2017. január 12., csütörtök

Ajándék

Írta: Czékus Viki
Évezredek múltak el úgy, hogy azt hittük és tudtuk, csak az lehet valódi és igazi, amit kézzel megfoghatunk...az érzékeink eltompultak….és mi van akkor, ha valami olyan történik vagy fog történni, ami megfoghatatlan vagy a szemünknek láthatatlan?
Készülj fel, mert ilyenben lesz részünk! A Lelkünk hazatalál….újból. Szívünk minden „gondolata”, érzése egy irányt tart: vissza a Forráshoz és Önvalónkhoz.
Örömteli, rendkívül változatos és végtelen lehetőségekkel teli életet kapunk ahelyett, amiben jelenleg „élünk”. Minden pillanattal egyre közelebb és közelebb kerülünk a végkifejlethez.
Annyi falat sikerült felhúznunk magunk köré ebben és korábbi életünk során, hogy már a számát sem tudjuk. Elfogadtuk, hogy a szenvedés és gyűlölet létezik és talán nincs is értelme jobbat keresni, mert ez van. Ez nem igaz! De igen: létezik olyan valóság, ahol mindez értelmetlen és csakis harmónia létezik. Nincs szükség erre a falrengetegre...sem magunkon belül...sem a fizikai valóságunkban.
Az idő...szintén megfoghatatlan és számunkra mesterségesen van beállítva, lassan, olykor pedig villámsebesen, de afelé halad, hogy megváltozzon ez a világ. Sokan észreveszik a változást, sőt egyre többen képesek megérteni is, hogy milyen érzésekre érdemes odafigyelni. Jó újból átérezni, hogy milyen az, amikor igen is számítunk és fontosak vagyunk valaki számára.
Egyre többen rájövünk arra, hogy magunkkal is foglalkoznunk kell és tenni azért, hogy az Esemény a lehető leghamarabb létrejöjjön.
Legkésőbb Pleroma fényimpulzusának megérkezésekor, de újból emlékezni fogunk….arra, kik vagyunk és mit kell tennünk…..A szemünkkel láthatatlan energia részecskék milliói készülődnek áthatolni a fizikai és nem fizikai testeinken. Nagyon izgalmas és pozitív energiaáramlásban lesz részünk Cobra szerint.
A Fátyol technológia, ami folyamatos amnéziában tartott minket, egyre rosszabbul és rengeteg hibával működik már csak. Ez a technológia azt sugározta, hogy hiedelmeket, fájdalmat kell „gyártani”, ami hazugság. Teremthetünk magunknak boldogságot, békét és szeretetteljes kapcsolatokat. Tudd, hogy megérdemled a legjobbat és a legjobb arra vár, hogy kérd.
Számos olyan dolog történik földön és égen, ami melegséggel tölti el a szívemet, mert tudom, hogy ezek az apró történések mind mind azt jelzik, hogy hamarosan mi is tachyon „fürdőt” veszünk majd, ahogy Cobra tette ezt korábban egy űrutazása során még 2014-ben. Érezte az Angyalok és a Csillagtestvéreink fény anyahajóinak jelenlétét.
Az emberiségért vállalt munkája ide szólította őt, vissza a Földre.
Tudja, hogy a Béke és Szabadság, amiért most küzdünk, örökké tartó lesz és ez a fajta „illúzió” soha többé nem történhet meg velünk.
Most pedig mindazok, akik nem láttak „Ajándékokat”, íme néhány ízelítő.

Ezek különleges szivárványos felhők a Himalájában. Az egyik felébredt kínai társunk készítette 2016-ban.

Különösen erős fényű Naphalo (Melléknapnak vagy Parheliának is hívják) Coloradóban, az Egyesült Államokban. Gyönyörű légköri fénytünemény…
Itt szeretném megjegyezni, hogy szivárványos felhőket és nagyon szép Naphalo-kat jómagam is fényképeztem már többször itt Németországban is.

Ez a kép 2016. augusztusban készült a Shasta hegyen. Itt található egy Isten örvény és nagyon jó energetikájú hely. Szabad szemmel nem volt látható a képen megjelenő entitás, csak utólag fedezte fel a kép készítője. Szintén jó pár orb, vagy angyalgömb is látható még ezen a fotón.

Ezen a fotón egy rózsaszín csíkot húzó Üstökös és vele együtt egy Aurora Borealis ( magyarul: Sarki fény, melynek nevét a római Hajnal Istennőről, Auroráról alkották) látható. 2016. decemberben készült a kép Grönlandon. Nagyon szépen kivehető a háttérben a Tejútrendszer sávja is….
Aki esetleg még nem látta: a legutolsó kép Cobra oldaláról való. 2016 júliusában készült Tajpejben, Tajvanon, ahol több pozitív Sárkány Társaság központja is megtalálható. A rózsaszín égbolt energetikailag azt jelzi, hogy a Fátyol megnyílt az ott rendezett konferencia után pár nappal.
Érdemes felnézni az égre és nyitva tartani a szemünket. Nagyon sok fotó készül mostanában, és olyan dolgokat lehet észlelni, ami korábban nem volt túl gyakori. Az is nagyon jó hír, hogy az interneten nagyon gyorsan eljuttatható mindenkihez, a világ minden pontjára.
Ezek a tapasztalások segítenek abban, hogy a célt magunk előtt lássuk és nap mint nap úgy kezdjünk neki az életnek, hogy: igen, sikerülni fog! Szó szerint, földön, vízben, levegőben és az űrben küzdenek értünk. Soha sem fogják feladni!
Ha esetleg az ég fürkészése közben sikerül majd Hullócsillagot is látni, akkor kívánj valamit….ha sokan ugyanazt kívánjuk, elkerülhetetlenül beteljesül.

A legvégére egy különleges zenét hoztam most nektek Cobra oldaláról. Ez a zene theta binaurális hangokat tartalmaz 6 Hz-es alappal, melyet érdemes fejhallgatóval hallgatni, mert különböző frekvenciákat ad a jobb és a bal fülbe. Nagyon jó hatással van az elmére, 528 Hz-en hallgatható a Szeretet hangja. Hamarosan elér bennünket a Szeretet Hullám, a Galaktikus Központi Nap örökre megváltoztatja az életünket…..
További szép napot kívánok!
Viki