található az emberi testben. A Fényerők ezek szerint alábecsülték a sötét erők bolygó feletti ellenőrzésére vonatkozó befolyását? Van rá esély, hogy váratlan problémák, vagy incidensek adódnak a bolygó felszabadításának átmeneti szakaszában?
COBRA: Igen, alulértékelték a sötét erők képességeit. Most arra törekszenek, hogy minden váratlan meglepetést kiküszöböljenek az Esemény idején, és ezért olyan tökéletesen fel akarnak készülni rá, amennyire csak lehet.
PFCC: Az emberi lény a Forrástól származik, és ugyanolyan képességekkel bír, mint más lények. Sőt, az emberi lény még több információval kellene, hogy rendelkezzen a természete és létének lényege tekintetében, mint más lények. Néhányan úgy gondolják, hogy a Galaktikus Föderáció stratégiai döntései nem teljesen helyesek, talán még rossz döntéseik is vannak, és ez az Esemény késleltetéséhez vezet. Valójában az emberek szeretnék felajánlani saját javaslataikat a jelenlegi helyzetre vonatkozóan és eljuttatni a Galaktikus Föderációhoz. Van erre lehetőség? Ha igen, hogyan tehetjük ezt meg?
COBRA: Csak beszéljetek hozzájuk gondolatban, olvasni fognak a gondolataitokban.
PFCC: A következő kérdés kapcsán beszéljünk kicsit az új energiákról. Tesla a Föld felszínén hunyt el? Vagy nem volt valós a halála, csak megrendezte azt, és elmenekült a belső földbeli civilizációhoz?
COBRA: Igen, a bolygó felszínén érte a halál.
PFCC: Tesla egyik szabadenergia kutatásának eredménye rokonságban áll a Tachyon Technológiával, mely mára kis mértékben már elterjedt és használják is. Van-e egyéb Tesla-féle találmány, melyet már most felhasználhatnánk? Amennyiben igen, hogyan juthatunk hozzájuk?
COBRA: Sajnálatos mód, a legtöbb Tesla találmányt még mindig elzártan tartja a cabal.
PFCC: Mehran Tavakoli Keshe, az Iráni Keshe Alapítvány alapítója. Kapcsolatban áll ő a Fényerőkkel?
COBRA: Ennek a kérdésnek megválaszolásához a saját belső útmutatásod kell használnod.
PFCC: Mit tudnál hozzáfűzni Keshe-hez és az ő szabad energia technológiájához, valamint antigravitációs technológiájához?
COBRA: A saját belső útmutatásod kell használnod e kérdés megválaszolásához.
PFCC: Vannak meglepő hatásai és tulajdonságai a Keshe által fejlesztett Gansnak, ahogy ő azt állítja? A te véleményed szerint mi a Gans?
COBRA: Próbáld ki és meglátod.
PFCC: Ejtsünk szót néhány spirituális nézőpontról is. A Forrás egyfajta teljesség állapotában létezik, mindenható, és mindentudó képességei által? Lehetséges, hogy a Forrás nem érzi jól magát, nem érzi magát teljesnek, sem mindenhatónak, sem pedig mindentudónak? Ennek eredményeképpen pedig a Forrás kölcsönhatásba lépett az elsődleges anomáliával, hogy közösen teremtsenek dolgokat annak érdekében, hogy ő kiterjeszthesse önmagát?
Cobra: A Forrás azzal a céllal lépett kölcsönhatásba az elsődleges anomáliával, hogy meggyógyítsa azt, nem azért, mert nem érzi magát teljesnek.
PFCC: Egy másik kérdés, hogy ha a Forrás egy abszolút állapotban van, miért lehet az elsődleges anomália - melynek megjelenését véletlenszerűnek tartják - ebben az abszolútumban tartva, vagy elrejtve?
COBRA: Az elsődleges anomália, az abszolút, a Forrás számára nincs elrejtve, csupán a tőle függő lények számára van.
PFCC: Cobra, szeretném tőled megkérdezni, hogy azok a lelkek,akik reinkarnációra várnak az asztrál síkon, mit csinálnak most?
COBRA: A spirituális fejlődésükön dolgoznak. Néhányuk inkarnálódott emberek spirituális vezetője. Páran pedig a Fényerőkkel együttműködve a skaláris plazma rács eltávolításán dolgoznak.
PFCC: Képes a lélek visszanyerni teljes tudatállapotát a halál után? Néhány cikk szerint a halott ember azonnal képes emlékezni az összes inkarnációjára. Míg más cikkek azt írják, hogy egyes lelkek nem ismerik fel, hogy meghaltak és továbbra is itt bolyongnak. Mi az igazság a halál utáni állapottal kapcsolatban?
COBRA: A halál után a tudat kitágul, de nem fogsz hirtelen megvilágosodni. Továbbra is formálnod kell a személyiségedet.
PFCC: Kínában nő a felébredett emberek száma annak ellenére, hogy minden spirituális képzés, vagy tanfolyam úgy tűnik, egy vagyonba kerül. Ez valamiféle szándékos beszivárgás a cabal részéről, hogy megzavarják a spirituális fejlődést Kínában azáltal, hogy üzletet csinálnak, vagy lejáratják a jószándékú spirituális eszméket, csak azért, hogy meggátolják e tudás terjedését?
Cobra: Nem, ez annak a globális trendnek a része, mely mindenből üzletet csinál. Másrészről pedig, a spirituális tanítóknak is élniük kell valamiből, és a kurzusokon keresztül megkeresett pénz egy törvényes mód a megélhetésük biztosítására.
PFCC: Chong Qingben él egy kilenc éves kisfiú, aki azt állítja, hogy testen kívüli élménye van, vagy asztrálprojekciót él át, miközben a kék Aviánokkal, Ashtar Parancsnokkal és a belső földbeli civilizációval való kommunikáció céljából meditál. Mostanában Ashtar közölte vele, hogy 2017 áprilisa és szeptembere között a plazma toplet bombák leszerelésre kerülnek, és az Esemény ezt követően azonnal, késedelem nélkül megtörténik. Ez év december 24-én kapcsolatba lépett az Ellenállási Mozgalommal, és azt állítja, hogy az Ellenállás lehetővé tette számodra, hogy videót készíts a bázisról. Coreynak pedig megengedte Kaaree, hogy videóra vegye a belső föld városait úgy, hogy az ő arcukat nem mutatja.
Tudod igazolni a kisfiú forrásának hitelességét? Vagy ez valamiféle beavatkozás, vagy csapda a cabal részéről?
Cobra: A rólam és az Ellenállásról szóló állításai hamisak. A többi állításához nem fűzök hozzá semmit.
PFCC: A chiengmai-i konferencia idején, melyet Thaiföldön tartottál ebben az évben, említetted, hogy a Cintamani kövek elásása Kína területén nagyon eredményes volt. Valójában sok ember szeretne még bizonyos helyeken Cintamani köveket elásni. Vannak még egyéb fontos helyek Kínában, vagy bárhol Ázsiában, ahol még szükséges lenne ilyen kövek elásása?
Cobra: Igen, még nagyon sok van.
PFCC: Azok, akik áttetsző Cintamani kővel rendelkeznek, hajlamosabbak a spirituális fejlődésre, míg a azok, akiknek a köve nem áttetsző, inkább két lábbal a földön járnak, vagyis praktikusabbak az életben.
Erről beszéltél? Vagy ez valami félreértés?
COBRA: Ezt soha nem mondtam. Csak azt mondtam, hogy az áttetsző Cintamani kövek inkább a spirituális fejlődést segítik, a nem áttetsző kövek pedig leföldelik ezt a spirituális energiát.
PFCC: Valaki azt mondta, hogy az Esemény bekövetkezése attól függ, hogy a kollektív tudatosság és a teljes planetáris energia elér-e egy bizonyos kritikus határértéket. Ezért jó, ha minél több embert arra ösztönzünk, hogy növeljék tudatossági és energiaszintjüket, más szóval, a boldogsággal teli élet is segíthet abban, hogy megtörténjen az Esemény.
Jelenleg, főleg a Közzététel és az egyre több nyilvánosságra kerülő információ folyamatában néhány embert a félelem, a harag, sőt gyűlölet irányít, ami a tudatossági és energiaszint csökkenéséhez vezethet. Hogyan kezeljük ezt a helyzetet? Fontos, hogy felgyorsítsuk a Közzététel információinak széles körben való terjesztését?
COBRA: Igen, amennyire csak tudjátok, terjesszétek a pozitív energiát és a Közzététellel kapcsolatos információkat.
PFCC: A Bashar-tól származó üzenetekben sok a közös azzal, amit te is mondasz. Megbízhatóak az üzenetei? Arkhón befolyás alatt áll?
COBRA: A kérdés megválaszolásához használd belső iránymutatásodat.
PFCC: Corey világossá tette, hogy az Egység Törvényében szereplő RA, Kék Avián. Te hogy tekintesz az Egység Törvényének tartalmára? Az írás a Galaktikus Központi Civilizáció által közvetített üzenet számunkra?
COBRA: Az Egység Törvénye bizonyos spirituális elképzelések emberi értelmezése és mint mindig, használnunk kell belső iránymutatásunkat annak érdekében, hogy meglássuk, összhangban áll-e az igazsággal.
PFCC: Az Egység Törvényében az szerepel, hogy a lakosság fele a Marsról származik, negyede a Maldekről és a többi negyed mindenfelől az univerzumban és a Csillagmagok száma kb. 65 millió. De mint azt tudjuk, korábban említetted, hogy a bolygónkon élő lelkek nagy része földi eredetű és kb. 10 millió Csillagmag él a Földön.
Honnan származnak a földi lelkek? Jelenleg hány Csillagmag van a bolygónkon?
COBRA: Egy kicsit kevesebb, mint 10 millió.
PFCC: Az Egység Törvényében megemlített denzitás ugyanaz a sűrűség, amiről te beszéltél? Mi a különbség? Az Egység Törvényében szó van arról, hogy léteznek negatív lények a hatodik dimenzióban, de te azt mondtad, hogy a negyedik dimenzió a legmagasabb dimenzió, ahova eljutnak a negatív lények. Mi a meglátásod ezzel kapcsolatban?
COBRA: Denzitás=dimenzió. Nincsenek negatív lények a hatodik dimenzióban.
PFCC: Most beszélgessünk egy kicsit a közzétételről. Benjamin Fulford üzenetei kissé furcsák, néha zavarosak, néha ésszerűek. Mostanában többször támadta Putyint, ami úgy tűnik, mintha negatív vélemény alakult volna ki benne Putyinnal kapcsolatban. Ez a Fehér Sárkány Társaság valamilyen trükkje a részleges közzétételre?
COBRA: Nem.
PFCC: Az interneten egyesek két Napról tettek közzé fotókat. Mit gondolsz erről?
COBRA: Lencsetükröződés.
PFCC: Sokan, köztük én is, két holdról álmodtunk. Mi erről a véleményed?
COBRA: Ezek olyan más naprendszerben lévő bolygókon való életekből származó emlékek, melyek két holddal rendelkeznek.
PFCC: David Wilcock és Corey Goode is védelem alatt állnak? Miért tudnak nyilvánosság elé állni, hogy felfedjék az igazságot?
COBRA: Bizonyos fokig védelem alatt állnak.
PFCC: Ami azt illeti, a felszínen néhány ember inkább gyakorlatias. Több figyelmet szentelnek a felszínen jelenleg zajló szituációnak és pénzügyi helyzetüknek, mint a többi szinten végbemenő történésekről szóló információknak. Most nézzünk néhány kérdést a felszíni szituációt illetően.
Mostantól néhány Eseményt Támogató csoport szerte a világon céget vezet, hogy pénzt keressenek a spirituális gyógyítás nevében. Mi erről a véleményed?
COBRA: Semmi rossz nincs abban, ha az embereket megfizetik a spirituális munkájukért.
PFCC: A nemrégiben Új-Zélandon történt földrengések természetes jelenségek vagy a cabal egyfajta támadása, akik HAARP fegyvereket használtak?
COBRA: A Galaktikus Központi Nap megnövekedett aktivitásának eredménye.
PFCC: A Kozmikus Közzététel sorozat 58. és 59. epizódjában Corey Goode említette, hogy a földkéreg vetődések délről északra terjedtek a tenger alatt, mert Gaia csökkenteni akarja a felszíni veszteségeket. Eddig egymás után történtek földrengések Új-Zélandon, Argentínában, Tajvanon, Japánban és Salvadorban, ami igazolni látszik azt, amit Corey mondott. Mi erről a véleményed?
COBRA: Egyetértek.
PFCC: Néhány közgazdász szerint az Eurozóna megalapítása óta mindig léteztek instabil tényezők. Görögország a Goldman Sachs által ellenőrzött trójai faló az Eurozonán belül, ami az első tényezőnek számít a válság beindítására a térségben. Az Európától való elszakadásról szóló brit népszavazást követően az olaszországi alkotmánymódosításokról szóló népszavazás megbukott. Hogy látod az Eurozóna jelenlegi helyzetét és jövőbeli kilátásait?
COBRA: A cabal destabilizálni akarja Európát, de nem fog nekik sikerülni úgy, ahogy remélik, mert a Fényerők ezt megakadályozzák.
PFCC: A globális gazdaság visszaesése miatt sok ország kezdett furcsa versenyképes dologba, mégpedig úgy, hogy több papírpénzt nyomtatnak, mint más országok, főleg az olyan diktatúra irányította országokban, mint Észak-Korea, Venezuela, Zimbabwe, stb. Ha fedezetként nem tudunk nemesfémet vásárolni, melyik valuta bizonyulhat a legjobb választásnak az infláció elleni fedezetként?
COBRA: A papírpénz nem lehet fedezet az inflációval szemben. Hosszú távon a nemesfémek, mint az arany és az ezüst használható fedezetként ebből a célból, ha nem vesszük figyelembe a rövid távú áringadozást és a rövid távú ármanipulációt.
PFCC: A kínai emberek mindig "a Sárkány leszármazottaiként" gondolnak magukra. Néhányan azt mondták, hogy a kínai Sárkány örökösök nem a drakonidáktól származnak, hanem a Sárkány magasabb dimenziójából. Szóval a kínai Sárkány a drakonidák csoportjának egyik ága? Van valami különbség a kínai Sárkány és a nyugati Sárkány között?
COBRA: A kínai Sárkány a Thuban-ról származik (Alpha Draconis), a pozitív drakonidák legkiemelkedőbb frakciójából. A kínai kultúra alapító forrásainak egyikéhez tartoznak és ez az egyik fő oka, hogy a sárkány szimbólum miért bír pozitív jelentéssel a kínaiak számára. A Thuban egy sarkcsillag volt 5000 évvel ezelőtt, amikor a thuban-i drakonidák leereszkedtek a Földre, a chengdu-i örvényt használva fel belépési pontként.
PFCC: A kínaiak lelke honnan származik? Igaz az, hogy Do Mou szülőotthonából, a Göncölszekérről származnak ezek a lelkek? Mikor kerültek a Sárkány irányítása alá ezek a lelkek? A Sárkány módosította a kínai emberek génjeit?
COBRA: A thuban-i drakonidák genetikai tervezést használtak fel, hogy genomjuk egy részét az őslakos Han népbe helyezzék. A legtöbb kínai lélek a Földről származik. A földönkívüli kínai lelkek sok csillagrendszerből érkeztek, köztük a Göncölszekérről.
PFCC: Létezik egy nagyon ősi legenda "NuWa, emberek teremtője" címmel (NuWa egy istennő a kínai mitológiából). NuWa egy gyíklény? Mi az igazság e történet mögött? A kínai embereket mesterségesen hozták létre ezek a gyíkszerű lények vagy az utódaik?
COBRA: NuWa a thuban-i drakonidákhoz tartozott és a kínaiakat védte a reptiliánokkal szemben. A kínai legenda úgy tartja, hogy megölte a fekete sárkányt, hogy enyhülést hozzon a Ji tartomány számára.
PFCC: Csien Hszüe-szen, egy nagyon híres kínai tudós, az 1940-es években együttműködött a Gémkapocs (Paper Clip) projektben részt vevő tudósokkal az USA-ban, majd az 1950-es években visszatért Kínába és ő lett Kínában a rakéta atyja figyelemre méltó közreműködéséért. Későbbi éveiben nagyban támogatta a csikung és a médiumi képességek kutatását. Kapott támogatást a Fényerőktől? Volt valamilyen kapcsolat a csikung Kínában való elterjedése és a nyugati országok felébredési hulláma között az 1980-as években?
COBRA : Igen, kapott támogatást a Fényerőktől. A csikung Kínában való elterjedése és a nyugati országok felébredési hulláma ugyanannak a galaktikus felébredési hullámnak volt köszönhető, amely 1987 és 1995 között végigsöpört az egész bolygón.
PFCC: Évtizedekkel ezelőtt a kínai hadsereg sok nukleáris gyakorlatot végzett a Lop Nor-ban, Kína nyugati sivatagában. Azt mondták, hogy a Lop Nor-ban bejáratok találhatók a Föld középpontjába és zombik is vannak ott. Meg tudod mondani, milyen titok rejtőzik arra?
COBRA: Sok titok van ott. Föld alatti bázisok, titkos űrprogramok, bejáratok Agarthába...
PFCC: Melyik földönkívüli csoport volt a legelső faj, akik először megtervezték az emberi testet? Ezután mennyi módosítás történt a fizikai testen? A Föld hány civilizáción ment keresztül és jelenleg melyiknél tartunk?
COBRA: Sok faj vett részt az emberi test tervezésében. Lemúria és Atlantisz után ez a harmadik jelentősebb emberi globális civilizáció a bolygónkon.
PFCC: Tavaly említetted, hogy a fekete mágikus kő jelenleg Long Island-en van, New York-ban, az USA-ban. Az Esemény után mi lesz ezzel a kővel?
COBRA: Ezt a követ már eltávolították.
PFCC: A New York-ban, Long Island-en lévő laboratóriumnak mi a jelenlegi státusza?
COBRA: Ez titkos információ.
PFCC: A kínai Chengdu-ban található energiaörvénynek mi a jelenlegi státusza?
COBRA: Ez az örvény gyorsan terjed és növekszik.
PFCC: Szilárd bizonyíték van arra, hogy a génmódosított élelmiszerek nagy mértékben károsítják az emberi immunrendszert és olyan jelentős betegségeket okoznak, mint pl. a rák. A Kínai Államtanács azonban bejelentette a 13. ötéves tervet, melyben támogatják a transzgenikus iparosítást. Meg tudnád nekünk mondani, hogy van-e bizonyos kapcsolat a cabal és ezen génmódosított élelmiszereket támogató tevékenységek között?
COBRA : Igen.
PFCC: Ez az utolsó kérdésünk.
Néhányan úgy érzik, hogy az emberek nem engedhetik meg maguknak, hogy tovább elhúzódjon a felszabadítás. Biztosak akarnak lenni abban, hogy megtörténik az Esemény és a teljes közzététel. Azt szeretnék tudni, hogy 2026 előtt a Föld és az emberek áttranszformálódnak felemelkedett állapotba? Ezen kívül, mit tehetünk, hogy 2017-ben megtörténjen az Esemény?
COBRA: Ha mindenki 100%-ban teljesítené a küldetését, 2017-ben megtörténne az Esemény. Ezen állításon kívül nem fogok semmilyen időbecslést megadni.
PFFC: Végül szeretnél mondani valamit a kínai embereknek, Cobra? Főleg a Kínában élő Fénymunkásoknak és Fényharcosoknak?
COBRA: Tegyetek meg mindent, amit tudtok, hogy véghezvigyétek a küldetéseteket, amire születtetek.
PFFC: Köszönöm.
COBRA: Szívesen és a Fény győzelme!

Magyar Cobra Csoport