2017. január 29., vasárnap

Áttörés Konferencia - 2015 Taiwan

Cheryl Scott által közreadott írás, amely Cobra 2015. januári, taiwani konferenciáján készült, egyszer már olvasható volt a FB Csoportban, de mivel nagyon sok hasznos információt tartalmaz, itt a blogon is megosztjuk újra.
Fordította: Len Névte, Bíró Csaba, Takács Andrea


Áttörés Konferencia
2015. január 24-25.

Taipei, feljegyzés a taiwani konferenciáról

Első nap január 24-én

A következő részletes jegyzet olyan gyorsan íródott, amilyen gyorsan csak repülhetett a kezem az Áttörés konferencián Cobrával és az elkötelezett taiwani fénymunkásokkal.
"El kell felejtened azt, amit eddig tanultál"
Meditáció: megtisztítottuk a saját energiáinkat és a megtisztított energiákat egy csoporttudatban egyesítettük.
Az embereket számos módon programozták
Az emberek Első Programozása magában foglalja a lélek elsődleges szerződését. Lélek-szerződést írtunk alá az arkhónokkal az első életünk előtt. Az embereknek a Földön szabad akaratuk van. Az eredeti Lélek-szerződés, amelyet az arkhónokkal írtunk alá az első földi inkarnációnk előtt, lehetővé tette az arkhónoknak, hogy implantátumokat helyezzenek el bennünk, és hogy programozzák az embereket a plazma energiamezőn belül, megakadályozva minket attól, hogy bármilyen emlékünk maradjon a Fényről és a korábbi inkarnációkról.
Ez volt a programozás első rétege. 
Minden egyes leszületésünk előtt egy plusz réteget helyeztek el bennünk az arkhónok. Ezek az implantátumok kerülnek be a lelkünkbe, az éteri testünkbe. Ez a fajta programozás akadályozza meg a csecsemőt abban, hogy emlékezzen az előző életeire. Ez egy nagyon fájdalmas folyamat születés előtt, és ez az egyik oka annak, hogy az újszülöttek felsírnak, amikor megszületnek.

A programozás második rétege a szüleinken keresztül történik, ahogy belénk nevelik az ő félelmeiket, hitrendszerüket stb. A programozás következő rétegei az iskolarendszeren, a kormány propagandáján, a média programozáson és a vallási programozáson keresztül zajlik stb.
Most tehát eljött az idő, hogy visszaprogramozzuk magunkat. Az utolsó IS:IS portál aktiválásnál 2014 decemberében beléptünk az Áttörési szakaszba. Az Áttörési Szakasz azt jelenti, hogy minden sokkal intenzívebben zajlik. Több Fény van jelen és a Másik Oldalról érkező ellentámadások is növekszenek.
Nagyon fontos, hogy fókuszban tudjunk maradni. Ha az arkhónok betámadnak minket másokon keresztül, fontos, hogy megőrizzük a nyugalmunkat és ne támadjunk vissza.

A kompressziós áttörés nem az Esemény maga. Ez azt jelenti, hogy az Energia egyre csak halmozódik és növekszik, ahhoz, hogy az Esemény megtörténhessen. Olyan, mintha egy hurrikán közepében lennénk. Fókuszban kell maradnunk. Ne hagyd, hogy provokáljanak.
A bolygónkon történő változás egy Galaktikus Változás is. Ez egy nagyon erős energia.
Cobra elmesélte és egy fényképét is mutatott magáról, amikor egy nagy sebességű űrhajóban utazott a Fátylon túl, a sztratoszféra felett. Ez a Chimera csoport likvidálása szempontjából fontos, akik még a Földünket karanténban tartják.
Cobra elmondta, hogy közvetlen kapcsolatban, vagyis fizikai kapcsolatban áll a pozitív földönkívüli fajokkal. "Dolgozunk azon, hogy remélhetőleg még az Esemény előtt megtörténjen ez a kapcsolatfelvétel."

Áttörési fázis

A Fény robbanása
A bolygónkat az elmúlt 25000 évben elszigetelték a Fény elől. Az emberek ezalatt az idő alatt megfeledkeztek a Fény Valóságáról. Az új Fény érkezésének eredményeként számtalan légköri változást tapasztalhatunk.
Cobra bemutatott néhány multi-szivárvány felhő mintát, és csodálatos fény játékokat Új Mexikó és más helyszínek fölött. Ezek mind az áttörés fázisáról árulkodnak.
A Lovejoy üstökös a harmadik jelenség. Cobra bemutatta a Szerelem Istennőjének a fotóját a Lovejoy üstökös farokcsóváján, amely az Istennő belépését jelzi a bolygónkra. Ő jelenleg egy nem publikus helyszínen él Ázsiában. 
Lovejoy üstökösről: az üstökös a Plejádokhoz igen közel haladt el - a farkcsóvája áthaladt a Plejádok csillagképben - a szerelem és vidámság energiáit betöltve - és a Plejádi energiákkal feltöltekezve, elkezdte a plazma síkot gyógyítani (ez az éteri és bolygónk felszíne közötti sík).
A plazma síkot manipulálta eddig a chimera csoport. Még sok rejtett, negatív technológia található ezen a síkon.
A Lovejoy üstökös gyógyító energiája áthaladóban van a plazma síkon.

A múlt decemberi igen fontos IS:IS portál aktiválása Egyiptomban Istennő energiákat hozott a bolygónkra, amely az átalakuláshoz vezet bennünket. Amikor az Esemény megtörténik, már kiépített infrastruktúrával kell rendelkeznünk az élelmiszer és más javak szállításához. Sok ember akar kárt okozni ebben, ahogy közeleg az Esemény. Az Istennő női energiája fogja megvédeni bolygónk infrastruktúráit.
Megvan a saját helyi Galaxis csoportunk - beleértve a Tejutat, az Androméda és a Háromszög Galaxist, melyek ezt a csoportot alkotják. A Helyi csoport volt a galaxis egyetlen területe, melyre hatással voltak a Sötét erők. A Föld volt az utolsó bolygó, amelyen a sötét erők munkálkodtak, és az utolsó bolygó amely meg lesz gyógyítva, azaz fel lesz szabadítva. Tehát a Lovejoy üstökös Fénye segíti lehorgonyozni a Fényt, és a gyógyító energiákat.

Az Anyahajók mindössze 8 mérfölddel a föld felszíne fölött állomásoznak. Ezek az Anyahajók Fényt és gyógyító energiát sugároznak bolygónkra. Az üstökös (egy gyűrű veszi körül, fénykép bemutatása) nagymértékben telítve van istennői energiával és női energiájával földünket látja el.
Az egyiptomi aktiválás után csodálatos dolog történt - Dou Mu Istennő visszatért a Földre, és egy titkos helyen él Ázsiában fizikai Fénytestben.
Egy bizonyos Sárkány Csoport védelmezi őt. Istennő energiát közvetít a bolygóra, ezzel segítve, hogy minél könnyebb és békésebb legyen az átmenet.

Cobra határozottan javasolja, hogy ne nézzünk TV-t az intenzív, negatív programok miatt. Továbbá azt is mondja, hogy legyünk óvatosak az okos telefonok, és laptopok használatával, melyek kamerával vannak felszerelve, mert a chimera csoport ezeken keresztül figyel bennünket és környezetünket.

Lesz egy fázis a kezdeti Esemény után - Az első kapcsolatfelvétel, amely során csillagközi utazást tehetünk. Az Esemény óriási átalakulásokat fog hozni. Lesznek majd fiatalító technológiák, amelyek valamikor az Esemény után fognak nyilvánosságra kerülni. Könnyű lesz meghosszabbítani életkorunkat 120 évre. Amennyiben ennél is tovább szeretnénk élni, az is lehetséges, de ebben az esetben alapos spirituális változásokat kell véghezvinnünk ennek megvalósításához.
Van egy bizonyos Sárkány Család amely védelmezi az Istennőt és a portálokat.

Kérdések és Válaszok

Mi a dualitás végének a definíciója?
Továbbra is létezni fog fény és sötétség? 
V: A bolygó forgásából eredően váltakozni fognak a nappalok és éjszakák. A holdfény is megmarad. Viszont megszűnik a sötétség alapelve. Nem lesz több szenvedés, betegség vagy spirituális sötétség. Amit belépünk a Tachyon övbe, az energia egyre könnyebb és könnyebb lesz.

Lesz-e bármilyen módja annak, hogy megakadályozzuk a sérüléseket/haláleseteket ahogy közeledünk az Eseményhez?
V: Igen, amennyiben a saját küldetésünkkel, a saját munkánkkal foglalkozunk. A tachyon energia a közvetlen forrás lehető legmagasabb megnyilvánulása. A fénynél is gyorsabban terjed. Nem lehet megsemmisíteni. Nem lép kölcsönhatásba a legtöbb ismert fizikai anyaggal. Nem lehet mágnessel, kémiai és még nukleáris eljárással sem hatást gyakorolni rá. A tachyonok örökre megmaradnak a tárgyak belsejében, mint a kristályok. Olyan magas a rezgésük, hogy csökkenteni tudják az energiamezőnkben lévő káoszt. Kvantum-, illetve szubatomi szinten működnek. Számos betegséget gyógyítanak. Segít a megfiatalodásban, mert az öregedés az entrópia folyamata. A tachyon technológia a Plejádokról származik. Nagyon fontos az egész földön megépíteni egy tachyon energiahálózatot. A Plejádiak megkérték Cobrát, hogy hozza le a Földre a tachyon energiát.
Amennyiben a Cobra által árult ezüst és kristály tachyon ékszert viselünk a nyakunkban, a szív csakránk fölött, aktiválja a fénytestünket és kiegyensúlyozza a csakráink működését.

Jelenleg folyik a plazma sík egyenesbe hozatala. A bolygónk zajló események ide vannak elrejtve. A Fény Erői most takarítják ezt ki.
A Galaktikus Konföderáció a Fény Erői és a galaxisuk szövetsége. Az Ashtar Parancsnokság egy részleg anyahajók flottájából áll össze, melyek a naprendszerünkön belül és kívül helyezkednek el. A bolygó felszabadítása a legfőbb küldetésük. 
A csillaghajók java része az Ort ködben tartózkodnak (fényképen bemutatva). Az Ort ködön belül számos bolygóközi- és Fényhajó tartózkodik. Az Anyahajók láthatatlanok, hogy segítsék bolygónk felszabadítását. Minden egyes hajó tachyon pajzzsal rendelkezik, melyek elnyelik a fénysugarakat. Így e hajók úgy vannak pozicionálva, hogy gyógyítsák és felszabadítsák bolygónkat.

A nagyon közeli jövőben, számos küldetése lesz az Ashtar Parancsnokságnak a bolygónk felszabadításával kapcsolatosan. A Jupiter Parancsnokság a Csillagtestvériség és a Rózsák Rendjének az ébredését szolgálja. A fő bázisukat a bolygón úgy hívják (nem tudom, hogy kell a bolygó nevét kiejteni). 
Az Új Taipei City fölött egy bizonyos Platform található. Az ottani Anyahajó egy erőteljes Fény örvényt nyit meg. Ott található úgyszintén a Sárkány Csoport, aki a pénzügyi reformokon dolgozik Taipei-ben.

A Föld Csillag Csakrája össze van kapcsolva a Föld középpontjában lévő mag portállal.
A heti meditációknál először a saját csakránk tisztításán kell dolgozni, majd csak eztán kapcsolódhatunk a Föld Csillag Csakrához.
A Kompressziós Áttörés ugyanaz, mint az Esemény.

Ebéd szünet/ Fénysugár beavatások
Délutáni rész

Dolgozni fogunk azon, hogy felkészítsünk benneteket az Eseményre - az Esemény alatt történő - és az Esemény utáni dolgokra is. Az Esemény egy kozmikus történés. Mindannyian kapcsolódunk az Univerzumhoz. Társteremtői vagyunk az Eseménynek. A tömegmeditációink megakadályozták egy világméretű háború kirobbantását Szíriában és eltörölték a negatív idővonalakat e bolygó számára.

Megvan az erőnk, hogy globális eseményeket befolyásoljunk. Képesek vagyunk manifesztálni az Eseményt. Mi hozzuk létre az Eseményt. A manifesztációhoz egzakt alapelveket fogunk követni. Ha az emberi történelemre tekintünk, a változást mindig néhány tájékozott, éber és tudatos egyén hozta létre. Akár egyetlen éber és tudatos egyén is megváltoztathatja a világot. Egyetlen ember egy vízióval, elég, hogy megváltoztassa a világot.
Egy Tesla elég volt, egy Einstein elég volt. 
Azonban ha több ember osztozik azon a bizonyos vízión, a változás még inkább lehetővé válik. Holnapra lesz 60-70 olyan egyén, akik tudatosságukkal és éberségükkel meg fogják változtatni a bolygónkat és fel fogják ébreszteni az embereket. Nincs olyan ismert tudományos törvény, mellyel meg lehetne akadályozni az Esemény eljövetelét.

(Hozzászólás: Mi pontosan a bolygó közepén vagyunk. Ez a helyiség pontosan a közepén helyezkedik el. A Sárkány család is Taipeiben lakik. Hosszú évek óta jelen vannak itt Taipei városában. Ők rendelkeznek az arany egy része fölött, amit évszázadokon keresztül a parasztoktól loptak el és Új Taipei városa alá ásták el.
Mi az Esemény társteremtői vagyunk. Ez a mai csoportunk elég erős ahhoz, hogy előidézze az Eseményt. A cabal már nem tudja ezt megakadályozni, csak késleltetni. Tehát azon az idővonalon vagyunk, ahol az Esemény meg fog történni.)

Mindegyikünk már több emberöltőnyivel (inkarnációval) ezelőtt érkezett a földre, de ezúttal kimondottam az Esemény miatt vagyunk itt. 
Már 20000 évvel ezzel köztudott volt, hogy az Esemény be fog következni. 15 év késésben vagyunk. Összes eddigi életünk során erre az időszakra, az Esemény idejére készültünk. Minden készségünket, képességünket a gyógyítástól a fazekasságon át a főzésig stb. inkarnációkon át gyűjtöttük össze. Az Eseményt megelőző és követő néhány hétben maximálisan próbára leszünk téve. Közvetlenül az Esemény előtt, a cabal (összeesküvés) teljesen meg fog őrülni. 

Érezni fogjuk, ahogy felépülnek az energiák. Sürgősségi meditációkat láttok majd a The Portal blogon. Az Ellenállási Mozgalom tesztelte a fénymunkások képességeit a rövid határidejű szerveződésben és a meditációs frekvenciák rezgését a bolygón. 

24 órán belül meg tudunk tervezni egy sürgősségi felhívást, aminek olyan gyorsan kell terjednie, amennyire csak lehetséges. Nekünk, fénymunkásoknak a lehető legtöbb embert kell bevonnunk, hogy csatlakozzanak hozzánk a meditációkban, hogy fényt hozzunk a bolygónkra. Használjátok a rendelkezésetekre álló technikát!

Használjátok a Facebookot, YouTube-ot, blogokat stb. az információ terjesztésére! Eljöhet az idő, amikor a média fősodrába is szükséges lehet eljuttatni az üzeneteinket. Az Ellenállás megkereshet benneteket, mint Fénymunkásokat azzal, hogy tegyetek félre mindent, és vigyetek véghez valamit. A Fény Erői mindenkit számításba vesznek, hogy lássák, kivel érdemes felvenni a kapcsolatot. Tehát előfordulhat, hogy megkeresnek minket. A Fény erőinek terve rugalmas, a részletek folyton változnak.

A Csillag Testvérisége folyamatosan közvetíti majd az eseményeket. Tehát az Ellenállási Mozgalom állandóan kapni fogja a híreket. Vannak olyan Sárkány csoportok, akik bizonyos részletekről kapnak felvilágosítást. A Fényerők egy energia-hálózatot hoznak létre mindannyiunk által, akik ébren vagyunk. Mi alkotjuk az Áttörés Mandaláját, a felébredett személyek Fény-hálóját. Ezért az Esemény energiaáramlása számunkra másmilyen lesz, mint a legtöbb ember számára. Belső iránymutatást fogunk kapni arról, hogy mit tegyünk, hová menjünk. Fontos, hogy azonnal kövessük ezt a belső útmutatást.

Planetáris Fényháló

Az asztrális bolygószintű fényháló majdnem kész van. Az éteri háló szintén, de a plazma síkon még nincs. A plazma-síkon vannak bizonyos negatív hálók, melyeket Széth alagútjainak neveznek, ezeket most tisztítják meg. Szükséges megalkotnunk egy plazma-fényhálót.
Folyamatban van e hálózat kiépítése, az Esemény idejére készen lesz
Két Ley-vonal találkozása létrehoz egy energetikai vortexet (örvényt). Ezek a vortexek energiaörvényeket nyitnak meg az Univerzum felé. Dou Mu istennő energiája finomítja a bolygó energiáit, több harmóniát hoz létre. Bizonyos fénylények aktiválják ezeket a portálokat.

A Rózsa Rendje

A Rózsa Rendje a Forrás női aspektusú Istennő energiája. Az Isteni Forrás tiszta és egészséges alapelve, melyet eddig a cabal elnyomott. Eljött az idő, hogy az Istennői energia újra helyet kapjon a bolygónkon. A Rózsa Rendje egy védelmezői csoport. Sokan közülünk a láng őrzői voltunk. Itt az ideje, hogy létrehozzunk egy olyan csoportot szerte a világban, amellyel lehorgonyozzuk az Istennői energiákat. Korábban számos példa akadt a Rózsa Rendje aktivitásáról. 
Egyik példa erre a keresztesháború, amely az Ő beavatkozásuknak köszönhetően békésen zárult. Hitlert is ők befolyásolták. Nagyon fontos, hogy létrehozzunk csoportokat a Rózsák Rendje égisze alatt..
Az Istennői örvény egy nagyon fejlett technológia. A rendszeres heti meditációink ennek egy módosított változata. A Fény Erői egy nagyon fejlett Istennői Örvény Meditációs változatot alkalmaznak az Asztrális sík tisztításához. Vannak ettől még előrehaladottabb változatai is, amelyek fel fogják szabadítani a Földünket, csak még egyelőre az emberek nincsenek erre fölkészülve.

Ízisz és Ozírisz Isteni Házassága

Ez az integráció fogja elvezetni az embereket a harmonikus párkapcsolatokhoz földünkön. Ez az oka annak, amiért az arkhónok szétzúzzák a párokat, mert tudják, hogy milyen hatalommal bírnak.

Az Első Nap zárása

Második nap

Január 25. vasárnap

A 2. napot meditációval kezdtük az energiáink megtisztítása és fókuszálása érdekében. Kb. 70 részvevő van jelen.

A mai téma: A Pénzügyi Újraindítás Három Fázisa

A Pénzügyi Újraindítás Három szakasza

Tekintsük át a jelenlegi Pénzügyi rendszert, amely sok ezer évvel ezelőtt lett idehozva, mint irányítási eszköz az Orion Csillagrendszerből azzal a céllal, hogy rabszolgasorba terelje az emberiséget.
Az emberek félre vannak informálva a pénz eredeti célját illetően. Nekünk megvan a hatalmunk ahhoz, hogy változtassunk a pénz rendeltetésén. Minden pénz, amely átmegy a kezünkön- szándékkal megváltoztatható.

Az emberiség leigázásának az alapját képezte az Adós Rabszolgaság megteremtése. Az egész bolygón megtalálható a rendszer: az egész munkavállalói struktúra, mindenfajta kereskedelem és mindenféle kereskedelmi mechanizmus úgy lett megtervezve, hogy távol tartsa az embereket a szabadságuktól, és biztosítsa az arkhónokat afelől, hogy minden pénzügyi felügyelet a kezükben van.

Tehát az arkhónok döntöttek úgy, hogy még leszületésünk előtt irányítás alá veszik életünket. Hogyha az arkhónok azt választanák számunkra, hogy gazdag családba szülessünk le, akkor több lehetőségünk nyílik feltéve, ha követjük a cabal rendszerét. Ez nem támogatja a tehetségünket, kizárólag a cabal céljait szolgálja. Abban az esetben ha az arkhónok szegény családot választanak számunkra, sokkal több kihívással találkozhatunk életünkben.

A legtöbb ember nem képes elég pénzt szerezni, hogy emberhez méltó életstílust engedhessen meg magának. Például a házak árait olyan magasra tervezték, hogy 20-40 éven át kelljen dolgoznod, hogy vehess egyet. A cabal úgy alakította az ingatlanárakat, hogy hitelt kelljen fölvenned a bankoktól és egy vagy két állásban kelljen dolgoznod, hogy vissza tudd fizetni, évtizedek alatt. Ez egy rabszolgatartó rendszer. Az emberek azt hiszik, hogy szabadok, ezért nem lázadnak. Persze a cabal az egész rendszer haszonélvezője. Fizetsz a lakhatásért, az élelemért, üzemanyagért, közművekért, közlekedésért – a legtöbb embernek semmi pénze nem marad, miután fizetett mindezekért a mesterségesen beárazott dolgokért.

Így működik a rendszer. Az emberek túlnyomó többsége minden nap ezt támogatja. Így tehát a pénzügyi rendszer újraindítása az egész rendszer újraindításáról szól.
Nincs semmi baj a pénzzel.
A bank épületekkel sincs semmi baj.
A számítógépekkel is minden rendben van, és az arannyal is ami a bankokon belül van.
Ami nem stimmel, az az emberek kis csoportja, akik eltervezték és támogatják bolygónkon a rabszolga rendszert.

A Sárkány Család rövid története

Ázsiában mindig is léteztek Sárkány családok, akik kizsákmányolták az embereket és csoportosították javaikat. Az arany több helyszínen volt elrejtve, szerte Kínában és a Fülöp szigeteken. Végül megjött a cabal és elkezdte felvásárolni az aranyat az ázsiai családoktól papírok ellenében. A papír ígérvényt tartalmazott. A Nyugati cabal azt ígérte, hogy 50 vagy még több év alatt visszafizeti az arany árát. 
A Sárkány családoknak a kapzsiságuk okozta a vesztüket, mert még Arany kötvényeket is kibocsátottak, hogy ezáltal több pénzhez jussanak. Ez történt a 2. világháború előtt. A cabal robbantotta ki a háborút, hogy rátehesse kezét az arany fennmaradt részére. 

1934-ben az USA törvényszéke ellopta az emberektől az aranyat. Ezzel elszedték az emberek pénzét. Aztán pedig pénzt adtak az embereknek azért az aranyért, amit korábban birtokoltak. Az emberek elfogadták a papírpénzt. Az "irányítók" nem fogják senkinek sem megengedni a pénz nyomtatását, kizárólag "azoknak", akik a bankokat felügyelik. Így 1934-ben az embereknek ki kellett adniuk az aranyat a kezükből, hogy cserébe papírpénzt (US dollárt) kapjanak. Ez volt a második fázis, majd az arkhónok elindítottak a 2. világháborút. Európában a nácik lopták el az aranyat. Ázsiában a japánok tették ezt meg. Ezután jött USA, aztán az el lett lopva, de az aranyat föld alatti bunkerekbe rajtették el. A második világháború után a cabal el akarta szállítani az aranyat USA-nak. Csak valamennyit sikerült elszállítani.
 A 2. VH után politikai okok miatt, néhány Sárkány családtag Taipeibe ment, hogy elrejtse az aranyát a város alá. (kb. 2 km-re van a Konferencia helyszínétől). Azt mondják, nemrégiben a taiwani központi bank feltárta az egyik ilyen rejtekhelyet. Az arany néhány éve itt volt, de lehet, hogy már onnan is eltűnt (Cobra mosolyogva jegyezte ezt meg). 
Így...USA felmarkolta az aranyat és még több pénzt nyomtatott, hogy fedezni tudja a cabal titkos űrprogramjának járulékos költségeit. Földalatti bázisokat épített, űrhajókat gyártottak, melyek eljutottak a Holdra és Marsra is. Évente 1000 trillió dollárt költöttek erre a célra évente (ez kb. 3 milliárd dollár NAPONTA!!! - ford. megj.). Tehát a munkát vállaló emberek bérköltségének fele ezt a titkos űrprogramot szolgálta. Ez a rengeteg pénz, amit az emberektől elszedtek, kizárólag a cabal 100 emberének a szórakozását szolgálta, hogy a Marsra utazzanak.

A Pénzügyi Újraindítás Három Fázisa

Az első szakasz az Energetikai újraindítás/újrakalibrálás

Arra lettünk programozva, hogy azt higgyük, hogy pénzzel tartozunk a banknak. Ez pont olyan princípium, mint a Karma Törvénye. Akkor léphetünk ki a Karma régi hitrendszeréből, ha rájövünk, hogy az már nem szolgálja a javainkat. A bank azt akarja elhitetni velünk, hogy tartozunk nekik. Csak néhány karaktert gépeltek be a számítógépbe.. 
Mindössze néhány másodpercig tart beütni a digitális karaktereket, és nekünk pedig 10-20 évig kell dolgoznunk azért, hogy visszafizessük ezeket az elektronikus billentyű ütéseket. Az a szomorú az egészben, hogy éppen mi vagyunk azok, akik úgy lettünk kondicionálva, hogy higgyünk ebben a bizarr rendszerben és szabad akaratunkkal támogassuk is azt.
Mi történne, ha mindenki azt mondaná, „NEM, nem tartozunk nektek semmivel!”? Itt az idő, hogy az emberek kiálljanak, és azt mondják, ez az én pénzem, nem a tiétek. Azonban ez nehéz, mivel a cabal retorziókat alkalmazhat azokkal szemben, akik szembe szállnak vele. 

A Sárkány Családnak adatott a felelősség, hogy sakk-mattot adjon a cabalnak.

Ezért jött létre a BRICS - a Keleti Szövetség országainak gerince. E mögött a Sárkány család mozgalma húzódik, mellyel nyomást gyakorolnak a Rothschild családra a rabszolga rezsim felszámolására.

A Keleti Szövetség egy másfajta Pénzügyi Rendszer hoz létre.
Megalkották a BRICS bankrendszert.
Megalapították a SWIFT Bankrendszert és egy alternatív besorolási rendszert.

Ezt a cabal felszámolásáért teszik. A régi pénzügyi rendszer még azért működik, mert a bolygó hitrendszere ezt élteti. Azt emberek abban a hitben vannak, hogy található arany a Fort Knox-ban. A cabal tudja, hogy már igazából nincs is szükségük aranyra, mert a nép ezt hiszi, hogy van, és ez elég nekik. Tulajdonképpen nincs is szükségük arannyal megtömött bőröndökre. A hamis rendszerbe vetett hit elzárja az energiát az adósrabszolga társadalom elől.

A Keleti Szövetség azzal szorongatja a cabalt, hogy tájékoztatja a nyilvánosságot az igazságról. Az Ellenállási Mozgalom 3 évvel ezelőtt lenyúlta az aranyat, így a cabal hoppon maradt. De azért maradt még egy kis készletük az illúzió fenntartásához. Ezért látjuk még a kirakatban, hogy adják és veszik az ezüstöt és aranyat. Ez pont elég ahhoz, hogy fenntartsák az illúziót a Földünkön.

Az első szakasz az Energetikai újraindítás/újrakalibrálás: az emberek nemet fognak mondani erre a rendszerre. Ha megtagadod a fizetést banknak, megpróbálnak elbánni veled. Nem könnyű egy egyénnek szembeszállni a rendszerrel, de most már egy egész szövetség dolgozik értünk. Sokkal könnyebb lesz letörni az adósrabszolgaság rendszerét, amikor mellettünk állnak az Ellenállási Mozgalom és a Keleti Szövetség erői.
Minden tartozás jóvá lesz írva. Az USA kormányának az adóssága - ki fogja azt kifizetni? 
A cabal 1934-ben csődbe vitte az USA-t. Azóta tette rá a kezét az egész országra. 1934-óta felügyeli az USA-t, ide értve választásokat, stb...A bankok irányítják az egész rendszert.
Egyetlen kézzel fogható ház többet ér, mint az összes pénz a cabal bankszámláin, mivel a ház valódi. A cabal behúzta az aranykötvényeket a kereskedelem áramába. 100 milliárd dollárt tettek be, majd 10 év után több trillió dollárt számoltak, 20 év után pedig kvadrilliós mennyiséget. Csakhogy ez valótlan pénz, csupán karakterek a számítógép képernyőjén, semmi más. Ki sem vehetik pénzüket a bankból. Ez a cabal illúziója. Valótlan. Hallhattatok a Rothschildek több billió dolláros vagyonáról. Az mind fikció. Nem valóságos. Létrehoztak egy rendszert, mi pedig úgy döntöttünk, hogy hiszünk benne. Ideje felszámolni ezt az illúziót.

A bolygó minden vagyona az embereket illeti, akik munkájuk, képességeik, idejük és erőfeszítéseik által teremtették azt. Még csak nem is a Sárkány Családokat illeti. Az Esemény után még a Sárkány családoknak is fel kell adniuk az aranyat, mert az is az embereket illeti. Az újraindítás után szét lesz osztva az emberek közt a vagyon. Nem a Sárkány család fogja megkapni. Az emberek kezébe kerül. Az arany az emberiséget illeti meg.

A Fény Erői nem fogják engedni, hogy a járulékos számlák az embereken kívül másokhoz is eljussanak. A Pénzügyi újraindítástól kezdve az Ellenállási Mozgalom veszi át az irányítást a pénzügyi rendszer fölött. Az Ellenállási Mozgalom 2012-ben feltörte a swift rendszert. Létrehoztak egy saját informatikai rendszert, amivel az Eseményt után átveszik az irányítást a pénzügyi rendszer fölött. És az Eseménykor a cabal még csak el sem repülhet, még az autójukat sem fogják tudni használni, (mert ezek a drága autók mind elektronikusan vezérelhető eszközök, melyek a műholdak által irányíthatóak, ami az Ellenállási Mozgalom kezébe kerül majd). Gyalogolniuk kell, vagy biciklivel kell menniük, (ha lesz biciklijük!) ha el akarnak menekülni.

Második szakasz: a bankok be fognak zárni (legfeljebb) két hétre. Ezalatt a cabalt eltávolítják. Ezután az „egészséges” (nem közvetlenül érintett – a szerk.) bankok újra ki fognak nyitni. 
Sok bank csődbe fog menni (azok, amelyeknek hatalmas derivatív adósságai vannak). Az emberek megkapják minden pénzüket, ami esetleg a bankokban maradt. Akárhogy is, várható, hogy az Esemény előtt a cabal minden elérhető pénzt el fog kobozni a bankszámlákról. Az emberek a kiegészítő számlákról is kapnak majd pénzt.

Harmadszor: Minden adósság el lesz törölve, kivéve a spekulatív adósságokat. Például: ha most elmész és veszel tíz házat, minél több hitelt veszel fel pl. plazma TV-re stb, ez a fajta adósság nem lesz eltörölve. Az Ellenállási Mozgalom figyeli ezeket a történéseket és tudja, ha valaki nem tisztességes módon jár el adósság felhalmozás ügyében.
Az Ellenállási Mozgalom ezúton üzen a Sárkány Családnak: Hagyjanak fel a kapzsiságukkal. A pénz nem az övék. Ők is ugyanúgy meg fogja kapni az őket illető javakat, a többi pedig az emberiség közt lesz szétosztva.

Harmadik szakasz: az Esemény után számos új technológia kerül nyilvánosságra. Ezek szinte költségek nélkül előállíthatók és fenntarthatók lesznek, így egy idő után az embereknek nem lesz szükségük pénzre.
Az olajdollár rendszer 1973-ban alakult. Henry Kissinger töltötte be a frontember szerepét. Annyira butácska volt, hogy az emberek magyarázták el neki, hogyan rakja össze a vállalatot.
Az olajdollár rendszerének fő célja az USA katonai rendszerének támogatása, hogy az kiszolgálhassa a chimera Csoportot. Ezt a pénzt elsősorban a földönkívüli csoportok tevékenységének megfigyelésére és minden pozitív kapcsolat megakadályozására fordították. 
Féltek a Plejádiaktól és Szíriusziaktól stb. Kimondottan tartottak attól, hogy az emberek találkozzanak a barátságos földönkívüli nemzetekkel. A cabal speciális titkos csoportokat küldött ki, hogy eltüntessenek minden bizonyítékot a lezuhant földönkívüli járművekről. A szemtanúkat elhallgattatták. Ez az olajdollár rendszer legfőbb tevékenysége. A hadsereg mindenkit arra kényszerített, hogy olajdollárban fizessen.

Szükségtelen fegyvert fogni az emberek fejéhez, helyette mindenfelé építenek egy amerikai katonai bázist, amelynek mindenki engedelmeskedik. Nem tesznek fel kérdéseket. Például Kubában, kis szigeteken építettek bázisokat, még itt a Taiwanon is. Ez az emberek megfigyelésére szolgál. Azok az országok pedig olajdollárban fizetnek. Ezzel tesznek mindenkit világszerte függővé az amerikai olajdollártól.
A BRICS megtöri ezt az állapotot.

Most már más valuták használata is engedélyezve van, így a chimera csoport pénzügyi hatalma folyamatosan csökken. Még mindig vannak olyan chimera tagok, aki beépültek az Orosz és Kínai hadseregbe. Tulajdonképpen minden hadseregbe be vannak épülve. A Keleti Szövetség a BRICS nemzeteken keresztül tevékenykedik. Az Esemény alkalmával minden beépített chimera tag el lesz távolítva.

A 18. század vége felé megérkeztek a jezsuiták Kínába, hogy beszivárogjanak a Sárkány családokba. Ez elég jól sikerült. Minden Sárkány Család felsőbb köreiben tisztában vannak ezekkel a beszivárgásokkal.
Minden Sárkány család tud az Eseményről. Tisztán látnak mindent a folyamatban lévő letartóztatásokkal kapcsolatban is. Sokat beszélnek Cheney, Rumsfeld. stb. a fősodrású médiákban. A jezsuiták úgy döntöttek kiadják Bush-t, Cheney-t és Rumsfeldet is, stb.

A pápa jó jezsuitaként, jófiúként tetszeleg, de a valóságban, módjában állna megszüntetni a szegénységet az egész világon, szimplán azzal, ha eladná a Vatikán által birtokolt dél-amerikai földeket. Ha eladná őket, megszűnne földünkön a szegénység. Láttátok már a pápát, amint felajánlja ezt a lehetőséget?

A Katolikus egyház vagyona 5000 milliárd (5 trillió $). A hódítókon keresztül jutottak a földjeikhez kihasználva a jezsuita viszályt. A jezsuiták egyszerűen elvették a földet. Létrehoztak egy nagy szerteágazó hálózatot több ezer cégen keresztül, akiket úgy tüntettek fel, mintha ők birtokolnák a Vatikán földtulajdonát. A valóságban a Jezsuiták tulajdona, csak megbújtak a kirakatba helyezett cégek mögé. 
Továbbra is a Római Katolikus Egyházat akarják irányítani a Rothschildokat megbízva a pénzük felügyeletével. Figyeljük csak meg, hogy nem esik szó a Rothschildokról a médiában.
A jezsuiták beszivárogtak a BRICS nemzetek közé is. Az Ellenállási Mozgalom természetesen tudja, hogy kik ezek. Az Esemény idején a Fényerők elő fogják állítani az illetékeseket és az embereknek adják majd a pénzüket.
Mi támogatjuk a BRICS szövetséget - nem félünk sem tőlük, sem az Eseménytől. A jezsuiták azt akarják, hogy féljünk az Eseménytől.

A magánemberek ingatlan tulajdonai továbbra is saját kézben maradnak. Azok az ingatlanok, amelyeket a cabal és a korrupt kormány ügynökségei birtokolnak, szét lesznek osztva az emberiség között.

Kérdés: "A Pápát letartóztatják?"
A válasz: "Igen"

A világ országainak java része támogatja és szimpatizál a Keleti Szövetséggel/ BRICS-el. A fősodrású média ezt nem nagyon publikálja, de a támogatás él. Sokkal több minden zajlik a színfalak mögött, mint amit a média közzétesz. Az országok többsége készülődik, vagy már felkészült a változásra. Erről csak annyit, hogy a média ezekről nem tudósít.
A mai (2015.01.25.) jelentős nap: választásokat tartanak Görögországban. Ha az antikapitalista párt nyer, az hatalmas dolog lesz. Görögország távolodni fog az eurótól, és eláll az amerikai adósságtól. Ez láncreakciót, dominó-effektust fog elindítani. Egyre több ország fog elállni az adósságok kifizetésétől. Ez ki fogja kényszeríteni az új paradigmát, a fedezet nélküli – adósrabszolga pénzügyi rendszer illúziójának lebontását.
Ez visszavezethető a fedezet nélküli adósság rendszerben való hitre. Az emberek elhagyják majd ezt a paradigmát és visszatérnek az ezüst és arany alapú kereskedelemre. A hitrendszerünk megváltoztatásának a mintáját a ma délutáni meditációval fogjuk kezdeni, itt ebben a szobában. Ez óriási váltás az emberiség számára.

Az emberek ezzel akár bukhatnak is, de ha buknak is, nem fognak nagyot esni. Hogyha szilárd talajon landolsz, igazából újjáépítheted magad. Meglehetősen stresszesen fogja érinteni a bankokat, egészségügyi tanácsadókat, eü. menedzsereket, stb., de általánosságban másképp fog érződni. Azok számára könnyebb lesz, akik nem fektettek be a korrupt fedezet nélküli bankrendszerbe.
Eljön az a pillanat, amikor az emberek teljesen elveszítik a papír pénz iránti bizalmukat. A szokatlanul nagy mértékű kiábrándulás fogja kiváltani az újraindítást az Eseménykor.

Hadd magyarázzak el néhány dolgot:
Bőség-tudatosság: Arra programoztak minket, hogy azt higgyük, a pénz gonosz dolog. Arra lettünk programozva, hogy azt higgyük, nem érdemeljük meg a pénzt. Gátakat alakítottunk ki. Ez a paradigma meg fog változni. Megváltoztatjuk az adósrabszolgaság régi paradigmáját itt, még ma. Megtanuljuk, hogyan segíthet minket a pénz abban, hogy továbblépjünk az Aranykor felé..
Ha abban hiszünk, hogy megérdemeljük a jólétet – a pénz nem lesz gonosz többé.

A pénz áramlás az Éteri síkon.

Valahányszor pénzügyi tranzakció történik, van egy célja. Energiaáramlás van.
Ha a tranzakció pozitív céllal történik, pozitív áramlás van. 
A negatív tranzakciók (háborúk finanszírozása, titkos űrprogramok finanszírozása ártó szándékkal, kapzsiság stb.) negatív energiaáramlást eredményeznek.

A ma délutáni 2015. jan. 25-i meditációnk, megtisztítják e negatív gondolkodást, és a jövőben kizárólag nemes célú tranzakciók zajlanak majd, amelyek meg fogják tisztítani a pénzügyi energiarendszert.

A másik nagyon fontos része a pénzügyi rendszerünknek, hogy kilépjük a mostaniból:

1. Amennyire csak tudod, rendezd adósságaidat! Az adósság az egyik legfőbb blokk az energiáink számára.

2. Minél kevesebbet használj bankkártyákat! A cabal minden elektronikus pénzügyi tranzakció adataihoz hozzáfér, a lehető legkevesebb nyomot hagyd magad után!

3. Vedd ki a pénzed a bankból! (Csak annyit hagyj a számládon, amennyi feltétlenül szükséges pl. az elengedhetetlen elektronikus tranzakciókhoz.)

4. A megtakarított pénzedet fektesd valódi dolgokba: ingatlanba, nemesfémekbe stb.

Kettős szándék van ezek mögött: Az Esemény ideje alatt: bankok be lesznek zárva, Élelmet kell vennünk. Az Eseménykor a bankok zárva lesznek, az emberek pénzügyi rendszerbe vetett bizalma a legalacsonyabb ponton lesz. Ha a boltokba papír dollárral mész, akkor rájössz, hogy a papírpénz alapjában értéktelen. Kezdetben néhány bank még elfogadhatja a papír dollárokat, de nem lesz több "plasztik kártya" tranzakció. Azok a rendszerek be lesznek záratva, mert az összes hitelkártya a cabal bankrendszerhez volt csatlakoztatva. Azt a rendszert ki is fogják vonni a forgalomból. Egy kis ideig néhány vállalat el fogja fogadni a papírpénzt. Ezüst- vagy aranyérmék lesznek megbecsülve, az ezüst és arany valutával túl tudunk élni. Szóval első célunk szerezni aranyat és ezüstöt az Esemény alatt.

A cél az, hogy túléljük az Eseményt
Jó, ha rendelkezünk egy kis ezüsttel és arannyal.

A második célunk, hogy az aranyat és az ezüstöt a saját befektetéseinkre fordítsuk. Vagyis a papír pénz vesztesége valódi. A svájci bank mostani lépése bebizonyította, hogy sok ember a munkája nettó értékéből éveket veszített el, talán 20 évet az életük keresetéből.
Gondolj csak bele a hatalmas összegnyi nettó értékbe, ami a svájci bankszámlákon van. Svájcban körülbelül 50 millió ember él. Képzeld el mi fog történni, amikor Kínában fog megtörténni az, ami Svájcban?

Ezekben az időkben, a bank le fogja foglalni a bankszámládat. Ez egy cabal stratégia a bankszámlánk kiürítésére a különféle stratégiákhoz mint háborúkhoz, nemzeti vészhelyzetekhez stb. A cabal általában vár 20-30 évet a polgárok bankszámláinak kiürítései között. 20-30 évet adnak az embereknek, hogy újra felépítsék a bizalmukat a bank rendszer felé, majd megint 20-30 éven belül kitörlik az összes bankszámlát.

Vedd ki a pénzed most. Ez azok számára jelenthet problémát, akik az USA-ban élnek, mert ha többet veszel ki mint 10,000 dollár, akkor már "gyanússá" válsz. De van mód rá, hogy hogyan kell ezt csinálni és cabal radarja elől kitérni. Ezt az információt megtalálod az interneten.
Vedd ki a bankból a pénzedet, és a pénzedből vegyél aranyat és ezüstöt. Szóval, ezek azok a lépések, melyekkel ki lehet lépni a pénzügyi rendszerből. A legfontosabb dolog arra rájönni, hogy az "érték" egyedül csak fizikai dolgokban található meg.

Például a 8 x 11-es papírlap, amin írsz, többet ér mint 1000 UTD (Tajvani Kincstár bankjegy). Szóval, ha a Svájci Központi Bankok tesznek azért, hogy kivezessék az amerikai olajdollárt, akkor ez bárhol megtörténhet.
Ne használj banki kötvényeket, CD-ktől a digitális dolgokig papíron bármit elvehetnek, és valószínűleg el is veszik. Az egyetlen biztonságos forma az ezüst és az arany.

A pénzügyi rendszer, arra lett tervezve, hogy olyan összetett legyen, hogy senki ne tudja átlátni. Az új pénzügyi rendszer egyszerű lesz. A tranzakciók egyszerűek lesznek és egyenesek.

Szóval, a következő módszerek állnak rendelkezésünkre, hogy felül emelkedjünk a Pénzügyi rendszeren:

1. Cserekereskedelem, cserélni szakértelemért, árukért, stb.

2. Pénzügyi tranzakciókat végezni anélkül, hogy a rendszer bármit is tudna róla.
Pénz cseréje magánszemélyek között. Majd energetikailag láthatatlanná válsz a Rothschildok cabal rendszerétől. Amikor láthatatlan leszel energetikailag, szabadabb leszel és jólétet fogsz magadhoz vonzani.

A pénzelosztás szakaszai az Esemény alatt:

1. Menedékhely, élelem és ruháztatás
2. Ingyen energia
3. Más prioritások

A pénz valószínűleg nem lesz szétosztva az USA-ban az esemény előtt, mert USA a cabal irányítása alatt van. A pénz nagy eséllyel Oroszországban és Kínában fog kibocsátásra kerülni az Esemény előtt.
A Sárkányok nagyon gyakorlatiasak. Nem akarják az idejüket vesztegetni. A javaslatok 90%-a, amelyek non-profit célokat szolgálnak, említésre sem méltóak. Dolgozd ki jól projektjeidet és legyen szilárd üzleti terved. Ez arra kell, hogy támogassuk a Földet, nem pedig a személyes vagyont.

Szünet: Meditáció

Délutáni/ Esti Értekezlet

A szünet előtt, Cobra a 70 főből álló Fénymunkás csoportunknak a világ minden részéből levezetett egy csodálatos átfogó meditációs ceremóniát, hogy hatékonyan megváltoztassuk a Világ Pénzügyi Rendszerét. Az első nap végén minden résztvevőt megkértek, hogy egy bizonyos meditációhoz szerezzenek egy-egy ezüst-, vagy aranyérmét. 
Sokan kimentek Taiwan utcáira, hogy beszerezzék az ezüst- vagy aranyérméket a meditációhoz. 
A csodás oltáron kihelyezett kristályok és gyertyák e helyiség közepén úgy lettek kialakítva, hogy befogadják az ezüst és arany pénzérméket. 
A meditáció során, minden Fénymunkás egyenként ment ki az oltár elé az ezüst és/vagy arany érméjével. Miközben az ezüst- és aranyérméket az asztalra helyeztük, imánkban kértük Saint Germain áldását, hogy adjon bölcsességet és áldjon meg minket jómóddal, hogy segíthessük magunkat, családjainkat és világunkat. Ez egy erőteljes meditáció volt, Cobra pedig később felfedte előttünk, hogy éppenséggel megváltoztattuk az adósságalapú, rabszolgatartó pénzügyi rendszer paradigmáját a plazma és az éteri szinteken.
Isten hozott!

délután 4 óra
Negatív energiák megtisztítása és csoport energia szervezése

Tehát épp most változtattuk meg a pénzügyi rendszert. (NAGY OVÁCIÓ.) 
Így továbbra is vehettek ezüstöt és aranyat. Az alapgondolat az, hogy a nemesfémeknek az emberek kezében van a helyük, és nem a bankszterekében (a szó a bank és a gengszter szóból van összerakva.)

Tehát, amikor a bolygón mindenki megteszi amit mi tettünk – vesz egyetlen ezüstérmét, akkor az adósrabszolgaság véget ér. Nem lesz többé fedezet a háborúkra.

Kérdés: "A jóslás felől kérdezném a Keleti Szövetséget?" Képesek leszünk megjósolni vagy tudomást szerezni a pénzügyi jövőről? (Ezt a kérdést egy taiwani hölgy tette fel angolul. Némi megfogalmazási gondokat véltem benne felfedezni, lévén hogy angol nyelven igyekezett a hölgy a kérdését megfogalmazni). 
Cobra megértően válaszolt a hölgy kérdésére, amely a cabal "a világ gazdasági helyzetének jövőbeli ismerete"-t érintette. Úgy néz ki, hogy a globális gazdasági cabalisták geopolitikai lépésekből álló sakkjátszmát folytatnak, amelyből kirajzolódik a jövő...az átlag emberek is képesek lesznek a jövőben ilyen jellegű cabalista tulajdonságokat birtokolni? "
Cobra válasza: "Az esemény után, könnyebben jutunk ezekhez a képességekhez.. Be lesz fejezve a pénzügyi szektor manipulálása. Továbbra is megmarad a szabad akaratunk, de már pozitív idővonalon leszünk jelen. Az emberek pozitívan döntenek majd, amely a bolygó és az emberiség javát szolgálja."

Kérdés: "A Pénzügyi Rendszer mellett, továbbra is érintettek leszünk pl. Facebook, Google vállalatok által? Mennyire fog ez bennünket érinteni?" 
Cobra válasza:"Először is, ők nem birtokolják a magánéletünket, kizárólag azokat az adatokat gyűjtik be rólunk, amit megadunk nekik. Az Esemény után ez nem fog folytatódni. Az érintett cégek át lesznek alakítva. Kénytelenek lesznek visszavásárolni részvényeiket. A Nemzetközi Részvénypiac összeomlik. Az "egészséges" része tovább fog működni, és jó célokra lesz átreformálva. A Facebook szociális hálózattá alakul át, és nem fog már az NSA fennhatósága alá tartozni. A Google egy nagyszerű kereső motorrá fog alakulni. Addig is, ezeket a rendszereket saját előnyünkre használhatjuk. Nemes célokra használjuk őket."

Kérdés: "Az Esemény után hosszabb ideig fogunk élni? Megérhetünk 120 év fölötti életkort is? De lesz néhány ember, aki a spirituális növekedésben óvodás szinten marad?"
Cobra válasza: "Mindenki fejlődni fog spirituálisan."

Kérdés: "A Sárkány Családról tudjuk, hogy 60 éves lejárt kötvényeik vannak. Az IMF (Nemzetközi Pénzalap) nem csődölt be. Tehát hogy fog a Sárkány Család az aranyához jutni?" 
Cobra válasza: "Az nem az övék, hanem a kínai parasztok aranya, amit az évek során elvettek tőlük. Most már az Ellenállás kezében van, amit az emberiség javára fordítanak. A Kínaiak vissza fogják követelni a pénzüket. Miért nem teszik már most meg? Mivel az amerikai katonai bázisok világszerte mindenütt megtalálhatóak. Még csak a fegyvert sem kell az emberek fejéhez tartani. Hogy fenntartsák a hatalmukat és fenyegetéssel lépjenek fel mindenki felé, elég ha minden kontinensen rendelkeznek egy katonai bázissal és az emberek engedelmeseknek nekik."

Kérdés: "Kik az Ellenállási Mozgalom tagjai?" 
Cobra válasza: "Látogasd meg a 2012portalblogspot.com oldalamat. Az első posztok között megtalálod rá a részletes választ. "15 évvel ezelőtt érkeztek az X-bolygóról a Földre. A Pozitív Katonaság szerepe biztosítani az Esemény megtörténését. Az elsődleges feladatuk között szerepel az élelmiszerek szétosztása, a cabal tagok letartóztatása, a bolygó helyzetének a stabilizálása."

Kérdés: "Mivel a testünk csak egy eszköz a lelkünk számára, a lelkünk csak egy "kalkulátor", egy "tervező"?"
Cobra válasza: "A lelkünk az, ami gondolkozik, és nem az agyunk. A lelkünk kreálja a gondolatainkat és nem az agyunk."

Kérdés: " Mi lesz azokkal az emberekkel, akik eltávoznak az Esemény alatt?"
Cobra válasza: "Az Asztrális síkon kötnek majd ki, ahonnan magasabb perspektívából fogják látni a dolgokat. Jelenleg kellemetlenebb az a hely, mint a fizikai sík itt a Földön. Ez nem jó hír azok számára, akik az öngyilkosságot fontolgatják. Sokkal előnyösebb jelenleg a Földön maradni."

Kérdés: "Mikor tudunk igazából eltávolítani minden mesterséges határt?"
Cobra válasza: "Az majd fokozatosan fog megtörténni. Minden vízum törölve lesz az Esemény után közvetlenül. Útlevélre egy kis időre még szükség lesz, de könnyen hozzá lehet majd jutni."

Kérdés: „Hogyan gyorsíthatjuk fel az Esemény bekövetkezését?” 
Cobra válasza: "Meditációval, az információ terjesztésével mindarról, amit az ügy érdekében tesztek. Használjátok a közösségi médiát, a sajtót, és az élőbeszédet, hogy mások is tudjanak a projektjeitekről. Ha akcióba lendültök, olyan kevés időtök lesz, hogy még csak nem is fogtok ezen gondolkodni."

Szeretnék beszélni a Berretta Elvről. Kutatást végeztek afelől, hogy az emberek az idejük java részét fölösleges dolgokra fordítják. A tudósok kiderítették, hogy a 80%-os hatékonyságunkból mindössze 20%-at használunk ki. 
Ez az az energia, amit olyan tevékenységekre fordítunk, amelyek számítanak. Tehát, hogyha az energiánkat a legfontosabb dolgokra irányítjuk, 80%-os hatékonyságra tehetünk szert. 
Amennyiben több helyre is fókuszáljuk az energiánkat, csupán 20%-os teljesítményt érünk el vele. Állítsatok fel fontossági sorrendet az időbeosztásotokban! Ne pazaroljátok az energiátokat kevésbé fontos dolgokra! Ne vesztegessétek az időtöket és energiátokat arra, hogy másoknak, vagy a hatalomnak megfeleljetek!
Kövessétek az álmaitokat! Tanuljátok meg mikor mondjatok igent, és mikor nemet!

A pénz, ahogyan most ismerjük, egy darabka papír. Ez a bankó folyamatos körforgásban van, és már sokféle energiát gyűjtött magába. Az a bankjegy, ami a tárcánkban van, számos negatív dologra lehetett felhasználva: drogokra, prostitúcióra, megalázó dolgokra. Ki tudja, milyen típusú energiákat vett föl egy bankjegy a számtalan tranzakció során? 
Most gondoljunk úgy minden darab papírpénzre, mint egy kristályra! 
Vizualizáljunk minden egyes bankjegyet, ami a kezünk ügyébe kerül, mint kristályokat, tiszta fényenergiával. Ez át fogja formálni a pénzügyi rendszert, ha mindannyiunk elkezdi átalakítani a papírpénz energiáját kristály-fényenergiává. Minden pénzügyi tranzakció előtt végezz egy gyors meditációt! Fogd a bankjegyeket, és képzeld el őket kristályokként, tele fehér fényenergiával!.
Beszélni fogok a Manifesztáció/ Megnyilvánulás folyamatáról. Amikor megtanuljátok ezt a folyamatot, képesek lesztek BÁRMIT létrehozni.

A Megnyilvánulás Törvénye nagyon egyszerű. A döntések manifesztálása.
Ennyi.
Időbe telhet, de ennyire egyszerű.
Az elhatározás a szabad akaratunkból fakad.

Minden, ami ezen a bolygón történik, kollektív döntések kérdése. A legtöbben hagyják, hogy mások befolyásolják őket, és megmondják, mit kell tenniük. 
Sokan megengedik a vallási vezetőknek, hogy megmondják, hogyan kell élniük. Sokan megengedik a kormányuknak, hogy megmondja, merre tartsanak, hogyan haladjanak, hogyan fizessenek, mit higgyenek (pl. a média fősodrán keresztül). Sokan megengedik a kormányoknak, hogy megmondják a gyermekeiknek, hogy miben higgyenek, állami, vagy egyházi iskolarendszerekben.

Az elhatározás univerzális törvény. Ha úgy döntesz, hogy lesz egy új házad, akkor lesz. Ha az Esemény mellett döntesz, meg fog történni. Persze, ha föladod, vagy meggondolod magad, nem így fog történni. Az elhatározásból következik. Meg fog történni. Hogy mikor és hogyan fog megtörténni, azok a változók.
A kis dolgokat könnyebb megvalósítani, gyorsabban történnek meg. Nagy döntések több időt vesznek igénybe. Az erősebb, szabad akarattal bíró emberek - győzni fognak. Az embereket tájékoztatni kell, hogy bölcsebb döntéseket hozzanak.

A döntések megváltoztathatják a bolygó irányát.

Elég egy határozott, erős döntéssel bíró ember ahhoz, hogy megváltozzon a világ. Lásd Tesla, Einstein. 
Ott van Rothschild. Pl. Rothschild döntött úgy, hogy kirobbantja az 1. és 2. Világháborút. A férfiakat besorozták a seregbe, és tisztában voltak azzal, hogy megölik őket. Az ő döntésük volt. Ha tiszta és tökéletes tudás van a birtokukban jobb döntéseket hozunk. A döntéshozatalhoz nélkülözhetetlen.

Emberek ezrei szeretnék, hogy az Esemény megtörténjen. Ilyen korábban még nem fordult elő. Meg fog történni, bekövetkezik. A szándék olyan erős, hogy megtörténik.
Az az igazság, hogy mi éppen a cabal szabad akarata ellen dolgozunk. Ők nagyon elkötelezettek. Generációkon át dolgoztak és vártak, hogy beérjenek a terveik. 
Hajlandó lennél Te is évekig és generációkon át dolgozni az Eseményen, hogy majd a gyerekeink és unokáink lássák az Eseményt? Az Esemény természetesen hamarabb fog bekövetkezni!

Harmadik lépés: A Fizikai cselekvés. 
Független attól, hogy mennyit meditálsz, szükség van arra, hogy megmozdulj, tegyél is érte valamit. Ez bármi lehet. A blogom irányítási központjában legalább 30 tevékenységet listáztunk. amelyből választhatsz. Csak tégy valamit!

A manifesztációhoz (a megnyilvánulás létrehozásához) ismételd a köv. három lépést, és sikeres leszel!

Első lépés: Hozd meg az elhatározásodat!
Második lépés: Az érzelmi összetevő. A döntés melletti elkötelezettség.
Harmadik lépés: Fizikai cselekvés

Ismételd ezeket! Némi időbe fog telni. Tehát, nagyon közel vagyunk az Eseményhez. Nem holnap lesz, de globális nézőpontból már majdnem ott vagyunk. Csak tovább kell haladnunk.

Érzelmek: Az emberek gyakran harcolnak az érzelmeikkel. 
Az arkhón programozás része, hogy „harcolnunk kell az érzelmeinkkel”. Nos, az érzelmeink hajtják a cselekedeteinket. Ha új házat akarsz, és dühös vagy, amiért nincs meg, viszont küzdesz ez ellen az érzelem ellen, mert azt gondolod, hogy rossz, a célod elérése ellen küzdesz. Használd fel a szenvedélyedet! Használd a haragodat, mondd azt, hogy „Igen, a fenébe is, megszerzem azt a házat!” Használd szenvedélyed a céljaid megvalósításához. Te vagy maga a szenvedély.

A folyamat felgyorsításához elsődleges a tájékozottság. Terjeszd „a híreket”!

Kérdés: "Rendben való, ha felhívjuk a figyelmet a Facebook-on és e-maileken keresztül negatív, pl. false flag („hamis-zászlós”) eseményekre? 
Cobra válasza: "Rendben van, ha tudatosítjuk, ill. tudomásul vesszük, hogy mi történik, majd tovább lépünk a megoldások felé. Az emberek figyelmét általában két hétig tudják fenntartani. Két hétig beszélnek egy hírről, aztán megfeledkeznek róla. Így történt az Ebola hamis zászló esetében is, és még sorolhatnám. Küldjünk Fényt a helyzetekre. Legyél lényegre törő, vázold a megoldásokat és lépj tovább!"

Kérdés: (Egy kedves taiwani vegetáriánus hölgy Fénymunkástól) A hölgy hosszú leírást adott a napnézés meditációjáról. Miközben a Napba néz, imádkozik és áldást kér a Földön mindenkiért, hogy vegetáriánus legyen (a tudatosság emelkedéséért, és ne ártsunk semmilyen élőlénynek). Cobrát megkérdezte: "Ez így rendben van?"
 Cobra válassza: "Igen, rendben van. Légy az aki vagy, és tedd a dolgod."

A Megnyilvánulás Törvénye
Minden lehetséges.
Az Univerzum Végtelen.

Ez a csoport itt, ma (kb. 60-70 ember vett részt a konferencián – a szerk.) elég erős, hogy meghatározza és megváltoztassa a jövőt. A hitünk megváltoztatja a világot. Mi alakítjuk a valóságot ezen a bolygón. Nagy erők segítenek minket a bolygó felszíne fölött és alatt. Tehát ne féljetek kérni!
(Ami az eszközöket illeti – a szerk.) Persze ott van az elménk. Ott vannak a számítógépeitek. Ezek erőteljes eszközök. Osszátok meg az információt, és változtassátok meg a világot! Használjátok a blogjaitokat, közösségi oldalaitokat stb.

Ha van 144 000 emberünk, összpontosított szándékkal, meg tudjuk változtatni a világot. A 2013-as meditációnkkal megelőztük a háború eszkalálódását Szíriában.

Minden ember számít.
Együtt mindent megváltoztathatunk.

Vizualizáld a jövőnket!

Koncentrálj és éld meg!