2017. január 6., péntek

A Prepare for Change havi Cobra interjúja - 2016. december

Eredeti bejegyzés:


Lynn - Cobra, üdvözöllek a 2016. decemberi Prepare for Change interjún. Érdekes, leleplező és sokkoló év áll mögöttünk. Úgy gondoltam, hogy ma megadom neked a lehetőséget, hogy összefoglald, milyen előrelépések történtek 2016-ban a bolygón.
COBRA - Még nincs vége az évnek, így nem fogok most erre a kérdésre válaszolni. Folynak bizonyos meglehetősen fontos dolgok, amelyek bizonyos mértékben megváltoztathatják az év kimenetelét.
Lynn - Még a következő 10 napban?
COBRA - Igen.
Lynn - Nahát! Rendben.
Aaron - Üdvözöllek, Cobra, Aaron vagyok. Ezen a héten én helyettesítem Richard-ot. Néhány kérdésem van számodra. Az első: Benjamin Fulford arról számolt be a héten, hogy David Rockefeller-t és Nathaniel Rothschild-ot múlt héten megölték. A forrásaid meg tudják ezt erősíteni? Van arról tudomásod, hol történtek ezek az események?
COBRA - Nem. Tulajdonképpen folyamatosan jelennek meg az erről és más cabal tagok meggyilkolásáról szóló pletykák. Amikor ez megtörténik, nagyon közel leszünk az áttöréshez és amikor ezek az események tömegesen megkezdődnek, a fősodratú médiában is meg fog jelenni.
Lynn - Szóval a fősodratú médiából fogjuk megtudni?
COBRA - A fősodratú médiából vagy a megbízható alternatív médiákból, akik cáfolhatatlan bizonyítékokkal fogják alátámasztani állításaikat.
Lynn - Értem. Arról számoltak be, hogy december 12-én tüdőgyulladásban meghalt Echevarria püspök. Cobra, a forrásaid meg tudják ezt erősíteni és természetes halállal halt meg? Halálának van bármilyen közvetlen következménye a katolikus egyházra és az emberekre nézve?
COBRA - A forrásaim nem tudták ezt a hírt 100%-ban megerősíteni és igen, természetesen vannak ennek következményei a katolikus egyházra, de nem drasztikus következmények. Sok ember játszik szerepet a terveikben.
Lynn - Az Opus Dei vezetője volt. (https://hu.wikipedia.org/wiki/Opus_Dei- a szerk.)
COBRA - Azt mondanám, hogy az Opus Dei egy meglehetősen erős szervezet a katolikus egyházon belül, de nem ez a legerősebb. Ebben az esetben a vezető egyszerűen pótolható, így nem okoz drasztikus változást az egyházban.
Aaron - El tudnád nekünk mondani, mi folyik a denver-i repülőtér alatt?
COBRA - Itt nem csak arról van szó, hogy a repülőtér alatt mi folyik, hanem a repülőtér körül lévő egész terület a fókuszpontjában van annak a félig titkos, félig nyílt konfliktusnak, amely különféle frakciók között zajlik, amelyek közül néhány a cabalhoz tartozik. Ez egy olyan konfliktus, amely bizonyos mértékben az alternatív médián keresztül robbant ki. Ez a konfliktus csak egy része annak a nagy átalakulásnak vagy annak a végső műveletnek az előkészítő folyamata, ami az Esemény időpontjához közel fog megtörténni. Még nem tartunk a döntő pillanatnál. Ez még nem a végső löket.
Lynn - Corey Goode és David Wilcock egyetértenek abban és folyamatosan hangsúlyozzák, hogy a pozitív "Földi Szövetség" megegyezett abban és tárgyalásokat kezdeményezett a "Sötét caballal és a különböző titkos testületi ellenőrző csoportokkal" azzal kapcsolatban, hogy az emberiség nem tudja kezelni a teljes közzétételt, mert az szerintük "érzelmi sokk" okozta teljes káoszhoz fog vezetni. Ezért "közösen" megegyeztek, hogy "Részleges és Ellenőrzött" közzététel fog lezajlani ami hosszú és lassú folyamat lesz és évekig fog tartani, sőt egy vagy két generációt is fel fog ölelni, amíg megtörténik a legutolsó közzététel. Cobra, ha a bolygó irányításáért és a Titkos Űrprogramokért felelős gyilkos pszichopaták mindig is tudták a hamisítatlan igazságot, az összeset, miért van az, hogy nekünk, az ártatlan és bántalmazott emberiségnek nincs meg a jogunk ahhoz, hogy megtudjuk a teljes igazságot? Igaz ez?
COBRA - Nem tudom megerősíteni ezeket az állításokat és nem is értek velük egyet. Az emberiség jobban képes kezelni, mint gondolnánk és készen áll kezelni a teljes közzétételt. Tulajdonképpen az emberiség sokkal jobban fel van készülve arra, hogy kezelje a teljes közzétételt, mint a részleges közzétételt, mert a részleges közzététel több paradoxont teremt az elmében, ami mentális stresszhez vezethet, míg a teljes közzététellel világosan látnák, miről is van szó. Azok a frakciók, akik nem a teljes közzétételt támogatják, nem a Fényhez tartoznak. A Fényerők terve a feltétel nélküli teljes közzététel amilyen hamar lehetőség van rá és amilyen hamar a helyzet ezt megengedi, anélkül, hogy a sötét oldal bármilyen módon megtorolná ezt drasztikus következmények nélkül. A teljes közzététel az egyetlen terv, ami megvalósulhat. Minden más elfogadhatatlan. Nem láttam, hogy David Wilcock vagy Corey Goode azt állították volna, hogy a részleges közzétételt támogatják, így nem tudok ehhez mit hozzáfűzni.
Aaron - Cobra, mit gondolsz, a pénz, ahogy az mai formában létezik, meddig lesz lényeges eszköz a bőséghez és a rabszolgasorba döntéshez a bolygón? Szerinted a pénz 10 év múlva is létezni fog? Ha nem, el tudod magyarázni, miért és hogy mivel lesz lecserélve?
COBRA - Nem tudok beszélni az idővonalakról vagy megbecsülni az időpontokat. Csak annyit mondanék, hogy az Eseménykor a pénz nagyon hamar idejétmúlttá válik, mert először olyan fejlett technológiáink lesznek, melyekkel materializálhatunk mindent, amire szükségünk van replikátorok segítségével, majd az emberiség spirituális tudatossága el fog érni egy olyan pontot, ahol a pénzre nem lesz többet szükség. Szóval azt mondanám, hogy az Esemény után nem sokkal ezek a dolgok meg fognak történni, de az Esemény előtt mindez lehetetlen.
Lynn - Úgy néz ki, hogy az Esemény után azonnal meg fog történni a közzététel?
COBRA - A közzététel és az Esemény egyidejűleg történik. Amikor az Esemény pulzálás elér minket, ugyanabban a pillanatban már információáradat fog elindulni a fősodratú médiában és az Esemény után ezek a hírek elég gyorsan fognak eszkalálódni.
Lynn - Az Esemény után mennyi idővel fogják elfogadni a Földet hivatalosan szabadnak és a galaktikus társadalom tagjaként? Egy vagy több generáció múlva?
COBRA - Attól sokkal hamarabb.
Aaron - Milyen új információkat tudsz nekünk mondani az Eseményként ismert közelgő napimpulzussal kapcsolatban? Van olyan tanácsod, aminek jó, ha tudatában vagyunk?
COBRA - Az elmúlt néhány napban olyan pletykák keringtek az interneten, hogy az Esemény a következő néhány napban fog megtörténni. Még nem tartunk ott; ennyit mondhatok. Ezeket a pletykákat nem tudom megerősíteni, mert nincs valóságalapjuk. Azzal kapcsolatban, hogy az Esemény mikor fog megtörténni, már mindent elmondtam, amit el tudtam.
Lynn - Tudsz nekünk valamilyen információt mondani az államfők, a királyi családok tagjai és más fontos személyek nemrégi antarktiszi látogatásával kapcsolatban?
COBRA - Nem sokuk járt az Antarktiszon, csak néhányan közülük. Titkos találkozó folyt a cabal és bizonyos szakadár frakciók között arról, hogy hogyan oldják meg a tömeges letartóztatások problémáját, mert ők túl akarják élni az átalakulást. Nem találtak erre megoldást, így visszatértek az Antarktiszra.
Lynn - Milyen égitestről számolnak be az emberek a déli féltekén? Tudsz erről valamit?
COBRA - Nem égitestről számolnak be. Sok megalapozatlan állítás szól arról, hogy az emberek ezt és azt látnak. Ha precízen megvizsgáljuk ezeket az állításokat, hamar rájöhetünk, hogy nincs valóságalapjuk.
Lynn - A déli féltekén élő emberek azt mondják, hogy szabad szemmel is látható ez az égitest, távcsőre sincs hozzá szükség. Szóval aggódnak.
COBRA - Nagyon örülnék, ha valaki szilárd bizonyítékkal tudna szolgálni és küldene nekem egy fotót, amin látszik, hogy nem lencsetükröződésről van szó,
Lynn - Furcsa kozmikus események történtek, mint pl. hatalmas felhő az Antarktisz fölött, furcsa fények, tűzgolyók és egyéb meglepő észlelések és jelenségek. Tudsz arról mondani valamit, hogy mit láthattak az emberek?
COBRA - Először is, sok elég intenzív légköri jelenség tapasztalható. Ezek közül sok, azoknak a változásoknak az eredménye, melyek bolygó szerte zajlanak a felszínen a Naprendszer megnövekedett tevékenységének következtében. Tehát nem csak a Föld időjárás változásáról van szó, hanem annak a kozmikus változásnak is a része, ami jelenleg zajlik a Naprendszerben és azon túl. Az emberek azért tapasztalják ezeket a dolgokat, mert a Fényerők támogatják ezeket a változásokat, hogy így ébresszék fel az embereket, hogy kérdéseket tegyenek föl és rájöjjenek, hogy mi zajlik körülöttük.
Lynn - Szóval azt mondod, hogy ez valamilyen szinten a közzététel részét képezi?
COBRA - Azt mondanám, "szelíd" közzétételről van szó, nem részleges közzétételről. A részleges közzététel valami más. A "szelíd" közzététellel a Fényerők megpróbálnak velünk megosztani annyi információt, amennyit tudnak a jelenlévő kedvezőtlen felétetlek között. A részleges közzététel a sötét erők próbálkozása arra, hogy olyan irányba fordítsák a közzétételt, ami oly módon mutatja be őket, ami nem is valós. Menteni akarják a bőrüket, de természetesen ez nem fog nekik sikerülni.
Aaron - Hol helyezkedik el az X Bolygó a Földhöz képest és mi a célja az emberiség jövőjére nézve?
COBRA - Az X Bolygó pontosan ott van, ahol eddig is volt. A Pluto-n túl kering és ott is fog maradni. Nem fogja megközelíteni a Földet. Az Ellenállási Mozgalom otthona, akik a bolygó felszabadításáért küzdenek.
Lynn - Mesterséges intelligencia irányítja a drakonida és hüllőfajok cselekedeteinek és viselkedésének nagy részét?
COBRA - Bizonyos fokig igen, de nem mondanám, hogy irányítják őket, hanem inkább úgy mondanám, hogy bizonyos negatív természetű szimbiózis áll fenn... Inkább úgy fogalmaznék, hogy a chimera csoport mesterséges intelligenciát használ a drakonidák és a reptiliánok irányítására.
Lynn - Mesterséges intelligencia irányítja a világkormányok, a pénzügyi rendszerek és a tőzsdék nagy részét?
COBRA - Bizonyos fokig igen.
Lynn - Egyetértesz azzal, hogy a mesterséges intelligencia a chimera mesterséges intelligencia hálózata vagy független elektromos entitásként működik?
COBRA - Nem független. Mindig kapcsolódik egy szerves entitáshoz.
Lynn - A chimera Fátylának eltávolítása együtt fog járni a teljes közzététellel?
COBRA - Igen.
Aaron - A drakonida és cabal hatalmak még mindig bajt és káoszt okoznak más naprendszerekben és galaxisokban vagy már bekerítették és feltartóztatták őket a drakonida és cabal hatalom ezen utolsó bástyájában, amit a Naprendszerünknek hívnak?
COBRA - Itt feltartóztatták őket.
Lynn - Donald Trump lett az USA 45. elnöke a december 19-i választási testület szavazása alapján. Trump elnök azt állítja, hogy intézményellenes, de mégis ideiglenes vezérigazgatókat és cionistákat választ és jelöl ki a kabinetjébe. Van ehhez valami hozzáfűznivalód?
COBRA - Azt hiszem, már válaszoltam erre a Trump-pal kapcsolatos kérdésre, hogy ki áll mögötte és azt mondanám, hogy a tettek hangosabbak a szavaknál és néhány hónapon belül meg fogjuk látni, hogy is működik az elnöksége. Nem kezdenék spekulációkba. Csak figyeljünk és meglátjuk.
Lynn - Mit gondolsz, a Fénynek dolgozik egyáltalán? Mutat erre valami hajlandóságot?
COBRA - Rendelkezik bizonyos potenciállal a Fény felé, de nem lennék túlságosan optimista.
Lynn - Nemrég egy másik úriember is színre lépett, Steve Pieczenik. Ő a Fényerőkkel dolgozik?
COBRA - Igen.
Aaron - A cabal nagyon szorgalmazza, még törvények bevezetésével is, hogy elnyomják és cenzúrázzák az alternatív és közösségi médiákban megjelenő "valódi híreket", úgy hogy "hamis hírként" állítják be azokat. Sok népszerű és fontos alternatív média weboldalt és közösségi média oldalt érint ez a súlyos cenzúrázás, beleértve azokat is, amelyek a prepareforchange.net oldalhoz kapcsolódnak. Mik a tervei az Ellenállásnak arra vonatkozóan, hogy elhárítsák a cabalnak ezt a kétségbeesett próbálkozását, amivel meg akarják állítani, hogy az igazság elterjedjen.
COBRA - Tulajdonképpen ez a szánalmas próbálkozás visszafelé fog elsülni, mert amikor azok az emberek, akik csak a fősodratú médiát olvassák megtudják az ún. "hamis híreket", meg akarják majd tudni, hogy mik ezek a "hamis hírek" és elkezdik keresni az alternatív médiákat, főleg amikor az ún. "hamis híroldalak" listáját leközlik majd a fősodratú médiában. Ezeken az alternatív weboldalakon ingyen lehet hirdetni és több látogatottságot hoz nekik. Ez pont olyan, mint az elnökválasztási verseny, amikor Trump ingyen szerepelt nyilvánosan azokban médiákban, amelyek ellene voltak, de nagy nyilvánosságot adtak neki és részben ez volt sikerének kulcsa.
Aaron - Úgy tűnik számomra, mint egy első, megelőző lépés arra vonatkozóan, hogy meggyőzzék az embereket arról, hogy ne higgyék el, amit épp hallani fognak. Ez a "hamis hírek" ellen zajló új háború csak egy próbálkozás arra, hogy meggyőzzék a tömegeket arról, hogy a közelgő közzétételek nem igazak?
COBRA - Valójában minden tekintetben tisztában vannak az alternatív média hatalmával. De újra csak azt tudom mondani, hogy nem fogják tudni megállítani ezt az egészet. Még több embert fognak ezek a történések az alternatív médiákhoz eljuttatni.
Lynn - A széles nemzetközi bűnüldözési és hírszerzési ügynökségek hálózatán belül működő igazságért harcoló erők elkezdték letartóztatni a magas beosztásban lévő európai embereket gyermekbántalmazás, gyermekrablás és pedofília miatt. Annak ellenére, hogy erőfeszítéseket tettek ezen letartóztatások elhallgatására - azt állítva, hogy ezek "hamis hírek" -, szerinted az a mozgalom, hogy letartóztassák azokat a kulcsfigurákat, akik részt vettek ezekben a bűntettekben az USA-ban, az amerikai bűnüldöző ügynökök kezében fog maradni?
COBRA - Ezt nem lehet megállítani. El lehet húzni, de egy bizonyos ponton a Fényerők annyi erővel fognak rendelkezni ebben a szituációban, hogy ezek a letartóztatások tovább folytatódnak és az Eseményben fognak kicsúcsosodni.
Aaron - Mikor leszünk képesek szuverén egyénekként behívni és fizikailag megidézni a spirituális vezetőinket és űrbéli testvéreinket anélkül, hogy jelenlegi sötét irányítóink megbüntetnének vagy megölnének minket?
COBRA - Az Esemény után.
Lynn - Mi a nevük a fő "őrző földönkívüli fajoknak", akik majd fizikailag fognak eljönni, hogy segítsék és vezessék az emberiséget közvetlenül az Eseményként ismert napimpulzust követően?
COBRA - Természetesen először a plejádiak, majd később a szíriusziak, az andromédaiak, az arktúrusziak és néhány más faj, akik kicsit kevésbé ismertek.
Aaron - Most, hogy csökkent a Yaldabaoth polip entitás plazmahatása, (vagy meg is szűnt), mi a helyzet a strangelet és toplet bombákkal? Lehet, hogy sokkal biztonságosabb az emberek fölötti irányítás kiiktatása a bennünk lévő implantátumok tekintetében?
COBRA - Ki állítja, hogy megszűnt? Nem szűnt meg. (De csökkent, ugye?)
Lynn - Csökkent, ugye?
COBRA - Bizonyos fokig igen.
Aaron - A szaturnuszi holdmátrix az energiaforrása a Yaldabaothnak vagy az volt valaha?
COBRA - Nem.
Lynn - Ellentmondó jelentéseket hallunk az orosz vezetőről, Vlagyimir Putyinról. Néhány hírszerző forrás szerint Putyin már rég meghalt és több hasonmással helyettesítették, míg más tiszteletbeli hírszerző források szóvivői szerint - téged beleértve - Putyin életben van és aktívan dolgozik a Fénynek. Meg tudnád mondani pontosan, hogy Benjamin Fulford CIA és NSA kapcsolatai miért mondják neki azt, hogy az igazi Vlagyimir Putyin már rég meghalt?
COBRA - Nem szolgálná a legmagasabb célt, ha válaszolnék erre a kérdésre ebben a pillanatban. Ez érzékeny információ.
Aaron - Az a gamma hullám, ami december 26. körül éri el a Földet, az Esemény?
COBRA - Nem mondom azt, hogy bármilyen gammasugárzás érkezik a Földre december 26-án vagy 27-én és nem, ez nem az Esemény.
Lynn - Azt mondtad, hogy a pozitív földönkívüliek nem fogják engedni, hogy nagy nukleáris háborúk történjenek vagy hogy kitörjön a III. világháború. Ha a sorok között olvasunk, ez azt jelenti, hogy kisebb, korlátozott nukleáris konfliktusok kirobbanhatnak? A Fényerőknek van valamilyen tervük arra, hogy megakadályozzák ezeket?
COBRA - Amennyire lehetséges, meg fognak akadályozni minden nagyobb nukleáris konfliktust, de ahogy az a múltból is megfigyelhető, az emberiség már használt nukleáris fegyvereket. Szóval csak hogy a kérdésedre válaszoljak, olyan jellegű konfliktus, mint ami pl. Hiroshimában történt, nem lesz megengedve.
Aaron - Nemrégiben Obama aláírt egy olyan végrehajtási parancsot, amelyben arra utasítja az USA kormányát, hogy készítsék fel az infrastruktúrát a "közelgő zavarkeltő napkitörésekre", amiről feltételezzük, hogy az Eseményre utal. Ez azt jelenti, hogy az iPhone-jaink és elektromos berendezéseink nagy valószínűséggel nem fognak működni a napimpulzus vagy Esemény után? Mit tudnál mondani ezzel kapcsolatban és mit javasolsz, hogyan készüljünk fel erre?
COBRA - Az Esemény nem azonos a napimpulzussal vagy hogy pontosítsam, az elektromágneses impulzussal. A Fényerők nem tartják valószínűnek, hogy az Esemény elektromágneses impulzussal fog járni. Várhatóan az elektromos berendezések normálisan fognak működni az Esemény időpontjában.
Aaron - Az Esemény minden élőlényre és életformára hatással lesz a Naprendszerben? Ha igen, hogyan? A felszín alatt élő fajok hogy fogják megtapasztalni az Eseményt?
COBRA - Igen, természetesen az Esemény minden lényre hatással lesz a Naprendszerben. A bolygó felszíne alatt élők hatalmas ünnepelésben fognak kitörni.
Lynn - Mit tudsz az afrikai sötét bőrű emberek földön kívüli eredetéről?
COBRA - Valójában azt mondanám, hogy minden fajon belül élnek olyan emberek, akik félig földönkívüli eredetűek. Azon emberek nagy többsége, akik földi eredetűek, általában földi emberek, de azt mondanám, hogy minden faj, a sötét bőrű fajokat is beleértve, számos különféle fajból származik és a múltban közreműködtek a genetikai felépítésben, a genetikai fejlődésben.
Lynn - A sötét bőrű emberek mire számíthatnak a teljes közzététel eredményeként?
COBRA - Az első, ami történni fog, az az, hogy az Afrikában lévő helyzet drasztikus javulásnak indul. Tulajdonképpen az Afrikában kialakult helyzet évezredek óta nagyon sok ember számára elég stresszes, főleg azért, mert a reptilián faj fő bázisaként használta Afrikát. Az elmúlt néhány évtizedben a cabal forrásaként használja Afrikát, szóval az Esemény hatalmas megkönnyebbülés lesz az egész kontinens és az ott élő sötét bőrű emberek számára.
Aaron - El tudnád nekünk mondani, hogy a drakonidák által használt spirituális technológia vagy folyamat hogy teszi számukra lehetővé, hogy emberi formában szülessenek meg?
COBRA - Ha jól sejtem, a teleportálókamrákra gondolsz vagy hogy úgy mondjam, az inkarnálókamrákra, amikor a fizikai testbe vetítik lelkük esszenciáját. Ezt a technológiát használják, illetve gyakran használták a múltban, de ma már csak korlátozott mértékben.
Aaron - A drakonida tudatosság emberi változata az emberi/hibrid klóntechnológia eredménye?
COBRA - Többnyire nem.
Lynn - Fidel Castro a sötét oldalhoz tartozott?
COBRA - Igen.
Aaron - A földönkívüliek vonatkozásában, tudsz nekünk mondani példát azzal kapcsolatban, hogy hogy működik egy felemelkedett civilizáció oktatási rendszere?
COBRA - Nem igazán olyan oktatási rendszerről beszélünk, mint amilyen itt a bolygón van. Inkább spirituális átadásról van szó, ami a lelken keresztül megy végbe, mert a lélek elég hatékonyan és gyorsan képes a magasabb megértésre. A többi fejlettebb civilizáció lényeinek nincs szükségük arra, hogy iskolába járjanak, hogy a szokásos módon tanuljanak, ahogy azt itt a bolygón tesszük. Belső spirituális tapasztalataik vannak, amely feltárja számukra a valóság természetét és a magasabb, hogy úgy mondjam, spirituális vezetők segítik őket, akiktől támogatást kapnak saját tanulási folyamatukban.
Lynn - A plejádiak elképzelései az emberiség jövőjét illetően pozitív angyali idővonalon alapulnak?
COBRA - Nem pontosan. A plejádiak nem az emberek jövőbeli változatai. A plejádiak egy valódi faj, akik abban segítik az embereket, hogy elérjenek egy hasonló archetípust.
Aaron - Az afganisztáni barlangokban élő ősi óriás lényeket lelőtte az USA katonasága és az UFO bázisok és az idegenek visszalőttek?
COBRA - Nem tudom megerősíteni ezt az információt. Sokféle spekuláció folyik sok dologról az alternatív médiákban és igen, néhány ezek közül hamis információ.
Lynn - Léteznek földönkívüli bázisok Afganisztánban?
COBRA - Igen van néhány.
Lynn - Szóval különböző fajok lényei lakják ezeket?
COBRA - Igen.
Aaron - A pénzügyi újraindítás után mindenki ugyanannyi pénzösszegben fog részesülni vagy ezek a juttatások el fognak térni - életkortól, nemzetiségtől vagy egyéb tényezőktől függően?
COBRA - Igen, eltérő juttatások lesznek. Valamennyi pénzösszeget fog kapni mindenki, de egyes emberek, akik megérdemlik és akiknek szükségük van erre a pénzre, hogy teljesíteni tudják a küldetésüket, további összegekben fognak részesülni.
Aaron - Említetted, hogy a pénzügyi alapok kiosztása csupán a logisztikán múlik. Közvetlenül az Ázsiai Infrastrukturális Befektetési Bankból kerülnek kiosztásra ezek a pénzösszegek?
COBRA - Logisztikailag a leghatékonyabb módon lesznek kiosztva, valamint az emberiség tudatosságának és reakciójának megfelelően az adott pillanatban.
Lynn - A pénzügyi rendszer bármikor összeomolhat?
COBRA - Még nem.
Lynn - Egyik olvasónk azt írja, hogy látja a különbséget a nyugati és keleti aranyár között. Ez már mutat valamire?
COBRA - Még nem. Van bizonyos különbség a nyugati/keleti aranyár között, de nem kifejezetten drámai a különbség.
Aaron - Tudnál nekünk új információkat adni Szíriával kapcsolatban?
COBRA - Még nem. Zajlanak bizonyos előkészületek, de még nem tartunk ott.
Aaron - Igaz, hogy az elmúlt héten (december második hete) a szír hadsereg egy aleppo-i föld alatti bunkerben elfogott mintegy 14 vezetőt, köztük legalább egy amerikait, egy katarit és jó néhány szaúd-arábiait, akik az iszlám állam felkelőit vezették?
COBRA - Igen, valóban elfogták őket.
Aaron - Mi lesz ezekkel az emberekkel?
COBRA - Attól függ, hogy viselkednek.
Aaron - Tudnál friss információt adni arról, mi a helyzet a szíriai pentagramma területével kapcsolatos küldetéssel?
COBRA - Történt előrelépés. Egyidőben történtek előrelépések és veszteségek. A Fényerők megszerezték Aleppo-t, de elveszítették Palmyra-t. Még nem beszélhetek azokról az okokról, hogy miért veszítették el Palmyra-t, de a szituációtól függően hamarosan meg fogom jelentetni. Konkrét okai vannak.
Aaron - Elkezdjük újra vizualizálni az ősi halaf cserépedényt forogni a szíriai pentagramma fölött?
COBRA - Igen, nagyon ajánlatos lenne.
Aaron - A következő kérdések Kínával, a Hongmennel kapcsolatosak, ami egy titkos társadalom Kinában. Tudnál arról mondani valamit, hogy van-e kapcsolat a Hongmen és a szabadkőművesek között és hogy mi ez?
COBRA - Tulajdonképpen néhányan kínai szabadkőműveseknek hívják őket. Nem mondhatók pontosan szabadkőműveseknek, de egy titkos társaságról vagy úgymond féltitkos társaságról van szó, melynek alapját a szabadkőműves modell adja és pozitív és negatív tagjai is vannak. Néhányuk a Sárkány családokkal áll kapcsolatban, de azt mondanám, hogy ez a többségükre nem jellemző. És ők nem a Sárkány családok.
Aaron - El tudod mondani, ki a példaképük és hogy a példaképük kapcsolódik-e a gnoszticizmushoz?
COBRA - Ezen csoportok kis százaléka gnosztikus példaképpel rendelkezik, de inkább a testvériségről és támogatásról van szó a csoportban. Valójában a kínai diaszpóra használja ezt, hogy támogassa őket a néha embertelen körülmények között.
Lynn - A következő kérdés a világpolitikával kapcsolatos, azon belül a Fülöp-szigetekkel. Duterte elnök megvilágosodott vagy a Fényerők vezetik?
COBRA - Nem világosodott meg.
Lynn - Az előző elnök, Ferdinand Marcos még életben van?
COBRA - Nincs.
Lynn - Marcos elnök rokonságban volt a kínai Fehér Sárkány családdal vagy a pozitív Sárkány családokkal?
COBRA - Igen, egy bizonyos Sárkány csoporttal, akiket nem fogok megnevezni vagy megemlíteni.
Lynn - Az utolsó ezzel kapcsolatos kérdés: milyen kapcsolatban állt a "Nagyapaként" ismert személlyel?
COBRA - Azt mondanám, hogy kiváltságlevelet kapott a "Nagyapától".
Lynn - Marcos elnöknek van valamilyen szerepe jelenleg a másik oldalon?
COBRA - Még nincs.
Aaron - A következő kérdés a Fényerőkkel kapcsolatos. A Fényerőknek az a szándéka, hogy fenntartsák ezt a folyamatot addig, ameddig tart nekik vagy egy bizonyos ponton meghozzák azt a döntést, hogy lehetővé teszik, hogy természetes módon folytatódjon a folyamat és nem fognak tovább emberek milliárdjaira várni, akik régóta vagy készen állnak vagy nem.
COBRA - A Fényerők nem várnak arra, hogy az emberek készen álljanak. A Fényerők arra várnak, hogy a nagyon veszélyes egzotikus fegyverek eltávolításra kerüljenek, majd egyszer csak megnyomják a gombot.
Lynn - Mi a helyzet az Ellenállási Mozgalmon belül azokkal, akik életüket vesztik? Hogyan fejezik ki tiszteletüket azok iránt, akik a sötét erők alól való felszabadítás során vesztik életüket?
COBRA - Tudnád pontosítani a kérdést?
Lynn - Azt hiszem, a kérdezőnk arra kíváncsi, hogy mily módon fejezik ki tiszteletüket az Ellenállási Mozgalmon belül azok iránt, akik ezen erőfeszítések során veszítik életüket?
COBRA - Nem halnak meg, hanem újra inkarnálódnak vagy klón testet használnak fel újra. Szóval nem pont úgy történik, ahogy a felszínen. Ez nem az élet végét jelenti.
Lynn - Be lehet hívni a Fényerőket, hogy megakadályozzák az NSA-t vagy más sötét erőket, hogy kémkedjenek a kommunikációnk ellen?
COBRA - Igen, hasznos dolog a Fényerők behívása és segíthet is, de jelenleg egy elektronikus kommunikáció sem 100%-osan bizalmas.
Aaron - Mit tehetünk és hogyan tudunk segíteni az alvás során?
COBRA - Azok, akik valóban segíteni szeretnének alvás során a Fényerőknek, meg kell tanulniuk a tudatos álmodást és miután ezt elsajátították, kapcsolatba léphetnek a Fényerőkkel a magasabb síkokon és segíthetnek.
Aaron - Az arkhónok tudják befolyásolni, hogy miről szólnak az álmaink?
COBRA - Sajnos igen.
Aaron - Minél többet imádkozom, és integrálom magamban azt, hogy Isten vagyok, annál több rémálmom van. Miért van ez?
COBRA - Mert az arkhónok próbálják azokat támadni, akik erősek a Fényben.
Aaron - Újra tudjuk programozni a gondolatainkat és tetteinket megerősítésekkel, mint pl. "együttérző vagyok, boldog vagyok, az Egy gyermeke vagyok"?
COBRA - A megerősítés nem programozza újra az elmét. Abban segíthet, hogy újra pozitív irányba összpontosítja a rövidtávú figyelmet.
Aaron - Kérdezőnk azt is kérdezi, hogy kellene-e megerősítéseket mondani elalvás előtt.
COBRA - Ha szeretnéd, mondhatsz megerősítéseket elalvás előtt, segíthet könnyebbé és jobbá tenni az alvást és bizonyos fokig segíthet, hogy inkább a pozitívra fókuszáljunk.
Lynn - Következő kérdésünk az Istennő energiával kapcsolatos. 2014. májusában a Plejádi portál aktiválás beszámolójában Cobra az alábbiakat írta: "Az Ellenállás sok női tagja égitesteken él a külső Naprendszerben, melyeket az Istennő energia átjátszó állomásaként használják a Galaktikus Központi Napból a Föld felé." Tehát a kérdésem két részből áll. Először is, ezek a női lények még mindig átjátszóállomásként használják ezeket az égitesteket?
COBRA - Igen.
Lynn - Mit tehetünk, hogy segítsünk nekik lehorgonyozni a bolygóra ezeket az energiákat?
COBRA - Csupán kapcsolódjatok hozzájuk meditációkban, főleg csoportos meditációkban, amikor fizikai síkon jön össze a csoport és kapcsolódjatok ezekhez a bizonyos égitesteken élő lényekhez.
Aaron - A Galaktikus Központi Nappal kapcsolatban kérdezi valaki: egy rossz embert, aki az angyali birodalmakból jött, vissza lehet küldeni a Galaktikus Központi Napba, hogy újra kezdje?
COBRA - Igen.
Aaron - A felsőbb én elkülönül az alacsonyabb éntől ebben az esetben, hogy újra irányítani tudja a saját alacsonyabb és fiatalabb énjét?
COBRA - Milyen esetben?
Aaron - Amikor ezeket az embereket a Galaktikus Központi Napba küldik.
COBRA - Amikor a Galaktikus Központi Napba küldik az embereket, az alacsonyabb én is és a felsőbb én is szétesik. Ez annak a bizonyos egyén létezésének végét jelenti.
Aaron - Ha egy nagyon rossz ember a Galaktikus Központi Napba kerül, mi történik az ikerlángjával?
COBRA - Ez egy nagyon érzékeny kérdés és ez egy nagyobb probléma. Tulajdonképpen az történhet, hogy az ikerláng tovább létezik, az ikerlélek tovább létezik és milliónyi évet kell várnia, hogy a másik fele újrakezdje az evolúciót, keresztülmenjen minden folyamaton és találkozzanak.
Lynn - Ebben a hónapban jó néhány spirituális jellegű kérdésünk volt. Azt mondtad, hogy a legtöbb országban az emberek elveszítették a lelkük jelenlétét. Ez fokozatosan történt, az inkarnációk során vagy pl. a legutóbbi arkhón invázió eredményeként vagy milyen más módon tudja valaki elveszíteni a kapcsolatát a lelkével?
COBRA - Pont úgy van, ahogy elmondtad. Fokozatosan veszítették el évszázadok alatt és főleg a legutolsó arkhón invázió óta. A lélekkapcsolat elveszítése elég drasztikus volt.
Lynn - Tehát az előbb említett dolgoknak hatásuk van?
COBRA - Igen.
Aaron - Az emberek a magasabb szintek felé fejlődnek és rendelkeznek lélekkel. Amikor mi emberek átváltozunk megvilágosodott létállapotba és fénytestünk lesz, akkor is lesz lelkünk vagy egy bizonyos ponton a lélek vissza fog térni a Forráshoz?
COBRA - Mi magunk LESZÜNK a lélek.
Aaron - Mikor kerül vissza a lélek a Forráshoz?
COBRA - Ebben a dimenzióban való evolúciónk uán és amikor az Univerzum teljes lesz.
Lynn - A következő kérdezőnk írja: idős vagyok, már nem sok időm van hátra. Cobra mit javasol, mi a legjobb úticél a lelkem számára?
COBRA - Jó, ha arra használod fel, azzal töltöd ezt az időt, hogy amennyire lehetséges, kapcsolatba lépj a Fénnyel, a felsőbb éneddel és hagyd, hogy a felsőbb éned vezessen az átmeneted folyamatában.
Lynn - Így folytatja a kérdezőnk: "Van arra lehetőségem, hogy a plejádi szférába vagy az 5D-s Földre kerüljek vagy valahova máshova fogok menni?"
COBRA - Az Esemény után lehetséges, de előtte nem.
Lynn - Ha a lelkünk a hatodik dimenzióból vagy hatodik tudatossági szintről származik, hogy van az, hogy a halálunk után mégis megkockáztatjuk, hogy itt ragadjunk, ahelyett, hogy visszatérnénk közvetlenül a felsőbb énünkhöz vagy a Forráshoz?
COBRA - Ez egyszerűen azért van, mert amikor meghalunk, nem transzformáltuk át teljesen a személyiségünket. Még mindig ragaszkodunk és alá vagyunk vetve a bolygó karantén státusznak, ami a fizikai síkon túlra is kiterjed.
Lynn - Hogyan tudom vizualizálni, hogy hova kerül a lelkem, hogy biztos legyek abban, hogy biztonságban fog megérkezni?
COBRA - Ahogy már mondtam, jó, ha kapcsolódunk a lelkünkkel és amíg még ebben az életben létezünk, elkezdhetjük fölvenni a kapcsolatot a másik oldalon lévő spirituális vezetőinkkel. Így amikor megtörténik az átmenet, ez a kapcsolat zavartalan lesz és át tudnak minket vezetni a folyamaton.
Lynn - Ugyanez a kérdezőnk kérdezi: "Folytathatom felnőttként vagy újra kisbabaként kell kezdenem?"
COBRA - Ha a kérdező a következő inkarnációról beszél, az Eseményt követően, akkor lesznek más opciók is.
Lynn - Még ezt is kérdezi: "Úgy tanultam, hogy a szeráfok felelősek azért, hogy őrizzék a lelkemet a feltámadásig. Kérhetem ezt?"
COBRA - Ha úgy érzed, hogy ezt kell tenned, akkor igen.
Lynn - És az utolsó kérdése: "Létezik Lakóvilág?"
COBRA - Tulajdonképpen minden dimenzió vagy sík Lakóvilág. Ez csak az egyik kifejezése annak, hogyan definiáljuk a teremtés egy bizonyos szintjét.
Aaron - Nemrégiben azt állítottad, hogy a chimera nem tud olvasni a gondolatainkban. Kitérnél arra, hogy kik tudnak és kik nem tudnak olvasni a gondolatainkban?
COBRA - A chimera tud olvasni a gondolatainkban bizonyos mértékben bizonyos körülmények között, de amikor a gondolataink rezgésfrekvenciája túljut egy bizonyos szinten, nem tudnak hozzáférni a gondolatainkhoz.
Lynn - Létezik teljesen arany női angyal?
COBRA - Igen, léteznek ilyen lények, nem csak egy. Arany színűek, ennek a bizonyos színfrekvenciának az energiáit hordozzák. Igen, létezik.
Lynn - Ezen angyalcsoportoknak volt valamilyen szerepük a történelmi eseményekben?
COBRA - Igen.
Lynn - Mi a céljuk?
COBRA - Az a céljuk, hogy védelmet biztosítsanak és inspirációt és Fényt hozzanak.
Aaron - Évek óta látok időnként különféle méretű kerek kék fényt felvillanni, különböző időtartamig. Akkor is megjelenik, ha csukva van a szemem. Tudom, hogy ez a fény spirituális jellegű és ismerek másokat is, akik látják ezt a "kék fénygömböt". Esetleg tudod, hogy kitől vagy mitől származik ez az energia?
COBRA - Nem áll a hatáskörömben, hogy megválaszoljam ezt a kérdést.
Lynn - A következő kérdés a felemelkedett mesterekkel és angyalokkal kapcsolatos. Olyan információkról lehet hallani, hogy az arkangyalok Lucifer aspektusai. Ezért nem kellene hozzájuk kapcsolódni ha segítséget vagy védelmet kérünk. Tudsz erről mondani valamit?
COBRA - Ez teljes képtelenség.
Aaron - Még mindig ehhez a témához kapcsolódva: amikor a tudatosság két szférája keresztezi egymást, hogy Vesica piscis-t alkossanak, az egyik szféra a férfi és a másik a nő vagy mindkét szféra tartalmazza mindkét energiát?
COBRA - Tulajdonképpen a spirituális síkon mindenkiben benne van mindkét energia, de amikor a lélek kivetül a fizikai sík felé vagy a fizikai síkhoz közelebb, hajlamos az egyik vagy a másik polaritásban polarizálódni.
Aaron - Ugyanez a személy kérdezi ezt is: "A Vesica miért olyan fontos a szakrális geometriában?"
COBRA - Mert ez a hozzá vezető bejárat.
Lynn - A szén gyémánttá való alkímiai átalakulása ugyanolyan következmény, mint a harmadik dimenziós szénalapú emberi test ötödik dimenziós kristálytestté alakulása?
COBRA - Igen, ugyanannak a folyamatnak a szimbolikus értelmezése.
Lynn - Van valamilyen kapcsolat a Yaldabaoth és az Észak-Etiópiában lévő Waldeba kolostor és Júda oroszlánja között?
COBRA - Nincs, legalább is nem közvetlenül.
Aaron - Ki írta a védikus írásokat?
COBRA - Tulajdonképpen nagyon magas spirituális fejlettségi szinten lévő emberek írták Indiában Atlantisz bukása után, de az évezredek során az arkhónok eltorzították.
Lynn - Zoroaszter, Ráma, Krishna, Buddha, Jézus, Mohamed és Meher Baba avatárok voltak vagy magas denzitású lények?
COBRA - Közülük nagyon kevesen voltak avatárok. Néhányuk magasan fejlett lény volt, néhányuk nem.
Aaron - Megosztanád velünk, mi a véleményed Krishnáról? Ki is volt ő valójában és milyen befolyással bírt?
COBRA - A Szíriusz csillagrendszerből érkezett azzal a küldetéssel, hogy megvilágosodást hozzon az emberiségnek.
Lynn - Kitől vagy mitől származik a numerológia?
COBRA - A numerológia az egyik olyan ősi spirituális tudomány, melyet igen gyakran gyakoroltak Atlantiszon. A ma létező numerológia csak töredéke ennek a tudásnak és az atlantiszi árvíz után a misztériumiskolákban örizték meg.
Aaron - Azt hallottam, hogy a felemelkedéshez egyensúlyba kell hoznom és meg kell tisztítanom a csakráimat és meg kell nyílnia a harmadik szememnek. Van valamilyen könnyű módja, hogy ezt a feladatot elvégezzük?
COBRA - A felemelkedés nem egyszerűen arról szól, hogy egyensúlyba hozzunk néhány csakrát. A felemelkedés egy elég mély és nagyon átalakító folyamat és el fog tartani egy darabig.
Aaron - Az a beérkező energiahullám, ami az Esemény alatt fog megjelenni, segíteni fog egyensúlyba hozni és megtisztítani a csakráinkat és megnyitni a harmadik szemünket?
COBRA - Igen, segíteni fog.
Lynn - A DNS rendelkezik egy olyan "spirituális" résszel, amely átível az inkarnációk között?
COBRA - Igen, de nem a fizikai DNS-en keresztül megy ez végbe. Mindig van egy olyan rész, amely benne marad a lélekesszenciában és a következő inkarnációban újrateremtődik.
Aaron - A mágnes meg tudja zavarni a homloklebenyben lévő biochip jelét?
COBRA - Sajnos nem
Aaron - A mágnes segíthet meditáció közben?
COBRA - Igen, segíthet.
Lynn - Honnan származnak a bálnák és a delfinek és milyen céllal vannak itt a Földön?
COBRA - A Szíriusz csillagrendszerből érkeztek és a céljuk, hogy lehorgonyozzák a világosság és az öröm energiáit a bolygó energiarácsába, különösen az óceánokon keresztül.
Lynn - Ők is velünk emberekkel és a Földdel, Gaiaval fognak felemelkedni az 5D-be?
COBRA - Nagyon nagy szerepük lesz a bolygó felemelkedési folyamatában.
Aaron - Reggelente, amikor felébredek, elektromos búgó hangot hallok. Úgy tűnik, követ engem. Hallom a hálószobámban és a pincémben. A feleségem soha nem hallja. Ahogy lefoglalom magam, nem hallom, de amikor lelassítok, visszatér. Nagyjából 6 hónapja megy ez így. Mi lehet ez?
COBRA - Ez a chimera fátyoltechnológiájának infra- és ultrahang technológiája, amely a felszíni lakosságot tartja irányítása alatt. Tulajdonképpen folyamatosan jelen van. Néhányan hallják, mások nem. Az emberi hallás felső és alsó küszöbszintjén hallható. Az infrahang kb 10-50 Hz-en, az ultrahang kb. 15-20 KHz között hallható.
Lynn - A következő kérdezőnk írja: azt vettem észre, hogy a YouTube-on sok helyen feltűnnek az interjúid. Ezeken a csatornákon furcsa hangok is hallhatók, visszhangok és diszharmonikus frekvenciák, ami elég zavaró. Sok interjúnál szándékosan helytelen dátumot tüntetnek föl, ami úgy tűnik, frusztrálja a hallgatókat. Úgy érzem, ezek inkább a cabal dezinformációs ügynökei (akik az egész YouTube-on ott vannak) és megpróbálják eltéríteni a Fénymunkásokat. Azon gondolkodom, hogy lehet, hogy szubliminális negatív üzeneteket tartalmaznak az interjúid különféle újramegosztásai? Egyetértesz ezzel?
COBRA - Úgy fogalmaznék, hogy a blogom és csakis az én blogom az Ellenállási Mozgalom hivatalos hírportálja, így minden, ami ott megjelent, rendben van. Nem tudok kezeskedni bármi másért, ami máshol megjelent a nevem alatt, mert néhányan megváltoztatták, amit állítottam és manipulálták azt más portálokon. Szóval ha kételkedsz, menj a blogomra és nézd meg, hogy megtalálod-e ott az adott dolgot. Amit a blogomon találsz, azért kezességet vállalok.
(Cobra jóváhagyja a PFC interjúkat.)
Aaron - A következő témánk a nyelvek és szimbólumok. Kitől vagy milyen csoporttól vagy milyen bolygókról származnak a különböző nyelvek?
COBRA - Sok forrásból származnak, sok különféle forrásból. A nyelv fejlődése a bolygón elég összetett volt.
Aaron - Mikor kaptuk meg a nyelveket?
COBRA - Tulajdonképpen a bolygón a nyelvek Atlantisz idejétől fejlődtek.
Lynn - Köszönjük, hogy itt voltál ma velünk, mindig élvezettel készítjük veled ezeket az interjúkat. Hallgatóink alig várják, hogy hallhassák a szavaidat.
COBRA - Köszönöm, hogy megszerveztétek és lehetővé tettétek, hogy az emberek meghallhassák a kérdéseikre adott válaszokat.
Lynn - Kellemes ünnepeket kívánunk, Cobra, találkozunk következő hónapban.
Aaron - Köszönjük újra, Cobra.
COBRA - Igen, kellemes ünnepeket mindenkinek és Győzelmet a Fénynek!
Lynn - Köszönjük és Győzelmet a Fénynek!
Aaron - Köszönjük.
COBRA - Köszönöm. Viszlát.
Lynn - Viszlát.

Magyar Cobra Csoport